• Arkiv

  • Kalender

    maj 2013
    m ti o to f l s
    « Apr   Jun »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  

2013-05-22 Försäkringskassan med flera fick idag skrivelse där de anmodas bevisa sin trovärdighet

 

Försäkringskassan är en myndighet med stor makt. Tager dessa myndighetsutövare ansvaret utifrån den makt de besitter? Svaret är ”klockrent” NEJ!

På området gränsöverskridande vård har Försäkringskassan implementerat fullständigt rättsosäker handläggning och utövar rättsövergrepp generellt och systematiskt obehindrat, hittills!

Du kan läsa bl.a. följande;

Utifrån att Försäkringskassan nu gång efter annan fått ärenden återförvisade från förvaltningsdomstol, då i ärenden som vi på ett eller annat sätt är involverade in, konstateras att Försäkringskassan på området handläggning av gränsöverskridande vård icke är en myndighet som är trovärdig myndighetsutövare, vilket vi påpekat åtskilliga gånger sedan tidigare men det är nu också vidimerat av förvaltningsdomstolar. Bl.a. då i Irma Larsson ärendet och Berit Nygren ärendet.

 

Ulla Simmons ärendet går till historien, förr eller senare, utifrån att Försäkringskassan icke ens kunnat handlägga utifrån rätt lagrum Hälso- och sjukvårdslagen. Därav är det tre av oss välkända ärenden som Försäkringskassan därmed kan bevisligen ”ta åt sig äran” för att vara en myndighetsutövare som icke alls är trovärdig som myndighetsutövare och därtill, vilket är än mer beklagligt, även att detta sker generellt och systematiskt. Vilket framgår av några av de ärenden som vi är fullständigt insatta ifrån början till slut.

 

Bifogar återigen dels Lägesrapport maj 2013 av Assar Fager och dels Gränsöverskridande vård en gränslös myndighetsvurpa  av Assar Fager 2013-02-03, dessa bägge bifogas som bifogad fil.

 

Rättsövergrepp på allmänheten tillåts fortsätta av myndigheten Försäkringskassans ledning

Allmänheten via Assar Fager är uppenbart mer intresserad av rättssäkerhet än vad Försäkringskassans egna juridiska experter på området gränsöverskridande vård, självkritik existerar icke alls inom myndigheten Försäkringskassan och oansvariga ledare i ledningen är mer regel än undantag, det är uppenbart eftersom detta rättsövergrepp tillåts fortsätta av ledningen för Försäkringskassan.

 

Trots två möten med ledningen, Dan Eliasson och Eva Nordqvist, där Assar Fager dels 2012 och dels 2013 redogjort för hur dessa rättsövergrepp går till utifrån försäkringskassans rättsliga ställningstaganden och interna vägledningar, som ärenden handläggs utifrån av handläggarna, så har ledningen hållit fast vid att i myndighetsutövningens tecken fortsätta rättsövergreppen på allmänheten.

 

Du läser hela skrivelsen via denna länk

Försäkringskassan med flera 20130522

Du läser pressmeddelandet via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/foersaekringskassan-tillaats-fortsaetta-med-systematiska-raettsoevergrepp-paa-allmaenheten-869123


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu