• Arkiv

2020-07-16 SVARA DOKTORN ”WHO mot världen?”

 

 

SVARA DOKTORN delger sina läsare, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

 

WHO mot världen?

 

 

För några år sedan hade tanken att WHO (Världshälsoorganisationen) skulle visa sig vara en av världshälsans värsta fiender varit helt omöjlig.

 

 

Men sedan Bill Gates och Anthony Fauci lyckats ta över organisationen, så verkar detta nu ett faktum. Om man sedan också känner till nuvarande generaldirektören, Tedros Adhanom Gebreyesus, och hans bakgrund, så blir detta förhållande kanske mindre märkligt.

 

 

Men kanske mest skrämmande är, att mängder av forskare låter sig utnyttjas i det som i dag närmast måste betraktas som ett ”folkmord” på global nivå!

 

 

 

Dr Vladimir Zelenko har funnit att behandling av Covid-19-patienter som hade testats positivt ”så tidigt som möjligt sedan symtomen visat sig” med zink, låga doser av Hydroxiklorokin och Azithromycin minskade dödligheten femfaldigt.

 

 

Zink tycks vara ”nyckeln”, om det ges tidigt. Om man ger zink tillsammans med en ”zink ionophore” (en fettlöslig substans som kan transportera zinkjoner genom cellmembran) – som Hydroxiklorokin eller Quercitin – skulle det, åtminstone teoretiskt – hjälpa till att minska den virala laddningen och förhindra att immunsystemet blir ”överaktivt”.

 

 

I en internationell undersökning bland 6 227 läkare i 30 länder skattade 37 % av dem antimalariamedicinen Hydroxiklorokin som ”den effektivaste behandlingen” mot Covid-19.

 

 

 

I Spanien, där medlet användes av 72 % av läkarna, bedömdes den som ”effektivaste behandling” av 75 % av dem.

 

 

Den franske mikrobiologen och specialisten på infektionssjukdomar Didiere Raoult rapporterade att en kombination av Hydroxiklorokin och Azithromycin som gavs omedelbart efter diagnosen gav tillfrisknande och ”virologisk bot” – där man inte kunde detektera SARS-CoV-2 i näsan – hos 92,7 % av patienterna.

Slut citat

 

Läs mera och sprid vidare i alla dina nätverk

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6932326/posting/who-mot-v%C3%A4rlden

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu