• Arkiv

2020-09-07 Kalle Hellberg: ”KLANER STYR I SVERIGE”

 

 

Citat

 

KLANER STYR I SVERIGE

 

Från: Kalle Hellberg [mailto:[email protected]]
Skickat: den 7 september 2020 00:24
Till: Kalle Hellberg
Ämne: Klaner styr i Sverige

 

 

Här tvingas vice rikspolischef att tillstå att minst 60 invandrarklaner finns i Sverige som kommit hit enbart för att leva av kriminalitet.

Familjernas unga pojkar i utanförskapsområden har till uppgift att sälja narkotika, utföra rån, mord, våldtäkter, misshandel…..allt för att vara familjen och klanen till lags. https://youtu.be/qXnC0Ttk6cw

 

 

Det finns bara ett sätt att få stopp på detta, även om det kommer att innebära att ett antal mp-politiker kommer att sitta i tv och gråta över att dessa barn blir illa behandlade!

 

 

Så fort ett av dessa ”barn” har begått ett brott så ska barnets hela familj utvisas direkt (far och mor, farmor, farfar, mormor, morfar, kusiner och annan släkt), inget undantag!

 

 

För dessa kriminella klanmedlemmar är i första hand familjen och i andra hand klanen det viktigaste i livet, svensk lagstiftning och svensk kultur skiter dom fullständigt i. Om hela familjen utvisas direkt när dessa ”barn” begår ett brott, så kommer dessa barn att omedelbart sluta begå brott, för familjen är allt för viktig!

 

 

Tyvärr kommer detta aldrig att ske!

 

 

Detta är inte människor som har flytt från krig, det är kriminella människor med en helt annan kultur än vår, därför kommer de aldrig att bli ”svenskar”!

Detta förstår alla medborgare utom politiker! Det är vi medborgare som väljer politiker….    

 

Slut citat.

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu