• Arkiv

 • Kalender

  september 2020
  m ti o to f l s
  « Aug    
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  282930  

2020-09-10 LARS BERN : ”Falsklarm om Coronan!”

 

 

”Det handlar om vår värdighet och våra liv som människor i denna värld av manipulationer och bedrägerier från västvärldens makthavare.”

 

 

 

”Detta handlar om att rädda vårt fria västliga samhälle undan försöket att tvinga på oss en ny elitistisk världsordning byggt på denna iscensatta pandemi.”

 

 

 

 

Mycket viktig artikeln av Lars Bern 2020-09-10, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

 

 

Falsklarm om Coronan!

 

Jag har just läst boken med den rubricerade titeln, skriven av de tyska professorerna Suchrit Bhakdi (mikrobiologi och infektionsepidemiologi) och Karina Reiss (biokemi, infektioner, cellbiologi och medicin). Den har översatts till svenska av Karneval förlag och är synnerligen lättläst på några timmar.

 

Denna bok är idag en absolut MUST READ! Den är en färskvara som skall läsas nu.

 

 

Jag har tidigare skrivit om en krönika som redogör för en vetenskaplig artikel med titeln Countering the Second Wave with Facts, not Misconceptions med Nobelpristagaren och Harvardprofessorn Michael Levitt som en av fyra författare.

 

Den artikeln är en mycket kritisk granskning av hanteringen av Coronapandemin av det politiska och medicinska etablissemanget runt om i världen. Bokens författare ger samma bild som Levitt men givetvis betydligt utförligare och detaljrikare.

 

 

Jag har även nyligen skrivit en krönika som visar hur det skolmedicinska etablissemanget med Coronapandemins olika åtgärder jagar en skugga istället för att ta itu med verkliga hälsoproblem. Mina slutsatser där finner även starkt stöd i den aktuella boken.

 

 

Jag hinner inte här ge en mer detaljerad beskrivning av boken utan ser det som angeläget att ni alla köper den och läser den.

Därefter måste ni sprida de insikter boken ger till alla ni känner. Detta handlar om att rädda vårt fria västliga samhälle undan försöket att tvinga på oss en ny elitistisk världsordning byggt på denna iscensatta pandemi.

 

 

Det handlar om vår värdighet och våra liv som människor i denna värld av manipulationer och bedrägerier från västvärldens makthavare.

 

Slut citat

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

https://anthropocene.live/2020/09/10/falsklarm-om-coronan/

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu