• Arkiv

 • Kalender

  september 2020
  m ti o to f l s
  « Aug    
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  282930  

2020-09-11 ”The Critical Facts About The Covid Lie” – ”Virologist Dr Stefan Lanka Who Won A Court Case Over The Non-Existence Of The ‘Measles Virus’ Files Charge Against German ‘Government Virologist For Corona’ For Crimes Against Humanity” – ”The Critical Facts About The Covid Lie.” – ”THE VIRUS DOESNT EXIST!! ”

 

 

Citerar lösryckta delar ur artikel av mycket stort allmänt intresse, citat

 

 

Virologist Dr Stefan Lanka Who Won A Court Case Over The Non-Existence Of The ‘Measles Virus’ Files Charge Against German ‘Government Virologist For Corona’ For Crimes Against Humanity

 

THERE IS NO PROVEN SCIENTIFIC EVIDENCE THAT ANY VIRUS CAUSES ANY DISEASE! THERE ARE NO PATHOGENIC (Capable of producing disease) VIRUSES. Viruses Are Generated From Within The Body To Cleanse The Body, They Cannot Come From Outside The Body.

 

 

( See Busted: Covid Assumptions Are Based On Fear Not Fact – Viruses Come From Inside The Body, Not From Outside The Body) https://wp.me/p19seq-7LR

 

NOT ONE GOVERNMENT ENTITY HAS PROVIDED SCIENTIFIC EVIDENCE OF COVID19!

Covid19 is a beard that is being used to destroy the global economy and usher in a Global New World Order Orwellian Nightmare!

 

 

The Critical Facts About The Covid Lie.

 

 

THE VIRUS DOESNT EXIST!! NOT ONE GOVERNMENT ENTITY HAS PROVIDED SCIENTIFIC EVIDENCE OF COVID19! THERE IS NO PROVEN SCIENTIFIC EVIDENCE THAT ANY VIRUS CAUSES ANY DISEASE! THERE ARE NO PATHOGENIC (Capable of producing disease) VIRUSES.

 

 

The Tests Are Fake. There Are No Tests For Covid-19. They Are Testing For Genetic Material That Everyone Has. If You Have A Flu Shot You Or Have Ever Had The Flu You Will Test Positive For Covid-19. A Fruit, A PawPaw Tested Positive For Covid19! Seriously I’m Not Joking.

 

 

When You Wear A Mask You Breathe In Your Own Carbon Dioxide, Which Lowers Oxygen Levels, Causing Hypoxia, Irreversible Brain Damage And Respiratory Disease. Wearing A Mask Offers No Protection From ANY Virus And has No Basis In Science They Are Nothing To Do With Health And Everything To Do With Control! Humanity Must Stop Blindly Obeying Authority! Stop Acquiescing To Stupid!

 

Slut citat

 

Läs hela artikeln, se videon och sprid vidare i alla dina nätverk

https://darrellhines.net/2020/07/04/virologist-dr-stefan-lanka-who-won-a-court-case-over-the-non-existence-of-the-measles-virus-files-charge-against-german-government-virologist-for-corona-for-crimes/

 

 

 

Läs också dessa artiklar, pdf fil och se videos

 

https://eraoflight.com/2020/06/22/virologist-dr-stefan-lanka-files-charge-against-german-government-virologist-for-corona-for-crimes-against-humanity/

 

https://www.globalresearch.ca/dr-stefan-lanka-2020-article-busts-virus-misconception/5719146

 

https://davidicke.com/2020/06/21/virologist-dr-stefan-lanka-who-won-a-court-case-over-the-non-existence-of-the-measles-virus-files-charge-against-german-government-virologist-for-corona-for-crimes-against-humanity/

 

 

 The Misconception called ”VIRUS”

https://davidicke.com/wp-content/uploads/2020/07/Paper-Virus-Lanka-002.pdf

 

Dr Stefan Lanka Interview English Interpretation

https://www.youtube.com/watch?v=CSQcbO1b5G8

 

The History & Lie of Viruses and Bacteria from virologist Dr. Stefan Lanka – German with Subtitles -

 https://www.youtube.com/watch?v=hTETvlWL-Wg

 

 

 

OBS! Läs också Lars Berns artikel av 2020-09-10, citat

 

Falsklarm om Coronan!

 

Vi har just läst boken med den rubricerade titeln, skriven av de tyska professorerna Suchrit Bhakdi (mikrobiologi och infektionsepidemiologi) och Karina Reiss (biokemi, infektioner, cellbiologi och medicin). Den har översatts till svenska av Karneval förlag och är synnerligen lättläst på några timmar.

 

 

Denna bok är idag en absolut MUST READ! Den är en färskvara som skall läsas nu.

 

 

Lars har tidigare skrivit om en krönika som redogör för en vetenskaplig artikel med titeln Countering the Second Wave with Facts, not Misconceptions med Nobelpristagaren och Harvardprofessorn Michael Levitt som en av fyra författare.

 

 

Den artikeln är en mycket kritisk granskning av hanteringen av Coronapandemin av det politiska och medicinska etablissemanget runt om i världen. Bokens författare ger samma bild som Levitt men givetvis betydligt utförligare och detaljrikare.

 

 

Lars har även nyligen skrivit en krönika som visar hur det skolmedicinska etablissemanget med Coronapandemins olika åtgärder jagar en skugga istället för att ta itu med verkliga hälsoproblem. Mina slutsatser där finner även starkt stöd i den aktuella boken.

 

 

Vi hinner inte här ge en mer detaljerad beskrivning av boken utan ser det som angeläget att ni alla köper den och läser den.

 

Därefter måste ni sprida de insikter boken ger till alla ni känner.

 

Detta handlar om att rädda vårt fria västliga samhälle undan försöket att tvinga på oss en ny elitistisk världsordning byggt på denna iscensatta pandemi.

 

Det handlar om vår värdighet och våra liv som människor i denna värld av manipulationer och bedrägerier från västvärldens makthavare.

 Slut citat

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

https://anthropocene.live/2020/09/10/falsklarm-om-coronan/

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu