• Arkiv

  • Kalender

    juni 2013
    m ti o to f l s
    « Maj   Jul »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

2013-06-08 Gränsöverskridande vård och Myndighetsutövarnas maktande i syfte att utöva myndighet som mynnar ut i generellt och systematiskt rättsövergrepp

Vem är ansvarig för att maktandet i myndighetsutövarnas tecken har eskalerat i generellt och systematiskt rättsövergrepp gentemot allmänheten på området gränsöverskridande vård, en EU-rättighet som alla svenska medborgare äger och betalat för sedan 1995 men icke alls rättssäkert får åtnjuta.

 

De flesta svenska medborgare har icke alls insikt i EU-rättigheten till fri rörlighet vid bättre/effektivare och snabbare vård utanför Sverige men inom EU/EES, en EU-rättighet som vi svenskar haft sedan 1995.

Det särklass viktigaste är att EU-domstolen via åtskilliga domar(EU-rättspraxis) tolkat fördrag och förordning, EU-domstolens domar går icke att överklaga, där det fastställts klart och mycket tydligt att unionsmedborgarna äger EU-rättigheten till fri rörlighet vid gränsöverskridande vård dvs. EU-rättigheten till bättre/effektivare och snabbare vård.

 

Sverige har ingen lag om förhandstillstånd vid gränsöverskridande vård

Försäkringskassans Faktablad Uppdaterad 2012-07-09 talar för sig självt, det är grovt vilseledande utifrån att det som avses är att man kan, om man vill, söka ett besked från Försäkringskassan, innan man vänder sig till annan vårdgivare utanför Sverige men inom EU/EES. Efter denna frågeställning till Försäkringskassan(FK) från allmänheten, dvs. efter besked/beslut från FK  kan detta ställningstagande/beslut av medborgaren överklagas i laga ordning dvs. om beslutet går emot allmänheten.

 

Citat ur faktabladet;

 

Förhandstillstånd i EU/EES eller Schweiz 

 

Läs mera via denna länk

Gränsöverskridande bättre effektivare vård Myndighetsutövarnas maktande i syfte att utöva myndighet som mynnar ut i generellt och systematiskt rättsövergrepp

 

Du läser pressmeddelandet via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/foersaekringskassan-raettsoevergrepp-gentemot-allmaenheten-874474


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu