• Arkiv

2020-09-06 Kalle Hellberg : ”Coronapandemin finns inte och har aldrig funnits!”

 

 

Kalle Hellberg i massutskick 2020-09-06 delger också om verkligheten, MYCKET ALLMÄNBILDANDE INFORMATION, citat

 

 

Coronapandemin finns inte och har aldrig funnits!

Från: Kalle Hellberg [mailto:[email protected]]
Skickat: den 6 september 2020 13:27
Till: Kalle Hellberg
Ämne: Coronapandemin finns inte och har aldrig funnits!

 

 

 

Stefan Sauk tar till orda

https://www.youtube.com/watch?v=S8txk0zTWlE

 

 

 

Här erkänner myndigheter och experter att Covid-19 kanske bara orsakat 15% av dödsfallen i Sverige, det är därmed ingen pandemi!

https://youtu.be/HbRMDY0pNGU

 

 

(I USA gäller att man nu erkänner att bara ca 6% av de som i statistiken påstås ha dött av Covid-19, har gjort det, 94% har alltså dött av andra orsaker).

 

 

 

Så här är det!

 

 

Den verkliga makten på vår Jord, liksom även småpåvarna i nationella regeringar, militären och andra makthavare har bara två metoder för att få folket totalt lydiga och fogliga, det är pandemier och krig!

 

 

Någon har sagt:

 

 

”Regeringar älskar pandemier av samma anledning som de älskar krig. Eftersom det ger dem möjlighet att införa kontroller över befolkningen som befolkningen ALDRIG skulle acceptera annars. Att skapa institutioner och mekanismer för att ordna och genomdriva lydnad.”

 

 

En världslig sjukdom är vad läkemedelsindustrin (och Bill Gates) önskar sig, tänk att få tillverka och sälja ett vaccin för alla Jordens innevånare, vilka vinster! Det behöver inte finnas en sådan sjukdom, det räcker med att folket tror att det finns en sådan!

 

 

 

Det gäller alltså att skapa rädsla och vidmakthålla denna rädsla för en världslig sjukdom som påstås kan ta död på stora delar av människorna på vår Jord!

 

 

 

Det är precis vad som sker och skett detta år, och man måste nu fortsätta att inbilla oss om att detta Covid-19 tar nya tag med att desarmera befolkningen, därför kommer vi dagligen att få höra att konstaterad sjukdom ökar i vissa delar av landet och i vissa nationer, trots att det inte sker.

 

 

 

Detta har och kommer att basuneras ut i de olika nationerna av ”nyttiga idioter”, i Sverige finns Anders Tegnell m fl samt en med makten lierad massmedia (SR, SVT, TV4, MSM-tidningar…).

 

 

 

Vi kommer att söndertjatas av budskap som ”hålla avstånd, munskydd eller inte, sjukvård som går på knäna, tvätta händerna, hålla oss hemma….” ända fram till att det finns vacciner, då kommer uppmaningar om att alla måste gå med på vaccinering (kanske tvångsvaccinering?).

 

 

 

Det är enkelt att själv konstatera att om inte förkylda boende inom åldringsvården, som fått aktiv dödshjälp med t ex morfin, räknats med bland Covid-19 avlidna, så är statistiken precis densamma som alla andra år med säsongsinfluensa, ingen pandemi har därmed förekommit i Sverige eller någon annanstans.

 

 

Slut citat

 

 

 

Stor heder till den mycket goda medmänniskan Kalle Hellberg för detta som nationen Sveriges medborgare såklart ska delges, HJÄLP TILL ATT SPRIDA VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK.

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu