• Arkiv

2013-11-26 Staten Sverige anmäls till EU-kommissionen för som synes fördragsbrott, EU-olaglig kartell mm

Det återstår nu att se hur EU-kommissionen kommer att agera denna gång, tidigare har massor av anmälningar skett av staten Sverige för fördragsbrott på området gränsöverskridande vård, men som synes har EU-kommissionen då skyddat staten Sverige, trots att andra EU-medlemsländer fällts i EU-domstolen för samma som kommissionen tillåter staten Sverige generellt och systematiskt utöva EU-olagligt emot allmänheten i Sverige.

Maktkorruptionen inom Sverige/EU är uppenbart fast förankrad och etablerad, tills motsatsen är bevisad och ställt bortom all rimligt tvivel. Utifrån EU-rättigheten till fri rörlighet, som ägs av svenska unionsmedborgare har nu EU-kommissionen bevisbördan, omvänd bevisbörda gäller nämligen!!

 

Det återstår att se om EU-kommissionens anställda har förmåga att förstå och skydda utifrån den av EU-domstolen sedan tidigare fastslagna rättspraxis .

 

Du läser via denna länk skrivelsen/anmälan till EU-kommissionen av denna dag

 

Anmälan emot staten Sverige till EU-kommissionen för som synes fördragsbrott, EU-olaglig kartell med mera 20131126

 

Du läser via denna länk frågor till Capio AB och svar från Capio AB

 

Frågor och svar Capio AB 20131118 I kursiv stil är svaren på frågeställn

 

CNN iReport via denna länk

http://ireport.cnn.com/docs/DOC-1064124

 

Pressmeddelandet via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sverige-anmaels-till-eu-kommissionen-foer-som-synes-foerdragsbrott-eu-olaglig-kartell-med-mera-933696


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu