• Arkiv

  • Kalender

    november 2011
    m ti o to f l s
    « Okt   Dec »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  

2011-11-26 Komplettering till EU-kommissionen skrivelse av 2011-11-23

Angående EU Pilot 932/2010/MARK mot Sverige ytterligare kompletterande bevis

Här delges EU-kommissionen bl.a. följande;

”Bevis som bevisar hur det i svensk förvaltningsdomstol går till när man förhindrar/underlåter den fria rörligheten vid gränsöverskridande vård inom EU/EES. Gentemot 3 svenska unionsmedborgare i 7 mål, som är samordnade, underlåter domaren Essa Malmqvist att åtfölja EU-rätten/Rättighetsstadgan och EU-rättspraxis, dessutom grovt uppsåtligt vilket icke kan ställas utom all rimlig tvivel.

Dessutom påvisas /bevisas att domstolschefen Ylva Johansson är delaktig i att förhindra den fria rörligheten då denne underlåter att till Statens Ansvarsnämnd att anmäla vad som försiggår inom förvaltningsdomstolen Förvaltningsrätten i Härnösand, vilket denne domstolschef är skyldig till att anmäla till Statens Ansvarsnämnd(ingen anmälan är gjord utifrån vad undertecknad känner till av denna dag 2011-11-23).

 

Här bevisas hur myndigheten Försäkringskassan bevisligen ges fördelar, vid en ”framtvingad muntligförhandling”, avsatt tid till 2011-11-23, där u t icke kan får tillgång till vad Rättighetsstadgan ger vid handen, bl.a. rätten till opartisk och rättvis rättegång!

Pga. att undertecknad icke har tillgång till viktiga och avgörande handlingar för 7 måls vidkommande som gäller 3 svenska unionsmedborgares EU-rättighet till fri rörlighet/gränsöverskridande vård inom EU, dokument, beslut/delbeslut och bevis, alla viktiga och avgörande handlingar finnes i bostaden i Solberg/Sverige och undertecknad befinner sig sedan början av oktober på Lanzarote och blir där(planerad vistelse sedan lång tid) till april/maj 2012.

Således kan icke undertecknad försvara dels i egenskap av ombud till 2 svenska unionsmedborgare och dels som företrädare till egna mål(alla målen är samordnade) de EU-rättigheter som skall i muntlig förhandling föredragas och avgöras, därmed får Försäkringskassan fördelar och domstolen är medveten om detta utifrån bevisen som nu tillställes EU-kommissionen.

 Domstolen underlåter därmed vad Rättighetsstadgan så väl beskriver utifrån bl.a. rätten till opartisk och rättvis rättegång, lika inför lagen och därtill generellt diskriminerar 3 svenska unionsmedborgare utifrån just att dessa är av svensk nationalitet. Alltså får svenska unionsmedborgare icke tillgång till samma unionsrättigheter som övriga unionsmedborgare vilket härmed är bevisat.

Utifrån att domstolen också vägrar åtfölja EU-rätten och vägrar motiverar utifrån Rättighetsstadgan artikel 41  beslut/delbeslut och bevisa utifrån EU-rätten sin rätt till att inskränka dessa EU-rättigheter så konstateras att besluten/delbesluten och kallelsen till muntlig förhandling är EU-olaglig.”

 Du kan läsa hela skrivelsen via denna länk

komplettering till EU-kommissionen 2011 11 23

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu