• Arkiv

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN: ”To the politicians, who believe those corrupt people, these facts are hereby offered as a lifeline, that can help you readjust your course of action and start the long overdue public scientific discussion and not go down with those charlatans and criminals. ~ Dr. Reiner Fuellmich”

 

Hjälp till att sprida vidare om Corona bedrägeriet och BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och nationen Sveriges medborgare, citat

 

To the politicians, who believe those corrupt people, these facts are hereby offered as a lifeline, that can help you readjust your course of action and start the long overdue public scientific discussion and not go down with those charlatans and criminals. ~ Dr. Reiner Fuellmich

 

Slut citat

 

Läs mera och sprid vidare i alla dina nätverk

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/10/17/coronavirus-fraud-biggest-crime-against-humanity.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20201017Z2&mid=DM679594&rid=989153395

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu