• Arkiv

2012-01-02 Skrivelse till Sveriges Regering och Sveriges riksdag m.fl.

I denna skrivelse kan du bl.a. läsa följande;

Först vill u t tillönska god fortsättning på det nya bättre året 2012, ur rättssäkerhetssynpunkt generellt för alla svenska medborgare av största vikt ett avgörande år, dvs. om ni tager ert ansvar!

För kännedom och åtgärd delgives ni följande denna dag;

  • JK-anmälan mot HFD av datum 2011-12-30, inklusive bandinspelning med justitierådet Helena Jäderblom av 2011-12-29.

  • Skrivelse till HFD domstolschef Mats Melin av datum 2011-12-30, Kan vi lita på Högsta förvaltningsdomstolen? Tillämpar HFD EU-rätten fullt ut? Bevisen finns i JK anmälan mot HFD av denna dag!

  • Skrivelse till HFD domstolschef Mats Melin av 2011-12-31, Begär mycket skyndsamt rättsligt bindande svar av MM i egenskap av högste chef i Högsta Förvaltningsdomstolen.

  • Skrivelse till Sveriges Regering av 2010-11-19, Arbetsgruppen AMBU skrivelse till Sveriges Regering Socialdepartementet och komplettring till EU kommissionen20101119.doc

 

Det är eländigt att det nya året 2012 kom att böja så här och att 2011 slutade på det sättet, men det här är verkligheten för ”vanligt folk” dvs. skattebetalarna och de som ni skall värna rättssäkerheten för!

Att HFD ”leker Gud fader själv” är en mycket otäck lek ur rättssäker rättstillämpnings perspektiv sett och torde få Er alla att ”vakna”! Då ni alla är informerade sedan tidigare om hur det är ställt med rättsäkerheten utifrån området gränsöverskridande vård inom EU/EES via massor av skrivelser via e-post från u t sedan tidigare. Men ert ansvar lyser med sin frånvaro, dvs. ni har icke agerat för att värna om generellt svenska unionsmedborgares EU-rättighet till fri rörlighet/gränsöverskridande vård inom EU/EES!

Du kan läsa hela skrivelsen via denna länk 

Sveriges Regering & Sveriges Riksdag m.fl. 2012- 01-02

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu