• Arkiv

  • Kalender

    september 2011
    m ti o to f l s
    « Jul   Okt »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  

2011-09-05 Sveriges Riksdag Alla riksdagsledamöter

Bästa riksdagsledamot

Tyvärr kommer mera fakta och bevis för hur vårt rättssamhälle är i kraftfull gungning och de krävs av er i riksdagen att ni mycket skyndsamt agerar för att värna rättssäkerheten i Sverige för svenska unionsmedborgare, ert uppdrag och er skyldighet!

201109-04 giv via Mynewsdesk ut pressmeddelande om hur det verkligen förhåller sig inom förvaltningsdomstolarna, vissa av förvaltningsdomstolarna, och det innebär att generellt alla svenska unionsmedborgare utsätt för diskriminering utifrån nationalitet då utifrån Rättighetsstadgan artikel 21.

Sveriges Riksdag har ett mycket stort ansvar att väcka frågan i Sveriges riksdag och därigenom påvisa att riksdagen verkligen värna om rättssäkerheten i Sverige för svenska unionsmedborgare.

 Länken till pressmeddelandet http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sveriges-regering-hur-raettssaeker-aer-svenska-foervaltningsdomstolar-677318

 Pressmeddelandet har du också här under;

 Sveriges Regering Hur rättssäker är svenska förvaltningsdomstolar?

2011-09-04

Hur rättssäker är svenska förvaltningsdomstolar utifrån ärenden/mål som berör gränsöverskridande vård inom EU/EES?

Förvaltningsdomstolar i Sverige har att skydda svenska unionsmedborgares EU-rättigheter men vilken kompetens besitter förvaltningsdomstolarna för att lyckas med det uppdraget och den skyldigheten?

Att det förekommer stora brister utifrån att handläggning skall vara opartisk, rättssäker och saklig är för oss inom arbetsgruppen AMBU ingen direkt nyhet men för stora allmänheten kanske detta är storligen synnerligen mycket anmärkningsvärt!

Du får denna dag tillgång till verkligheten om hur det går till i en svensk förvaltningsdomstol, Förvaltningsrätten i Härnösand m.fl., och det är uppenbart att det icke är rättssäkert för svenska unionsmedborgare när mål skall prövas som berör gränsöverskridande vård inom EU/EES.

Du får här tillgång till skrivelse/inlaga av denna dag, 2011-09-04, till Förvaltningsrätten i Härnösand som bl.a. påvisar misstanke om jäv i svensk förvaltningsdomstol.

Via denna länk kan du läsa mera http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/forvaltningsdomstolarna/

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

Arbetsgruppen AMBU består av Assar Fager, Bert Magnusson(ordf. Nackskadeförbundet) och Ulf Bittner

 

 Som förtroendevald i ditt uppdrag för att värna rättssäkerheten är det av största vikt att du nu agerar, du får tillgång till hela inlagan, som påvisar hur illa det är ställt med rättssäkerheten i vissa svenska förvaltningsdomstolar, via bifogad fil Ulf Bittner2011 09 04 inlaga skrivelse till Förvaltningsrätten i Härnösand 21 sidor.

 Förutsätter att i ditt uppdrag ingår att värna om rättssäkerheten i Sverige för svenska unionsmedborgare

Utifrån att i denna skrivelse/inlaga, som du nu fått del av, påvisas att det icke är ett enskilt fall utan att det är generella övergrepp som sker( som strider mot demokratins och rättssäkerhetens grunder) och att det krävs att dessa frågor mycket skyndsamt väcks i Sveriges Riksdag.

Ser fram emot mycket skyndsam återkoppling från dig som folkvald om hur du personligen har för avsikt att agera för att värna rättssäkerheten för svenska unionsmedborgare

 Denna skrivelse kommer också att delges offentligt via följande länk http://eueeshealthcare.mpbloggar.se så även ditt personliga svar.

 

mvh

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/

Sweden

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu