• Arkiv

  • Kalender

    februari 2016
    m ti o to f l s
    « Jan   Mar »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    29  

2016-02-06 All makt korrumperar, om ”Hur Läkemedelsindustrin Har Korrumperat Sjuk- och Hälsovården”

”Dödliga Mediciner” en bok som kom ut på svenska under hösten 2015, som alla politiker, tjänstemän, alla läkare och vårdpersonal skall läsa, om dessa är ansvarstagande individer och dessutom intresserade av att utveckling/kompetensutveckla och säkerställa kvalitén inom Vård Sverige!

Läs mer om ”Dödliga Mediciner” och om ”Hur Läkemedelsindustrin Har Korrumperat Sjuk- och Hälsovården”

http://newsvoice.se/2016/01/07/peter-gotzsches-bok-medicinsk-bomb-for-sjukvard-forskning/

 

Under veckan som varit, 1-5 februari, har makt- och myndighets Sverige/Vård Sverige och journalist Sverige fått del av Måndags till Fredags nytt(alltså en om dagen) och dessa är nu sammanställda i en pdf fil som Du får del av genom denna länk

Måndag till Fredagsnytt, vecka 5, 1-5 februari år 2016 21 sidor

 

Det kommer idag gå ut ett press och nyhetsmeddelande med hänvisning till veckans utskick och påminna journalist Sverige om den verklighet som är verkligheten i Sverige/Vård Sverige. För som synes är Vård Sverige i beroendeställning till den kriminella läkemedelsindustrin, det kan icke ställas bortom all rimlig tvivel!

Pressmeddelandet läser du via denna länk

https://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/all-makt-korrumperar-om-hur-laekemedelsindustrin-har-korrumperat-sjuk-och-haelsovaarden-1310849

 

Allmänheten är i beroendeställning till myndighetsutövarna, som har att tillgodose medborgarna i första hand! Men som synes har makt- och myndighetsförtrycket i Sverige/Vård Sverige eskalerat och det gynnar icke svenska folkets folkhälsa. Vem har då gynnats av att fler dör av sk mediciner än av sjukdomar? Som synes den kriminella läkemedelsindustrin!

 

Frågor väcks och det är befogat, hur länge kan det som synes ”Super Korrupta” Sverige/Vård Sverige tillåtas fortsätta på den ingivna vägen? Finns det någon alls ansvarig för vad som tillåtits pågå över så lång tid?

 

Varför togs tjänstemanna ansvaret bort 1975 och vem gynnades av det? Gynnades makt- och myndighetsmissbrukarna i Sverige/Vård Sverige av det? Är det dags att Sveriges Regering och Sveriges Riksdag tager sitt sammantagna ansvar? Eller vill dessa sammantaget ”beskydda” Vård Sverige och den kriminella läkemedelsindustrin och skolmedicinen, som är det enda dominerande alternativet inom Vård Sverige att välja på utifrån att fri rörlighet gäller inom EU:s enorma vård marknad.

 

Alltså där Vård Sverige ingår sedan 1995, men i Vård Sverige och det svenska skattefinansierade vårdsystemet kan du endast välja emellan ”pest eller kolera” nämligen skolmedicinen, oavsett var du inom Vård Sverige söker dig som vårdkonsument, och effekten blir då att skolmedicinen har som synes monopol tillsammans med den kriminella läkemedelsindustrin. Effekten av det vet vi, fler dör av sk mediciner än av sjukdomar!

 

Gynnar det den svenska folkhälsan? Eller gynnar det genom skattemedel den kriminella läkemedelsindustrin som Vård Sverige är i beroendeställning till?

 

Det finns alternativ bättre/effektivare vård och behandling inom EU:s vårdmarknad, men dessa alternativa vårdmetoder tillåts inte släppas in i det svenska skattefinansierade vårdsystemet. Är det därför som alla journalister har en skyldighet gentemot allmänheten att granska Vård Sverige med ”lupp”, för KI skandalen är som synes endast toppen av ett isberg, eller hur?

 

KI:s mörkläggning av bedrägeriet mot Osher Centrum bör också få extern utredning

Läs mera

http://newsvoice.se/2016/02/05/kis-morklaggning-av-bedrageriet-mot-osher-centrum-bor-ocksa-fa-extern-utredning/

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu