• Arkiv

 • Kalender

  augusti 2018
  m ti o to f l s
  « Jul   Okt »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  

2018-08-08 Var i lagstiftningen är det fastslaget och fastställt att landsting/regioner ska bedriva verksamhet som skadar och dödar svenska folket?

Det pågår som synes ett folkmord i Sverige, i synnerhet av de äldre, detta sker inför öppen ridå, genom sk mediciner och detta vansinne kan ske tack vare sk läkare och deras receptblock, vad gör arbetsgivarna inom alla landsting och regioner åt detta vansinne inom Sverige?

 

Arbetsgivarna i alla Sveriges landsting och regioner har  ett arbetsgivaransvar över de anställda läkarna.

Dessa anställda  läkare utför endast ett arbete, som avlönas av skattebetalarna/uppdragsgivarna. Dvs. alla svenska medborgare som betalar dels skatt och dels egenavgifter när svenska medborgare nyttjar som vårdkonsumenter dessa vårdtjänster som landsting och regioner erbjuder sina kunder.

 

 

Sveriges landsting och regioner utgör Vård Sverige, ett skolmedicinskt monopol, det VÄLFÄRDSINDUSTRIELLA VÅRDKOMPLEXET, som går hand i hand med den kriminella läkemedelsindustrin(läs mer i den delen i böckerna ”Dödliga Mediciner….” och ” Dödlig Psykiatri….”).

Alla Sveriges landsting och regioner ska säkerställa att Makten över skattemiljarderna säkerställs under lagarna, men bevisligen sker så inte i Sverige.

 

Alltså grundlagsbrott säkerställs därmed i mycket stor skala, dvs. detta vansinne tillåts gentemot svenska medborgare/skattebetalarna och därmed i grunden uppdragsgivarna det svenska folket. Se i den delen Regeringsformen 1:1 och 1:9.

 

Alla Sveriges landsting och regioner har därför tillskrivits 2018-08-08 i en marknadsundersökning/enkät för att få svar på frågor som är i mycket stort allmänt intresse. Skrivelsen upplevs förmodligen som mycket provocerande av alla landsting och regioner, men skrivelsen är synnerligen mycket befogad.

 

Du förstår mera när du läst skrivelsen och bilagorna till denna skrivelse, du kan läsa skrivelsen och bilagorna genom länkarna här nedan

 

Via denna länk läser du skrivelsen

Till alla proffspolitiker och politiker i Sveriges alla landsting och regioner 20180808 (2)

 

 

Bilagorna läser du via dessa länkar

Läkemedel vanligast dödsorsaken 20180808

 

Till Er alla Goda Svenska Medborgare 20180724 UB

 

Sundsvalls kommun tvingade 91 årig kvinna äta 6000 tabletter på 1 år – NewsVoice -20180808

 

En artikel av Sven-Erik ”SVARA DOKTORN” Nordin, som är faktabaserad, som alla svenska medborgare bör läsa mycket nogsamt, är dessa fakta och detta vansinne som delges i artikeln enligt ”vetenskap och beprövad erfarenhet”?

 

LÄKEMEDEL VANLIGASTE DÖDSORSAKEN?

 http://www.svaradoktorn.se/427029039/5355171/posting/l%C3%A4kemedel-vanligaste-d%C3%B6dsorsaken

 

 

Citerar lösryckta delar ur artikeln LÄKEMEDEL VANLIGASTE DÖDSORSAKEN?, citat;

 

I Dagens Nyheters bilaga ”DN-Tema”, den 17 november 2017, kunde man läsa en artikel som skrivits av Karin Söderberg, direktör för kvalitet och farmaci på Kronans Apotek.

Där framgick bl.a. att mindre än hälften av alla läkemedel används på rätt sätt, och att 3000 människor årligen i Sverige dör av felaktigt använda läkemedel.

Det är t.ex. tio gånger fler än de som dör i trafiken under ett år. Om man därtill lägger alla som dör av korrekt använda läkemedel, på grund av deras biverkningar, så hamnar man på hisnande tal.

För en tid sedan genomförde apotekaren Cecilia Lenander en studie på 1700 äldre i Skåne för att se över deras läkemedelsanvändning.

 

Hon fann då att 80 % av dem (ÅTTA AV TIO!) hade sjukdomstillstånd som direkt berodde på mediciner (av läkare utskrivna och av Läkemedelsverket godkända preparat).

 

Anmärkningsvärt nog var det genomsnittliga antalet mediciner för varje patient elva! Och man vet, att om någon samtidigt har fem preparat eller mer, så är det nästan 100 % säkert, att minst två av dem interagerar på ett för hälsan negativt sätt. Resultatet av studien publicerades i Sydsvenskan den 6 maj 2017.

 

Man brukar anta, att vart tredje dödsfall i Sverige förorsakas av läkemedel. Sanno­likt är det en underskattning, eftersom dödsorsaken ofta anges vara den sjukdom man fått medicinen mot – även om den rent konkret beror just på medicinen (eller kombinationen av mediciner).

 

 

Den här undersökningen borde naturligtvis ha sänt en chockvåg genom läkarkåren – och hela sjukvårdssystemet!

 

Landstingspolitikerna borde ha trillat av sina stolar av förfäran! Man tycks betala många miljarder varje år (bl.a. via högkostnadsskyddet) för att göra människor sjuka!

 

Det här betyder alltså, att MEDICINER (korrekt utskrivna av läkare) sannolikt är den i särklass viktigaste anledningen till sjukdom hos äldre – och möjligen den allra vanligaste dödsorsaken.

 

Inom vägtrafiken säger man sig ha en ”nollvision” för antalet döda (vilket självklart är en vällovlig inställning, om än fullständig utopisk). Det är där inte helt enkelt att identifiera de enskilda orsakerna till dödsfallen, men man anstränger sig verkligen för att minska trafikdöden.

 

På det medicinska området kan man med stor säkerhet identifiera en av de absolut vanligaste dödsorsakerna hos den svenska befolkningen – troligen den allra vanligaste.

Och möjligheterna att i hög grad nedbringa dödstalet borde vara betydande. Detta skulle inte heller kosta massor av pengar, utan sannolikt i stället spara miljarder av våra skattepengar!

 

Varför tycks intresset vara obefintligt hos media, politiker, journalister, allmänheten?

Slut citat.

 

 

Kan Du förstå varför detta vansinne tillåts fortsätta, det strider emot svenska lag, läs och begrunda(Europakonventionen är svensk lag sedan 1995)

 

Citerar ur skrivelsen till alla landsting och regioner av 2018-08-08, citat;

 

 

Artikel 3 – Förbud mot tortyr

Ingen får utsättas för tortyr eller omänsklig eller förnedrande behandling eller bestraffning.

 

Landsting och regioner och dess anställda läkare får bevisligen inte utsätta svenska folket, och i synnerhet då de äldre för ”omänsklig eller förnedrande behandling eller bestraffning”

 

Alltså ett erkänt sakförhållande är att landsting och regioner och deras anställda läkare i Sverige får inte enligt lag utsätta svenska medborgare för ”omänsklig eller förnedrande behandling eller bestraffning”.

 

Slut citat.

 

 

Pressmeddelandet läser du genom denna länk

 

https://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/var-i-lagstiftningen-aer-det-fastslaget-och-faststaellt-att-landsting-och-regioner-ska-bedriva-verksamhet-som-skadar-och-doedar-svenska-folket-2628277

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu