• Arkiv

Öppet brev till Stefan Löfven och Johan Carlson 2020-12-08 av dr Sanna Ehdin – Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare – CORONA MAFFIAN

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mycket bra öppet brev av dr Sanna Ehdin som alla bör läsa och sprida vidare i alla era nätverk, läs hela, citat

 

Öppet brev till Stefan Löfven och Johan Carlson

 

 

Öppet brev till Sveriges Statsminister Stefan Löfven och Johan Carlson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten, FHM – från en mycket stor och hälsointresserad del av svenska befolkningen, via mig.

 

 

Ni har beslutat köpa in miljontals doser av ett helt nytt, oprövat och icke säkerhetstestat RNA-vaccin mot SARS-cov-19, baserat på genmanipulation och nanoteknologi. Det innebär att gener ska sättas in i våra mänskliga celler för att producera Coronaprotein för all evighet.

 

 

FDA i USA har konstaterat att detta vaccin kan orsaka ett stort antal livshotande biverkningar, inklusive dödsfall. Vilka är era grunder för att godkänna detta experimentvaccin?

 

 

  • Jag är immunolog, PhD och har studerat hälsa och självläkning i 40 år totalt – och jag har viktiga frågor som 100 000-tals följare på Sociala media vill ha svar på snarast möjligt. Löfven och Carlson har båda fått detta tillskickat sina respektive myndigheter.

 

 

 

I närmare 20 års tid har Läkemedelsbolagen försökt ta fram ett vaccin mot SARS men misslyckats. För det blivit stora negativa effekter med framför allt autoimmunitet, cancer och även dödsfall hos försöksdjuren.

 

 

Men nu under 2020 lyckas tydligen flera läkemedelsbolag på mindre än ett år ta fram ett vaccin mot SARS-Cov-19.

 

 

Det är dock en helt ny oprövad metod med RNA-vaccination, där med hjälp av nanoteknologi ska gener sättas in i våra mänskliga celler för att producera Coronaprotein – vilket så ska trigga en immunrespons.

 

 

Frågor som det svenska folket vill ha svar på:

 

 

Informerat samtycke för en medicinsk behandling är viktigt, särskilt när det gäller ett snabbt, experimentellt vaccin där tillverkaren är helt ansvarsbefriad för eventuell skada vaccinet kan orsaka. Det finns flera oklarheter så vad svarar ni på följande:

 

 

1. Säkerheten – vilka garantier har ni?

 

 

Läkemedelsindustrin fick hoppa över de obligatoriska säkerhetstesterna hos djur och gå direkt på humanförsök. Detta trots att samtliga djur i de första försöken med vaccin mot Covid-19 avled en smärtsam död när de utsattes för vildtypen av viruset.

 

 

De fick en AID -antybodyinduced disease vilket satte igång cytokinkaskader i lungorna och djuren kvävdes ihjäl. De första humanförsöken 2020 avbröts pga allvarliga biverkningar hos ca 20 procent i Modernastudien, siffrorna var inte redovisade för de övriga (AstraZeneca och Pfizer) men även deras humanstudierna avbröts.

 

 

Men nu ett par månader senare hävdas att “effektivt” vaccin finns – hos flera läkemedelsbolagen.

 

 

  • Så vad är säkerheten för detta nya RNA-vaccin?

 

  • Vilka parametrar har ni använt för att göra den bedömningen?

 

  • Vad exakt är grundvalen för erat beslut att köpa in miljontals doser för många miljarder kronor?

 

 

 

2. Varför tillåter ni genetisk modifiering av människor celler?

 

 

För första gången i vaccinationshistorien ingriper de så kallade “senaste generationen” mRNA-vaccinen direkt i genetiskt material av patienten. De ändrar därför en persons individuella genetiska material, för all evighet.

 

 

Detta förfarande är genetisk manipulation, som varit förbjudet länge och hittills anses vara kriminellt. Hur kan ni nu tillåta det?

 

 

3. Vad innebär “effektiv”?

 

 

När läkemedelsbolagen talar om ett effektivt vaccin – vad avses då? Vilka siffror redovisas – och framför allt vad är kontrollen? Jag läser och ser ingen parameter angiven för denna påstådda “effektivitet”:

 

Slut citat

 

Läs hela ÖPPNA BREVET och sprid vidare i alla dina nätverk

https://ekoappen.se/blogg/oppet-brev-till-stefan-lofven-och-johan-carlson/

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu