• Arkiv

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN — OM BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN 2022 04 28

 

 

SVERIGES RIKSDAG; Varför BESKYDDAR SVERIGES RIKSDAGS alla politiska partier och alla riksdagsledamöter det största och värsta BEDRÄGERIET i mänsklighetens historia? 2022 04 28

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN 2022 04 28 – SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 338

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

Hjälp till att sprida INFORMATION & UPPLYSNING i massutskicket vidare

 

 

”VACCIN” DÖDAR/BIOVAPEN TSUNAMI 338

PÅMINNELSE TILL ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE

Påminner alla anställda inom ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE återigen om ex officio principen

Citat

Ex officio

Ex officio innebär att en myndighet eller domstol ska beakta något på eget initiativ, dvs. utan att part yrkat eller begärt det.

https://lagen.nu/begrepp/Ex_officio

 

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVENSKA KYRKAN, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.’

 

2022-04-28

 

DELGIVNING TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIER & DÄRMED ALLA ENSKILDA RIKSDAGSLEDAMÖTER

Delgivning om meddelat ansvar och delaktighet i PCR TEST BEDRÄGERIET/ Brott Mot Mänskligheten / Planerat Överlagt Mord med mera, varje enskild riksdagsledamot äger bevisbördan att bevisa det motsatta gentemot nationen Sveriges FOLK & BARN

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN,

som uppenbart beskyddas av SVERIGES RIKSDAGS alla politiska partier, och därmed av varje enskild riksdagsledamot, som inte gjort något alls för att STOPPA DE SK ”VACCINERNA”/ PRODUCERADE BIOVAPEN, ett biovapen krig mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN.

 

 

 

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

 

ALLT VAR PLANERAT; BIOVAPEN KRIG MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

Skapandet av ett ”monster”-virus

 

Citerar ur en mycket viktig artikel, citerar lösryckta delar ur artikeln, LÄS HELA OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, allt var planerat, citat

Varför har man gjort detta?

Skapandet av ett ”monster”-virus

 

Detta nya konstgjorda virus benämnes därefter en ”chimär”, dvs. någonting som inte existerar i naturen. Genom att lägga till ytterligare en sekvens av 5 specifika baspar (= neuropilin 1) i virusets hölje åstadkom man förmågan att kunna infektera människors hjärnor. Åtta varianter konstruerades, varav två mycket smittsamma för människor.

 

”Gain-of-function” har utförts på coronavirus eftersom detta luftvägsvirus har en enorm smittsamhet. Man ville dessutom öka dess farlighet (=gain-of-function) genom att kombinera delar från två olika virus.

 

Trots acceptans från forskarsamfundet har forskningens reella farlighet för hela mänskligheten flugit under radarn ända tills den förbjöds i USA av president Obama 2014. Forskningen återupptogs emellertid på nytt redan 2017 genom ett kryphål i beslutet.

 

Den överfördes då till dr. Shi Zheng-Li, ”the Bat Lady”, på laboratoriet i Wuhan, Kina och har fortsättningsvis genomförts i nära samarbete med nämnde Ralph Baric, som har lärt upp ”the Bat Lady” i tekniken.

 

Projektet, vars totala kostnad nu uppgår till 61 miljoner dollar, har ombesörjts av USA:s skattebetalare genom NIAID, National Institute of Allergic and Infectious Diseases, som är en del av NIH. Även många andra tunga federala institutioner är inblandade.

 

För mig tycks det finnas väldigt liten anledning att misstro de fynd som prof. Luc Montagnier redovisar. Är det någon expert som bör uttala sig om HIV så är det han, med tanke på att han fick Nobelpriset för just denna sin kunskap. Däremot känner vi inte de långsiktiga följderna av dessa insättningar av långa HIV- segment och prionliknande domäner i vaccinet. Hur farliga är de för människa?

 

Och kommer dessa långa HIV-gp120 att lagras in i människans DNA och förbli permanent där? Så länge vi inte har kunskap om detta bör därför – men även av andra skäl – all vaccinationsverksamhet mot Covid-19 upphöra omedelbart. Det man undrar över är motivet bakom dessa farliga insättningar. Varför har man gjort detta?

 

Att detta rör sig om avsiktliga insättning av HIV i spikproteinet är mycket svårt att förklara bort eftersom sannolikheten för att detta skulle ha utvecklats av en slump via mutationer hos coronavirus är obefintlig.

 

Denna sannolikhet går att räkna ut och den är en chans på 20^590 (=10^700), ett tal som är lika stort som summan av universums samtliga atomer multiplicerat med sig självt 10 gånger.

 

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://trovetandeochvetenskap.se/ovantade-och-omfattande-fynd-av-hiv-hos-sars-cov-2-17/#more-471

 

 

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

 

PCR-testet är ”det centrala operativa bedrägeriet.”

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://www.globalresearch.ca/covid-lies/5778646

 

 

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

 

Vaccinets dödsrapport: bevis på miljontals dödsfall och allvarliga biverkningar till följd av de experimentella covid-19-injektioner

Syftet med denna rapport är att dokumentera hur miljontals människor över hela världen har dött och hundratals miljoner allvarliga biverkningar har inträffat efter injektioner med den experimentella mRNA-genterapin. 

 

Vi avslöjar också den verkliga risken för ett aldrig tidigare skådat folkmord

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://www.globalresearch.ca/evidence-millions-deaths-serious-adverse-events-resulting-experimental-covid-19-injections/5763676

 

 

 

Till minne av läkaren, forskaren doktor Erik Enby

Läkaren och doktor Erik Enby har lämnat jordelivet, minns honom med positiva tankar, och DU får del av ett av minnena med läkaren doktor Erik Enby, du laddar ner denna intervju med läkaren doktor Erik Enby via denna länk. Denna intervju/samtalet har tidigare varit publicerad på SOUNDCLOUD, men censurerades av den plattformen.

 

Det inspelade samtalet/intervjun är av datum 2019-03-22, inspelare av intervjun är SVERIGE GRANSKAS Ulf Bittner, du kan läsa mera här, om/ av Ulf Bittner https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/   uppge alltid källan vid spridning, sprid vidare i alla dina nätverk, som ett MINNE AV LÄKAREN & FORSKAREN DOKTOR ERIK ENBY.

 

Hedrar minnet av läkaren och forskaren doktor Erik Enby genom att sprida denna mycket viktiga intervju/samtal, med ämnet som är lika aktuellt idag, sprid vidare du också, DU förstår mer efter att lyssnat på intervjun/samtalet, citat

INTERVJU OCH SAMTAL MED DEN LEVANDE LEGENDEN DOKTOR ERIK ENBY 20190323

Ladda ner och lyssna

https://www.jottacloud.com/s/271d6cc98cc6fe948199503c12e88d18444

 

 

Det kom ett mail från Siv Wernborg, som läkaren doktor Erik Enby räddade livet på, du får del av det mailet, citat

Begravningsceremonin för Erik Enby äger rum den 29 april kl 14 i

Carl Johans kyrka i Majorna, Göteborg.

 

För er som inte har möjlighet att närvara i kyrkan ges tillfälle att genom Direktsändning av begravningsceremonin samma tid följa denna genom att klicka på följande länk:

https://www.gillisedman.se/delta/minnessida/5C2P/

 

För er som känner för det skriv några Minnesord!

https://www.gillisedman.se/delta/minnessida/5C2P/

 

För er som vill skicka blommor:

https://www.gillisedman.se/delta/minnessida/5C2P/

 

Med vänlig hälsning

Siv Wernborg

Slut citat

 

Läs mer och om/av Siv Wernborg, som överlevde tack vare doktor läkaren Erik Enby, skolmedicinen hade delgett Siv Wernborg en dödsdom om hon inte gick med på strålbehandling, någon strålbehandling gick inte Siv Wernborg med på.

Siv Wernborg vände sig till doktor läkaren Erik Enby, Siv Wernborg lever än idag, och är glad, pigg och kärnfrisk, citat

Siv Wernborg – ett patientfall

https://www.thenhf.se/blodmikroskopi-avslojar-orsaken-till-kroniska-sjukdomar-inklusive-cancersjukdomars-uppkomst/

 

Läs SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordins artikel om doktor läkaren Erik Enby, efter att doktor läkaren Erik Enby Onsdagen den 30 mars somnade Erik in. Han skulle ha fyllt 85 år i maj. Publicerat 2022-03-31, citat

En hedersman har lämnat oss

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7117872/posting/en-hedersman-har-l%C3%A4mnat-oss

 

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

 

mRNA-”vaccinerna” är inte vacciner i ordets normala betydelse.

Som bevis övertygande visar förvandlar ”vaccinerna” den vaccinerade personens immunsystem till ett vapen mot personens hälsa, vilket ger många allvarliga biverkningar och dödsfall, och gör de vaccinerade mer mottagliga för Covid.

 

En stor mängd bevis, mycket av det publicerat på denna webbplats och tillgängligt i väldokumenterad form i Robert F. Kennedy Jr.s bok, The Real Anthony Fauci,  indikerar att mRNA-”vaccinerna” är farligare än Covid.

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://www.globalresearch.ca/covid-summary/5778625

 

 

 

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

 

PCR-testet är ”det centrala operativa bedrägeriet.”

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://www.globalresearch.ca/covid-lies/5778646

 

 

 

ÄR DET NAZISTER SOM STYR SVERIGE?

VAD ÄR NURNBERG KODEN? VAD ÄR BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN? VAD ÄR PLANERAT ÖVERLAGT MORD?

SS / STATEN SVERIGE

VÄLKOMMEN TILL DET SUPERKORRUPTA SVERIGE DÄR DEMOKRATI & RÄTTSSÄKERHET UNDANHÅLLS & UNDERLÅTS NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

 

 

Bästa SVERIGES RIKSDAG och där alla riksdagsledamöter; VAR ÄR DEBATTEN OM DE SK ”VACCINERNA” / PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET/ PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

Riksdagsledamot Roger Richthoff, partilös/oberoende, som ska vara opartisk, saklig och objektiv, och FÖRSVARA NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN mot biovapen kriget med de sk ”vaccinerna” Bästa riksdagsledamot Roger Richthoff, oberoende/partilös, ta ditt ansvar, värna om nationen Sveriges FOLK & BARN

 

Var är DEBATTEN om de sk ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN och därmed BIOVAPENKRIGET och PLANERAT ÖVERLAGT MORD mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

ALLA RIKSDAGSLEDAMÖTER MED FLERA MEDLÖPARE

Varför BESKYDDAR Sveriges regering, Sveriges riksdag, Socialdepartementet, Folkhälsomyndigheten, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla 21 Regioner/fd landsting, ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE och SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA / TT TELEGRAMBYRÅ och stora delar av fria alternativa internetmedia det värsta och största BEDRÄGERIET i världshistorien mot mänskligheten? 

 

Alltså varför BESKYDDAR dessa ovan DELGIVNA det världsomspännande globalistiska PCR TESTBEDRÄGERIET och därmed Brott Mot Mänskligheten / Planerat Överlagt Mord med de sk ”vaccinerna”, GENTERAPI INJEKTIONER/BIOVAPEN, mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

 

DELGIVNING TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIER & DÄRMED ALLA ENSKILDA RIKSDAGSLEDAMÖTER

Delgivning om meddelat ansvar och delaktighet i PCR TESTBEDRÄGERIET/ Brott Mot Mänskligheten / Planerat Överlagt Mord med mera, varje enskild riksdagsledamot äger bevisbördan att bevisa det motsatta gentemot nationen Sveriges FOLK & BARN

 

Vad vet världen/mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN utifrån FAKTA & BEVIS som över tid( ca 2 år) inhämtats från världskända spetsspecialist sakkunniga opartiska, sakliga och objektiva synnerligen KOMPETENTA med synnerligen högsta TROVÄRDIGHET, och redovisats fortlöpande om i stor skala i massutskicken över tid och finns diariefört och registrerat av registrator hos Socialdepartementet, här redogöres om detta återigen av advokat dr Reiner Fuellmich, som är en del av det världskända teamet i Corona Investigative Committee

Du läser mer i denna sak i massutskicket.

 

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

 

Pfizers COVID-19-vaccin hade en chockerande DÖDS-frekvens på 3,7 % under tidiga försök – men FDA godkände det ändå

Vad detta indikerar är att potentiellt över 100 miljoner amerikaner fick Pfizers experimentella och dödliga COVID-19-vaccin. Av dessa går det inte att säga hur många som har dött till följd av komplikationerna orsakade av vaccinet.

Men om Pfizer-vaccinets dödlighet på 3,7 procent är korrekt, tyder det på att miljontals människor – kanske så många som fem miljoner – redan kan ha dött eller är på väg att dö på grund av Pfizer-vaccinet.

Det är också möjligt att Pfizers initiala dödsfrekvens på 3,7 procent bara står för de dödsfall som Big Pharma-företaget själva undersökte i en av sina studier. Det betyder att den faktiska dödsfrekvensen för Pfizers vaccin kan vara mycket högre.

LÄS MERA OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://citizens.news/613597.html

 

 

 

MANIFESTATION STOCKHOLM 30/4 KL 14:00  #TALAOMDET

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://talaomdet.se/

 

 

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD

Mycket viktig artikel, läs hela, sprid vidare, citerar lösryckta delar ur artikeln, maskinöversättning, citat

Dessa konfidentiella uppgifter bevisar att Covid-19-injektionerna aldrig borde ha beviljats ​​nödtillstånd och borde ha tagits bort från distribution av FDA så snart de såg siffrorna.

 

Men FDA misslyckades med att agera, och det är just därför den brittiska hälsosäkerhetsmyndigheten valde att utesluta de dubbla vaccinerade sjukhusvistelserna och dödstalen per 100 000 från sina ”vaccin” övervakningsrapporter vid årsskiftet.

 

Eftersom de skulle ha varit tvungna att officiellt bekräfta att Covid-19-injektionerna orsakar antikroppsberoende förbättring.

https://dailyexpose.uk/2022/04/27/comparison-gov-reports-proves-vaccinated-suffering-ade/

 

 

 

Se  dokumentserien om bl.a. den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinen, mainstreammedias roll i propagandan om de sk ”vaccinerna”, de toxiska geninjektionerna som generellt och systematiskt skadar och DÖDAR MÄNSKLIGHETEN.

 

De sk ”vaccinerna”, ett medicinskt experiment, som strider mot bl.a. Nürnberg konventionen,  som i Sverige marknadsförts GROVT UPPSÅTLIGT KRIMINELLT OCH BEDRÄGLIGT UTIFRÅN ENORMA EKONOMISKA INCITAMENT som vanliga vaccin, vilket är det största och värsta BEDRÄGERIET mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN i mänsklighetens historia.

 

Och som får effekten av uppenbart PLANERAT  ÖVERLAGT MORD / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN med mera, se dessa drygt 7 minuters videointroduktion om vad som startar den 4 maj 2022.

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, maskinöversättning, citat

Dokumentärminiserien startar den 4 maj PROPAGANDA AVSLÖJAS

Det här är den viktigaste dokuserien vi någonsin har skapat. Totalt kommer över 50 hälso- och frihetsexperter att lyftas fram i denna ”one of a kind” dokuserie, inklusive…

 

 

 

 

Ange ditt namn och din e-postadress nedan för att registrera dig för att se världspremiären. Startar 2022-05-04!

https://go.propaganda-exposed.com/?

 

 

 

 

”VACCINERNA”/ BIOVAPEN /PLANERAT ÖVERLAGT MORD/ BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN

Bästa SVERIGES RIKSDAG och där alla riksdagsledamöter; VAR ÄR DEBATTEN OM DE SK ”VACCINERNA” / PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET/ PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

NOTERAS SÄRSKILT

Har du annan uppfattning vänd dig med största förtroende och dina BEVIS till advokat dr Reiner Fuellmich och därmed alla de spetsspecialist sakkunniga från hela världen som har KOMPETENS som inte existerar i Sverige, och är synnerligen högst TROVÄRDIGA opartiska, sakliga och objektiva, som värnar om mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN

 

 

Läs mer om GRAND JURY THE COURT OF PUBLIC OPINION

Pressmeddelande Förhandlingar med den stora juryn

https://grand-jury.net/Media%20Release%20Grand%20Jury%20Proceeding%2002-05-2022.pdf

 

LÄS MER

https://www.grand-jury.net/

 

Läs mer om advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team i Corona Investigative Committee

https://corona-ausschuss.de/en/

 

Se videos som under snart 2 års tid publicerats och delger om den kompetens som inhämtats till Corona Investigative Committee

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

 

 

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu