• Arkiv

SVARA DOKTORN: Det mest omfattande brottet i världshistorien – Corona-skandalen!

 

Corona bedrägeriet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

 

 

En MÅSTE LÄSAS ARTIKEL, sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

 

Det mest omfattande brottet i världshistorien – Corona-skandalen!

 

Resultaten av de odugliga PRC-testen tycks ha blivit den grundläggande orsaken till att man kunde förklara Covid-19 för en pandemi.

 

Därav följde globalt en mängd åtgärder med den uttalade avsikten att förhindra smittspridning och skydda världens befolkning mot denna – som man påstod – livsfarliga smitta.

 

Det har medfört massarbetslöshet, tusentals företag i konkurs, raserade livsverk, psykisk ohälsa, självmord, isolering av äldre, vilket fördystrat och förkortat deras liv, ungas förlust av hopp för framtiden – ekonomisk depression som det kommer att ta decennier att reparera – om det alls är möjligt…

 

 

Statistiken gällande dödlighet i Covid-19 har också blivit oerhört överdriven – eftersom det på många håll givits order till de läkare som utfärdat dödsattester att de skulle skriva Covid-19, om ett nyligen genomfört test hade givit positivt resultat. Detta alldeles oavsett vad som var den faktiska dödsorsaken!

 

 

Vid genomförda obduktioner av ”Covid-19-döda” har det visat sig att endast en bråkdel avlidit av detta virus.

Faktiska dödsorsaker har varit hjärtinfarkt, stroke, demens, diabetes, cancer och andra vanliga dödsorsaker – framför allt hos äldre människor.

Det uppges att obduktioner sedan förbjudits, antagligen med smittorisken som orsak.

 

 

Intressant i sammanhanget är också, att definitionen på ”pandemi” ändrades för tolv år sedan. Tidigare var den:

”En sjukdom som sprids över hela världen och resulterar i många allvarligt sjuka och döda”. Den ändrades (utan motivering) till ”En sjukdom som sprids över hela världen” – utan att något sägs om allvarligt sjuka och döda!

 

 

Därför kunde man också 2009 förklara svininfluensan för en pandemi – en sjukdom som inte var allvarligare än en vanlig säsongsinfluensa (och en mild sådan, skulle det visa sig).

 

 

Det här gjorde att avtal med många nationer ”aktiverades”, och man kunde sälja vaccin för massor av miljoner! Ett vaccin som var fullständigt onödigt, och som dessutom var farligt!

Det innebar bl.a. att ca 700 barn och ungdomar i Europa drabbades av den obotliga sjukdomen narkolepsi, som dramatiskt försämrade deras livskvalitet. Man kan närmast säga att de fick sina liv förstörda!

 

Sammanfattningsvis tycks Dr Reiner Fuellmich – och samtliga i ”The Corona Investigative Committee” – anse att det virus, som nu står i blickpunkten för hela världens intresse, i vanliga fall inte skulle ha åstadkommit något annat än en medelsvår säsongsinfluensa.

 

 

Det är enligt dem starka ekonomiska/politiska intressen som tillsammans med bl.a. samarbetsvilliga media har gjort detta till något annat – som redan nu via de åtgärder som vidtagits – föregivande skydd mot viruset – tagit livet av långt fler människor än vad viruset i sig kunnat göra.

 

 

Avgörande tycks vara att PRC-testet är det som använts för att konstatera en pandemi – trots att detta test inte kan detektera en virusinfektion och absolut inte är skapat eller godkänt för att göra det.

 

 

Hela idén om en pandemi tycks alltså vila på ett fullständig opålitligt och oanvändbart test!

 

Slut citat

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6960903/posting/det-mest-omfattande-brottet-i-v%C3%A4rldshistorien-corona-skandalen

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu