• Arkiv

 • Kalender

  mars 2018
  m ti o to f l s
  « Apr   Maj »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  

2018-03-15 Öppet Brev till SVERIGES REGERING statsminister Stefan Löfven och minister Strandhäll

 

”Välkommen till det Super Korrupta Sverige, makt- och myndighetsmissbrukarnas paradis, för vad ska staten Sverige annars kallas utifrån vad som återigen delges om, är detta, som återigen delges Sveriges Regering, annat än beskyddande av olaglig verksamhet som sittande Sveriges regering presterat och levererat?”

 

 

En mycket stark inledning på det Öppna Brevet, men det finns grund och orsak till det utifrån fakta/bevis och tidigare kommunicerat för ca 1 år sedan.

 

Alltså då till  SVERIGES REGERING och den gången till ytterst ansvarig minister Gabriel Wikström, som helt enkelt struntade i vad allmänheten delger Sveriges Regering. En tid senare blev Gabriel Wikström sjuk och numera vet alla att han inte längre är minister.

 

Alltså samma som minister Gabriel Wikström och Sveriges Regering då(2017-03-29) fick del av skickades återigen 15 mars 2018 till SVERIGES REGERING och statsminister Stefan Löfven och minister Annika Strandhäll, samma fakta och samma bevis som delgetts ca 1 år tidigare till dåvarande minister Gabriel Wikström.

 

Citerar delar ur vad som minister Gabriel Wikström fick del av redan i skrivelse av 2017-03-29, delger spridda citat ur skrivelsen, citat;

 

2017-03-29

 Öppet Brev till Sveriges Regering minister Gabriel Wikström och Sveriges riksdag

 

Makt- och myndighetskorruptionen inom Vård Sverige; Försäkringskassan, SKL, Landsting/regioner och förvaltningsdomstolarna, i en kartell förhindras EU-rättigheten till fri rörlighet!

 

Bästa minister Gabriel Wikström och Sveriges Regering och riksdag

 

Detta är inget enskilt ärende, detta sker bevisligen generellt, systematiskt och grovt överlagt, således har ministern och Sveriges Regering att ingripa kraftfullt, ty denna makt- och myndighetskorruption i kartell är uppenbart i strid emot vad staten Sveriges har förbundit sig till.

Dessutom förhindras grovt överlagt och planerat svenska folkets EU-rättighet till fri rörlighet, rätten till bättre/effektivare vård och behandling. En EU-rättighet som uppenbart skattebetalarna betalat för sedan 1995 vid EU-inträdet.

Detta som nu bevisats är en skam för staten Sverige, där uppenbart makt- och myndighetskorruptionen fått ett mycket starkt fäste och där girighetens lampa lyser mycket starkt.

 

Ministern har att fullt ut respektera vad som redan 96/97 redogjordes för i riksdagsmotion av fd minister Görel Thurdin, se bifogade pdf filen Motion till riksdagen…….

 

När lagbrott sker i parti och minut inom staten Sverige då har vi att konstatera att detta är ett förräderi emot skattebetalarna, och därtill stöld av skattebetalarnas medel och tid, se i den delen vad tidigare socialdemokratisk minister delgett, citat;

”Varje förslösad skattekrona är en stöld från folket”

 Källa till ovan citerat

https://sv.wikipedia.org/wiki/Gustav_M%C3%B6ller

 

Att det är makt- och myndighetskorruption är uppenbart, tills motsatsen är bevisad och ställt bortom all rimligt tvivel.

Att det sker i en kartell bestående av Försäkringskassan, SKL, landsting/regioner och förvaltningsdomstolarna är också uppenbart, tills motsatsen är bevisad och ställt bortom all rimligt tvivel.

 

 Assar Fager, som gjort utredningen, som bifogas i 3 bifogade pdf filer, som bifogas som bifogade pdf filer enligt Bilage förteckningen, och undertecknad, som bistår Assar Fager, vi ställer gärna upp för möte mycket skyndsamt.

 

Slut citat

 

 

 

Här läser du skrivelsen Öppet Brev till SVERIGES REGERING statsminister Stefan Löfven och minister Annika Strandhäll av datum 2018-03-15

 

”Öppet Brev till Sveriges Regering Bästa Statsminister och Sveriges Regering; BEVIS för att sittande Regering beskyddar olaglig verksamhet och återigen säkerställes bevis för makt- och myndighetskorruption inom det Super Korrupta Sverige”

 

Öppet Brev till Sveriges Regering statsminister Löfven och minister Strandhäll 20180315

 

Här finner Du alla bilagda pdf filer till Öppet Brev till Sveriges Regering statsminister Stefan Löfven och minister Annika Strandhäll av datum 2018-03-15, pdf filerna laddas ner genom denna länk

http://ge.tt/1Szvq2p2

 

 

 

Här läser Du skrivelsen till SVERIGES REGERING minister Gabriel Wikström av datum 2017-03-29

 

 

”ÖPPET BREV om Makt- och myndighetskorruptionen inom Vård Sverige och förvaltningsdomstolarna, i en kartell förhindras EU-rättigheten till fri rörlighet!”

 

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2017/03/30/20170329-till-minister-gabriel-wikstrom-sveriges-regering-och-alla-goda-medmanniskor-och-sveriges-riksdags-alla-riksdagsledamoter-genom-gruppledarna/

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu