• Arkiv

2013-09-18 Demokrati och rättssäkerhet bör omfamnas av hela svenska folket

Via NewsVoice kom den 17 september 2013 ett mycket intressant och viktigt tillkännagivande via Ole  Dammegård, se och lyssna på det via denna länk

http://newsvoice.se/2013/09/17/mordet-pa-anna-lindh-ett-offer-till-fordel-eu/

 

Tar du dig tiden, ca 53 minuter, och dessutom sprider det vidare i dina nätverk, då kan det blir början till något stort inom Sverige!

Alltså för att alla vi svenskar bör värna om rättssäkerhet i en demokratisk utveckling utifrån att vi som värnar och värnat EU-rättigheten till bättre/effektivare snabbare vård stött på så enormt kompakt motstånd för vad Sveriges riksdag redan sedan tidigare beslutat.

 

Kan vi ha det så här i Sverige 2013?

Att journalister inom public service helt enkelt undanhållit, hittills( pga. av tidsbrist påstår bl.a. Sveriges Radio anställda), vad som sker utifrån EU-rättigheten till bättre/effektivare och snabbare vård, torde det förmodligen föreligga att dessa icke alls får delge allmänheten om vad som är i allmänhetens intresse, kan vi ha det så i Sverige anno 2013?

 

Demokrati och rättssäkerhet ligger i allas intresse, så vad skall vi åt detta göra?

 

Så länge makten och myndighetsutövarna får agera som en ”stat i staten” och detta tillåts av svenska folket kommer detta förmodligen fortsätta, är det så vi vill ha det i Sverige för våra barn och barnbarn, är det ett sådant Sverige vi vill lämna efter oss den dag vi är borta?

 

Pressmeddelandet via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/demokrati-och-raettssaekerhet-boer-omfamnas-av-hela-svenska-folket-906906

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu