• Arkiv

2011-12-09 JK anmälan mot Högsta förvaltningsdomstolen

Justitiekanslern har denna dag fått via epost anmälan mot Högsta förvaltningsdomstolen.

Du kan bl.a. i anmälan läsa följande, citat;

Klagomål/anmälan och begäran om tillsyn utifrån rättssäkerhet vid domstolen Högsta förvaltningsdomstolen(gränsöverskridande vård mål/grunden EU-rätt) generellt icke beaktas/tillämpas av domstolens anställda och därmed diskrimineras och kränks generellt och systematiskt svenska unionsmedborgare generellt av anställda inom HFD, vilket då innebär att EU-olaglig verksamhet bedrivs generellt inom HFD och dess anställda. Således konstateras att generellt begås brott av anställda inom HFD emot svenska unionsmedborgare.

Begär att JK utifrån anmälan har att värna om rättssäkerheten mycket skyndsamt, utövar tillsyn/utreder anmälan och kraftfullt agerar för att värna rättssäkerheten i svensk förvaltningsdomstol för svenska unionsmedborgare och deras EU-rättigheter.

De mål som berörs i denna anmälan och generellt påvisar, sammantaget, icke är enskilt förfarande/ individuellt förfarande utan ett systematiskt/generellt förfarande inom HFD. Dvs. generellt sammantaget bevisar dessa 3 mål, och beslut i dessa mål,

Att anställda inom Högsta förvaltningsdomstolen(HFD) underlåter att tillämpa skyldigheten att bl.a. värna rättssäker handläggning utifrån EU-rätten.

Att således kränks/diskrimineras 3 svenska unionsmedborgare generellt och det konstateras därvid att det är synnerligen mycket allvarligt,

Att det icke går att ställa utom all rimlig tvivel att generellt alla svenska unionsmedborgare diskrimineras och kränks av HFD, vid gränsöverskridande mål handläggning om det går till så här generellt, vilket kommer att bevisas i denna inlaga att så är läget just nu!

Att synnerligen allvarliga brott begås av anställda inom HFD

Att detta är i skrivelse till HFD, Mats Melin, är redovisat(av undertecknad) men ingen anmälan, såvitt undertecknad är informerad om vid denna inlaga/skrivelses datum, icke är gjord till Statens Ansvarsnämnd, vilket i sin tur och synnerligen mycket allvarligt.

Att då därmed kan konstateras att jäv inom domarkåren, ”kåranda”, icke kan ställas utom all rimlig tvivel

Att då finnes synnerligen mycket starka skäl för att JK utövar tillsyn mycket skyndsamt, utifrån att värna EU-rättssäkerheten generellt för att generellt alla svenska unionsmedborgare berörs, kan icke ställas utom all rimlig tvivel

Att anställda inom Högsta förvaltningsdomstolen generellt bevisligen utövar/tillämpar ett systematiskt kränkande och diskriminerande av svenska unionsmedborgares EU-rättigheter, dvs. i slutänden förhindrar den fria rörligheten vid gränsöverskridande vård inom EU/EES.

Att JK sedan tidigare, från undertecknad(u t) är informerad via anmälan mot förvaltningsdomstolen Förvaltningsrätten i Härnösand med dnr 7825-11-21, anmälan av datum 2011-11-25, citat; 3 svenska unionsmedborgare i 7 mål(samordnade)diskrimineras och kränks därtill underlåts EU-rättigheter(bl.a. utifrån Rättighetsstadgan) av domstolen Förvaltningsrätten i Härnösand. Dessa mål nr är berörda, mål1730–1732-10, 2859-10, 2956-10, 1899-10 och 3720-10 utifrån denna anmälan/klagan till JK av denna dag.

 Klagomål utifrån rättssäkerhet vid domstolen Förvaltningsrätten i Härnösand(gränsöverskridande vård mål/grunden EU-rätt) icke beaktas av domstolens anställda.

Slut citat

Att sammantaget nu också beakta även den anmälan utifrån att det är av största vikt, och synnerligen mycket allvarligt,

Att JK inser allvaret, utifrån skyldigheten att värna om rättssäkerheten och att upptäcka systematiska fel i den offentliga verksamheten

Att när förvaltningsdomstolar generellt förhindrar svenska unionsmedborgares EU-rättighet till fri rörlighet,

Att konsekvensen av att flera förvaltningsdomstolar bevisligen systematiskt och generellt underlåter generellt och systematiskt svenska unionsmedborgares EU-rätt till bl.a. fri rörlighet(går icke att ställa utom all rimlig tvivel)

 

Du kan läsa hela anmälan via denna länk

1 Ulf Bittner till JK, anmälan utifrån HA, IL och UB mål i HFD. 20 sidor av 2011 12 09

 



You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu