• Arkiv

 • Kalender

  september 2019
  m ti o to f l s
  « Aug    
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  

2019-09-14 Varför BESKYDDAR STATEN SVERIGES STATSMINISTER STEFAN LÖFVEN OCH SVERIGES REGERING och de folkvalda politikerna folkrätts brott mot nationen Sveriges medborgare?

 

2019-09-14

ÖPPET BREV TILL STEFAN LÖFVEN OCH SVERIGES REGERING

Öppet brev till statsminister Stefan Löfven och Sveriges Regering som ska i laga ordning registreras av registrator i statsrådsberedningen, begär dagboksblad/diarieblad med vändande e-post

 

BÄSTA STATSMINISTER STEFAN LÖFVEN OCH SVERIGES REGERING

 

Varför BESKYDDAR STATEN SVERIGES STATSMINISTER STEFAN LÖFVEN OCH SVERIGES REGERING och de folkvalda politikerna folkrätts brott mot nationen Sveriges medborgare?

 

Vänligen läs mycket nogsamt den bifogade pdf filen TILL ER ALLA……20190913.

 

Notera särskilt att det är ett generellt problem som berör alla nationen Sveriges medborgare när den sk hälso- och sjukvårdsverksamheten inom Vård Sverige bedriva skadar och DÖDAR VERKSAMHET utan personligt ansvar gentemot nationen Sveriges medborgare.

 

UTAN PERSONLIGT ANSVAR sitter du Stefan Löfven och dina ministrar, Sveriges Riksdags folkvalda och alla andra folkvalda politiker i nationen Sverige och uppenbart BESKYDDAR att folkrättsbrott kan år efter år säkerställas inom Vård Sverige(alla regioner, f.d. landsting) gentemot nationen Sveriges medborgare, ett erkänt sakförhållande som är som hugget i sten, tills motsatsen är bevisad och ställt bortom allt rimligt tvivel.

 

Ni höga vederbörande har till och med påstått att detta folkrättsbrott, denna skadar och DÖDAR VERKSAMHET är en VÅRD I VÄRLDS KLASS, vilket uppenbart är en enorm lögn gentemot nationen Sveriges medborgare!

 

FRÅGOR SOM ÄR AV MYCKET STORT ALLMÄNT INTRESSE ÄVEN FÖR JOURNALISTERNA INOM SVT OCH SVERIGES RADIO ATT STÄLLA TILL STATSMINISTER STEFAN LÖFVEN OCH DENNES REGERING

 

Även undertecknad begär att få ett mycket skyndsamt svar på dessa frågor som är av mycket stort allmänt intresse, särskilt eftersom Region Västernorrlands folkvalda politiker gömmer sig för allmänheten och dessa frågor

 

1

Hur kan skadar och DÖDAR VERKSAMHET inom Vård Sverige vara en VÅRD I VÄRLDSKLASS?

 

2

Hur kan denna skadar och DÖDAR VERKSAMHET vara förenligt med att skattemedel används på ett effektivt sätt för skattebetalarna?

 

3

Hur kan denna skadar och DÖDAR VERKSAMHET var förenligt med de grundläggande mänskliga rättigheterna?

 

4

Var i svensk lagstiftning finns stöd för att alla Regionerna i nationen Sverige ska bedriva skadar och DÖDAR VERKSAMHET inom den så kallade hälso- och sjukvårdens verksamhet?

 

5

Var i svensk grundlag finns stöd för att du statsminister Stefan Löfven och din regering inte ska ingripa med full kraft och högsta prioritet mot detta enorma folkrättsbrott mot nationen Sveriges medborgare?

 

6

Är det förenligt med det avtal som Sverige tecknat med EU vid inträdet i Europeiska Unionen att Region Västernorrland förhindrar den fria rörligheten för vårdkonsumenterna generellt och systematiskt och därmed förhindra EU-rättigheten till bättre/effektivare vård?

 

Notera särskilt att det är nationen Sveriges medborgare som är rättighetsbärare av EU-rättigheten och själva därmed avgör vad som är bättre/effektivare vård hos annan vårdtjänstegivare inom EU:s enorma vårdtjänstemarknad.

 

Det avgör således inte skolmedicinska anställda partiska skolmedicinska läkare inom t.ex. Region Västernorrland och därtill är det inte arbetsgivarens(de folkvalda politikerna) uppdrag att BESKYDDA sådan lagstridig verksamhet, som inte är förenlig med svensk grundlag Regeringsformen 12:10, 1:1, 1:2 och 1:9.

 

 Bästa statsminister Stefan Löfven och Sveriges regering

 Om statsminister och dennes regering inte har för avsikt att besvara frågorna så kan nationen Sverige medborgare konstatera att Sveriges Regering BESKYDDAR härskande diktatoriska förhållanden som i DIKTATUREN inom Region Västernorrland och därmed kan konstateras att SVERIGE uppenbart är en DIKTATUR.

 

 Mycket skyndsam handläggning med prioritet är självklart i sådant mycket allvarligt ärende som detta, då det uppenbart handlar om nationen Sveriges medborgare, all makt utgår från folket, som såklart ska i en demokratisk rättsstat beskyddas mot skadar och DÖDAR VERKSAMHET finansierad via skattemedel!

 

Du läser det öppna brevet och bilagan i pdf filerna här nedan

ÖPPET BREV TILL STEFAN LÖFVEN OCH SVERIGES REGERING 20190914

Bilagan läser du här

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGAR 20190913

 

 

Pressmeddelandet läser du här

https://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/varfoer-beskyddar-staten-sveriges-statsminister-stefan-loefven-och-sveriges-regering-och-de-folkvalda-politikerna-folkraetts-brott-mot-nationen-punkt-punkt-punkt-2919554

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu