• Arkiv

 • Kalender

  maj 2014
  m ti o to f l s
  « Apr   Jun »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  

2014-05-11 Bevis, från Utrikesdepartemnetet, för att på området bättre/effektivare gränsöverskridande vård inhämtas inga förhandsavgörande från EU-domstolen

 

Ytterligare BEVIS för att förhandsavgörande icke inhämtas från förvaltningsdomstol, förvaltningsrätten i Stockholm vägrar inhämta förhandsavgörande(hittills) och vägrar vittnesförhör under ed med ytterst ansvariga inom Försäkringskassan, se längst ner i detta inlägg.

 

 

SVERIGE HAR ALDRIG INHÄMTAT FÖRHANDSAVGÖRANDE PÅ OMRÅDET GRÄNSÖVERSKRIDANDE VÅRD

 

FÖRVALTNINGSDOMSTOLARNA, FÖRSÄKRINGSKASSAN OCH LANDSTINGEN SOM SYNES HAR AKTIVT OCH GEMENSAMT FÖRHINDRAT DEN FRIA RÖRLIGHETEN PÅ DET SPECIFIKA OMRÅDET BÄTTRE/EFFEKTIVARE GRÄNSÖVERSKRIDANDE VÅRD INOM EU/EES

 

 

FÖRHANDSAVGÖRANDEN FRÅN EU-DOMSTOLEN

Sedan Sverige gick med i EU 1995 har inga förhandsavgörande inhämtats från svensk domstol på området bättre/effektivare gränsöverskridande vård området.

Under 19 år har Sverige inhämtat via svensk domstol 50 förhandsavgöranden  från EU-domstolen, inget av dessa på området bättre/effektivare gränsöverskridande vård.

 

FÖRLORARNA SVENSKA FOLKET, DE SJUKA OCH MEST SÅRBARA, I BEROENDESTÄLLNING TILL MYNDIGHETSUTÖVARNA

Sverige; som synes de enda vinnarna är då försäkringskassan och landstingen, tillsammans med domarna i svenska förvaltningsdomstolar, som synes kan dessa glädjas tillsammans.

 

HÄRSKARNA

”Härskarna”(de ovan omnämnda; förvaltningsdomstolarna, försäkringskassan och landstingen) som via som synes makt- och myndighetsmissbruk har gynnats, med att ”kontrollera” marknaden/folket, vilket som synes är i strid emot av Sveriges riksdag beslutat sedan tidigare.

 

SVENSKA FOLKET FÖRLORARNA

Förlorarna är svensk folket/allmänheten, svenska unionsmedborgare, som betalat sedan 1995 för EU-rättigheten till fri rörlighet(vårdtjänster ingår i denna EU-rättighet)

 

EU:s vårdmarknad

Sverige ingår i EU:s enorma vårdmarknad men som synes betalar allmänheten för något som förhindras att åtnjutas av svenska folket, som synes är detta en ”rättsskandal”, där förvaltningsdomstolarna, försäkringskassan och landstingen är vinnarna. Förlorarna är allmänheten, svenska folket, svenska unionsmedborgarna.

 

PRIVATA VÅRDGIVARE INGA RESTRIKTIONER ALLS ENLIGT EU-DOMSTOLENS RÄTTSPRAXIS

EU-domstolens dom i mål C-385/99 Müller-Faure och van Riet punkterna 61-63

Konklusion utifrån ovan angivet i C-385/99 är, citat;

 EU-domstolen har 2003 på fråga fastställt att när det gäller privatgiven gränsöverskridande vård finns ” inte något som rättfärdigar ett hinder för det fria tillhandahållandet av tjänster”.

Slut citat.

 

Som synes har Försäkringskassan och landstingen i symbios med förvaltningsdomstolarna, i deras myndighetsutövning,  underlåtit att vägleda svenska folket

Ett stort ansvar åvilar makt- och myndighetsutövare, särskilt dessa ovan nämnda, som synes skall behärska lag och rätt, men underlåtit och undanhållit vad som ges vid handen i HD-dom T-2139/12 av 27 december 2013, se särskilt punkterna 16-28.

Läs mera i domen

HD dom T-2139 12 av datum 27 december 2013

 

 

KONSEKVENS FÖR MEDBORGARNA; Ett av de förmodligen värsta exemplen;

 

Kjell Broberg var journalist, han ”dömdes till döden” av svenska vården, vem har gett vård Sverige(landstingsanställda sjukhusläkare ) den makten?

Du läser mera om Kjell Brobergs öde via artikeln av Kjell Broberg; ”Svenska sjukvården dömde mig till döden”

 

Läs mera via denna länk

http://www.expressen.se/debatt/svenska-sjukvarden-domde-mig-till-doden/

 

 

Du läser Utrikesdepartementet sammanställning, som har  diarienummer UF2014/20704/UD/RS, via denna länk

 

Kopia av Begäran om förhandsavgöranden från svensk domstol

 

Ytterligare BEVIS för att förhandsavgörande icke inhämtas från förvaltningsdomstol, förvaltningsrätten i Stockholm vägrar inhämta förhandsavgörande(hittills), och vägrar vittnesförhör under ed med ytterst ansvariga inom Försäkringskassan. Alla bör ställa sig frågan varför?

 

 

Läs mera i inlagan till Förvaltningsrätten i Stockholm av 2014-05-11

 Förvaltningsrätten i Stockholm i de samordnade förenade målen 7207-13 och 7212-13 20140511

 

Pressmeddelandet via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/sverige-foersaekringskassan-synes-gynnas-av-som-synes-haerskarteknik-inom-foervaltningsdomstolarna-994247


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu