• Arkiv

2020-06-01 Miljöingenjör Solveig Silverin ”Klart och tydligt är 5G i första hand ett vapen mot folket, att få kontroll över folket. ”

 

 

Miljöingenjör Solveig Silverin ”Klart och tydligt är 5G i första hand ett vapen mot folket, att få kontroll över folket. ”

 

Läs hela artikeln och sprid vidare i dina nätverk, citat

 

 

Klart och tydligt är 5G i första hand, att få kontroll över folket

 

Jag har tidigare haft min blogg enbart som en informationssida om strålning, men efter senaste tidens hälsoproblem med strålning i mitt hus, som varit fruktansvärt jobbigt för mig, vill jag veta om andra råkar ut för samma hälsoproblem, vilka symtom som uppkommer osv. Det är viktigt att detta dokumenteras. Det behövs vittnesmål.

 

 

Det jag råkat ut för är militärt 5G, det är jag övertygad om eller så utsätter man mig  medveten med strålning som riktas specifikt mot min fastighet? Men det är 5G-teknik de använder nu.

 

Jag kommer att gå vidare med detta, det är förbjudet med tortyr även i Sverige, som dock tycks sjunka allt djupare i nazisternas anda.

 

 

Liv har inget värde i det här landet. Inkompetenta, svaga politiker, som saknar civilkurage, men också vägrar att skaffa sig kunskaper och tycks förlita sig helt på sina ”rådgivare” som kommer från industrin.

 

 

I detta som hänt mig nu, vet jag att hur ett elektronisk vapen påverkar mentalt och fysiskt. Det är bara att öka strålningen ytterligare för att slå ut befolkningens förmåga, att försvara sina liv, att behålla kontrollen över sina liv.

 

 

Klart och tydligt är 5G i första hand ett vapen mot folket, att få kontroll över folket. Genom att utnyttja ett virus som en pandemi, som inte är speciellt smittsamt, vilket en utredning i Spanien visat, har man lyckats tvinga folk att hålla sig hemma, hindrat anhöriga att träffa sina äldre släktingar och föräldrar, därmed kan man i lugn och ro avrätta så många äldre som möjligt.

 

 

De äldre och det lär bli andra också efter hand, som anses vara en onödig kostnad. Så gjorde Sverige före andra världskriget också. Avrättade dem de vill ha bort, precis som nazisterna i Tyskland. Eller hur?

 

 

Teknikomställningen kräver att så många som möjligt av de äldre dör ut och alla andra som är ett hinder för denna utveckling, som de strålsjuka, som är det största hotet mot denna utveckling.

 

Detta kan enkelt bevisas genom att man tystat ner riskerna med strålningen, stoppar en diagnoskod för elöverkänslighet, förföljer elöverkänsliga (VoF-anhängare), samt myndigheter (Socialstyrelsen) som förföljer läkare som försöker hjälpa elöverkänsliga. Det är en klar och tydlig linje man följer.

 

 

Små barn och skolelever tvingas använda trådlöst i skolorna och med hjälp av skollagen tvingas elöverkänsliga och sjuka elever att vistas i skolan. Man har ålagt föräldrarna med höga viten för att tvinga strålsjuka barn till skolan.

 

Detta är ett övergrepp på hela vår unga generation utan dess like.  När det bara finns en hjärntvättad generation kvar i livet, har man fått kontroll över varenda människa, eftersom alla måste använda mobil till allt för att fungera i samhället.  Så är det planerat!

 

 

Man har redan visat hur lätt man identifierar personen som går på gatan. Alla kommer att sitta i ett fängelse, antingen de vill eller ej.

 

 

Jag har försökt undvika nämna orden, den djupa staten,  personerna inom denna grupp skall inte benämnas överhuvudtaget som om de är en stat. De är ingen stat.

 

Det är bara några få uppblåsta personer som sitter i eget intresse för att sko sig själva. De är ondskan och djävulen själv.

 

De är empatiskt underutvecklade personer. De är Gollum. De är ingen stat. Det är vi som är staten, det är vi som bestämmer. Om vi vill!

 

Staten är vi, inte en handfull psykopater. Kalla aldrig dessa personer för Den Djupa staten!

 

Solveig Silverin

Slut citat

 

Källa till ovan citerat

https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2020/05/16/klart-och-tydligt-ar-5g-i-forsta-hand-att-fa-kontroll-over-folket/

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu