• Arkiv

 • Kalender

  juni 2016
  m ti o to f l s
  « Apr   Jul »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  

20160618 Öppet Brev Till minister Gabriel Wikström Sveriges Regering

 

Det är skrämmande vad som pågår inom Vård Sverige(landsting/regioner), och det finns en minister som har att taga ansvar för vad som händer, ytterst ansvarig är som synes minister Gabriel Wikström i Sveriges Regering.

 

Detta sker nämligen generellt och systematiskt inom Vård Sverige, ett Vård Sverige som går ”hand i hand” med den kriminella läkemedelsindustrin. Alltså Vård Sverige är i beroendeställning till den kriminella läkemedelsindustrin och deras ”Dödliga Mediciner”, sk mediciner som dödar fler än vad sjukdomar gör!

 

VÅRDTERRORISM

Vård terrorism(fruktan och rädslan) är uppenbart implementerat i Sverige, alltså svenska folket upplever förmodligen fruktan och rädsla för att uppsöka skolmedicinska läkare, vad kan svenska folket annars uppleva?

 

Särskilt när dessa sk skolmedicinska läkare inom Vård Sverige kan dagligen ta död på svenska folket utan vidare, men det då kallas för fel medicinering, fel diagnosticering eller fel behandling.

 

6-8 dödas dagligen just pga. vad som ovan angetts, ca 100 000 skadas årligen pga av Vård Sverige och dessa sk läkare, skolmedicinen är uppenbart ”stolta” för vad dessa presterar och levererat över tid. Då i samverkan med den kriminella läkemedelsindustrin och deras ”Dödliga Mediciner”!

 

Läs mer om de ovan nämnda delarna genom dessa länkar;

 

Sjukvården behöver en haverikommission

http://medicinskaccess.se/wordpress/2014/02/24/sjukvarden-behover-en-haverikommission/

 

”Dödliga Mediciner” & ”Dödlig Psykiatri och Organiserad Förnekelse”

http://ge.tt/7oqhRYb2 

 

 

Svenska sjukvården dömde mig till döden

http://www.expressen.se/debatt/svenska-sjukvarden-domde-mig-till-doden/

 

FRI RÖRLIGHET rätt till bättre/effektivare vård

Är det rimligt att svenska folket då söker sig utanför Vård Sverige, men inom EU:s enorma vårdmarknad, där bättre/effektivare vård finns och där alternativa metoder finns?

För inom Vård Sverige tvingas svenska folket att välja på ”pest eller kolera” dvs. enda valmöjligheten i den fria rörlighetens tecken(EU-rättighet som alla svenska medborgare äger) är i Sverige skolmedicinen. Alltså då inom det skattefinansierade svenska vårdsystemet.

Svenskarna inom Vård Sverige har endast att välja på i den fria konkurrensen tecken att välja på ett enda alternativ nämligen skolmedicinen, som uppenbart behöver en haverikommission.

 

Öppet Brev Till minister Gabriel Wikström Sveriges Regering

 

Du läser det öppna brevet till minister Gabriel Wikström via denna länk

 

20160618 Öppet Brev Till minister Gabriel Wikström Sveriges Regering och massutskick 18 juni 2016

 

Pressmeddelandet läser du via denna länk

https://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/oeppet-brev-till-minister-gabriel-wikstroem-sveriges-regering-1446962


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu