• Arkiv

2013-09-11 Sveriges Radio Eko redaktionen har inte haft tid, eller tagit sig tid, för att avslöja kanske den största rättsskandalen någonsin inom myndighets Sverige, varför undrar allmänheten?

Jerry Persson är endast en av väldigt många som drabbats av det som Sveriges Radio hittills icke alls haft tid eller avsatt tid för att kritiskt granska och rapportera om till allmänheten för att värna en rättssäker och demokratiskt utveckling inom Sverige för skattebetalarna och svenska folket.

 

När försäkringskassan, förvaltningsdomstolar och landstingen undanhåller och underlåter i ”kartell liknande former” att åtfölja av Sveriges riksdag beslutat sedan tidigare då är demokratin och rättssäkerheten och patientsäkerheten som bortblåst för svenska folket. Jerry Persson har fått känna på verkningsgraden av detta men hittills har Sveriges Radio icke avsatt tid för att kritiskt granska och rapportera om detta till svenska folket, alla skall vi fråga oss varför?

 

Public service som, Sveriges Radio är, finansieras av folket och via allmänna medel och dessa anställda journalister har ett synnerligen mycket stort ansvar tillsammans med deras chefer för att det fortfarande icke har kommit allmänheten till del om vad som sker inom den s.k. rättsstaten i Sverige, som en gång var förebild för hela världen vad gäller demokrati och rättssäkerhet! Då på detta specifika området bättre/effektivare vård hos privata vårdgivare utanför Sverige men inom EU/EES, en EU-rättighet som ägs av alla svenska unionsmedborgare!

 

Det finns inga alls restriktioner för att förhindra via EU-rättspraxis att svenska folket skall få åtnjuta bättre/effektivare vård hos  privata vårdgivare utanför Sverige men inom EU/EES.

Alltså via EU-rättspraxis är detta fastslagit i EU-domstolen, och detta kan ingen göra något åt utan det står ”skrivet i sten” och är således helt ”bergfast”, vilket du kan läsa mera om via länkarna här nedan, särskilt då via Gränsöverskridande vård – en gränslös myndighetsvurpa? av Assar Fager och även vidare mera via Lägesrapport maj 2013 av Assar Fager.

Av myndighetsutövarna i Sverige har detta undanhållits och underlåtits att komma svenska folket till kännedom om, sådan är ”staten i staten” dvs. de maktmissbrukande myndighetsutövarna i Sverige.

Alltså därmed konstateras att rättssäkerhet, demokrati och en demokratisk utveckling kan åstadkommas om Sveriges Radio kritiskt granskar och delger folket detta som Sveriges Radio delgivits och väl känner till, folket/allmänheten omfamnar en sådan kritiskt granskning som ger svenska folket och världen vetskap om verklighetens Sverige!

 

 Inspelat samtal denna dag med Sveriges Radio anställde Mari Forssblad

Via denna länk kan samtalet återhöras 

http://db.tt/CBVvb36c

 

Skrivelsen till Jerry Persson och Sveriges Radio av denna dag 20130911 läser du via denna länk

Till Jerry Persson och Sveriges Radio Eko redaktionen och ledningen för Sveriges Radio 20130911

Bifogade filer till ovanstående skrivelse denna dag enligt följande länkar

Gränsöverskridande vård en gränslös myndighetsvurpa Av Assar Fager 2013

SVR Ekot 20130314 Viktigt om Rättssäkerhetsprincipen

Lägesrapport maj 2013 av Assar Fager läser du via denna länk

Lägesrapport maj 2013 av Assar Fager 17 sidor inkl länkar till tidigare

 

Du läser pressmeddelandet via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sveriges-radio-och-eko-redaktionen-har-icke-haft-tid-eller-tagit-sig-tid-att-kritiskt-granska-och-rapportera-till-svenska-folket-904391

 

OBS Förestående implementering av patientrörlighetsdirektivet i svensk lag, 1 oktober 2013, kommer icke alls förändra något utifrån att direktverkande EU-rättspraxis på området gränsöverskridande bättre/effektivare vård redan idag gäller som svensk direktverkande lag.

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu