• Arkiv

  • Kalender

    juli 2013
    m ti o to f l s
    « Jun   Aug »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  

2013-07-20 Irma Larsson ärendet, kvinna 89 år, som Försäkringskassan vill underlåta och undanhålla dennes EU-rättighet till fri rörlighet, nu fråga bl.a. om reseersättning, komplettering till tidigare inlagor.

Assar Fager är en av tre i arbetsgruppen AMBU, denne man har ett civilkurage som få i Sverige, med att vara behjälplig till Irma Larsson, 89 år, som hade varit helt chanslös emot Försäkringskassan och Förvaltningsdomstolar om vi icke hade hjälpt denna kvinna att få sin EU-rättighet till fri rörlighet vid gränsöverskridande vård.

Försäkringskassan har återigen presterat och levererat ett fullständigt rättsosäkert beslut i Irma Larsson ärendet, trots att Försäkringskassan har förpliktelser och skyldigheter att rättssäkert handlägga ärendet har FK återigen presterat ett fullständigt rättsosäkert beslut gentemot Irma Larsson.

I inlagan kan du bl.a. läsa, citat;

 

När EU-domstolen beslutar om rätt att dra fördel av andra medlemslandets effektivare vård gör FK tvärtom och avslår ”EU-vården” när den är effektivare än den svenska vården.

 

Vilken EU-praxis ger FK befogenhet i avsaknad av svensk lagstiftning, och avsaknad av inrapportering av vårdmetoder från landsting, rätt att rättsligt inskränka EU-rätten till juridiskt odefinierade ”svenska sjukvårdssystemet”?

Alltså patienten Irma Larsson har rätt att av Försäkringskassan få veta vilket lagrum FK stödjer sig på vid indragning av hennes EU-rättighet till fri vårdmarknad.

 

EU-rätten är en EU-rättslig juridisk rättighet som fråntages Irma Larsson genom ett medicinskt yttrande av en anställd på FK(som har viss medicinsk kunskap, OBS dock ej juridisk examen).

Dvs. FK anlitar således inte en utomstående part utan en anställd på FK vars medicinska yttrande ligger till grund för att frånta EU-medborgare en EU-juridisk rättighet

 

Vilken befogenhet dessa anställda har för att yttra sig inom den EU-juridiska rättigheten ”gränsöverskridande vård” har icke Försäkringskassan redovisat.

Du läser hela inlaga till Förvaltningsrätten i Stockholm via denna länk

Förvaltningsrätten i Stockholm ang Irma Larsson mål nr 19 931 13

 

Pressmeddelande via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/foersaekringskassan-presterar-och-levererar-aaterigen-fullstaendigt-raettsosaekra-beslut-888669


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu