• Arkiv

 • Kalender

  april 2017
  m ti o to f l s
  « Mar   Mar »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930

2017-04-15 Sveriges Regering och Minister Gabriel Wikström får vetskap om hur 2 svenskar fått dödsdom av Vård Sverige läkare, men dessa 2 överlever sin dödsdom/cancer!

 

Sveriges Regering och minister Gabriel Wikström har fått del av hur bl.a. Sven Erik Nordin valde sin egen väg för att bli frisk från sin cancer, läkarna hade gett Sven Erik Nordin dödsdomen. Sven Erik gick sin egen väg och överlevde sin dödsdom och är frisk och cancerfri tack vare sin egen metod/väg att bli frisk från cancern.

 

Hur bevisligen 2 svenska medborgare överlever Vård Sveriges dödsdom och läkarna fattar ingenting? Nu är dessa 2 överlevare ”vetenskap och beprövad erfarenhet” vad tänker minister Gabriel Wikström nu göra?

 

 

Citerar delar ur/av Sven Erik Nordin nertecknat och delgett, citat;

 

Något brev liknande detta har du sannolikt aldrig tidigare fått – och kommer kanske heller aldrig mer att få. Jag har själv bara en gång skrivit något av det här slaget.

 

Det var till min läkare (som utfärdat min dödsdom). Han hade inte en enda kommentar till mitt märkliga tillfrisknande, som enligt honom skulle vara absolut omöjligt – annat än att han ”var glad att jag mådde bra”.

 

Hans synnerligen kortfattade svar var ett mellanting mellan ”god dag yxskaft” och ett slag i ansiktet.

 

Kanske kan det ovan beskrivna åtminstone göra dig nyfiken på innehållet i följande epos… Och om du tar dig tid att läsa, så hoppas jag att ett ev. svar inte blir av samma karaktär som den nämnde läkarens!

 

Slut citat.

 

 

Ytterligare mera av Sven Erik Nordin delgett/nertecknat, citat;

 

Ett intressant fall har jag själv följt på nära håll. Det handlar om en kvinna i 75-årsåldern, som drabbades av pankreascancer (en av de mest dödliga cancerformerna; medianöverlevnaden efter diagnos är ca 4 månader). Dessutom hade hon metastaser både i levern och i en njure.

 

Läkarna förklarade förstås att de inget kunde göra, och kvinnan skrevs in i palliativa teamet på hemorten. Det var bara smärtlindring och psykologiskt stöd som gällde, i avvaktan på den oundvikliga döden.

 

Jag lyckades få kvinnans dotter (som är distriktssköterska och därför inledningsvis var mycket skeptisk) att ”läsa på”, och sedan hon gjort det vågade hon ge sin mor kolloidalt silver (15 ml fem gånger per dag) och rejäla doser av D-vitamin (6000 IE varje dygn).

 

Detta kunde tack vare dotterns profession ske utan läkarnas vetskap – och de fick alltså inte tillfälle att förbjuda behandlingen.

 

Efter en tid var kvinnan cancerfri. Detta hände för ca fem år sedan, och kvinnan lever fortfarande utan cancer.

 

Slut citat

 

Du läser hela skrivelsen till Sveriges Regering och minister Gabriel Wikström, här

Sveriges Regering minister Gabriel Wikström om Sven Erik Nordin och hans egna metod att överleva cancer och bli frisk ifrån cance

 

Du läser den bifogade pdf filen som Sveriges Regering och minister Gabriel Wikström också fick del av, här

 

Brev om hälsa-till anonym _expert_ x

 

Pressmeddelandet läser du här

 

https://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/sveriges-regering-och-minister-gabriel-wikstroem-faar-del-av-hur-2-svenska-medborgare-oeverlever-doedsdom-av-laekare-i-vaard-sverige-1916281

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu