• Arkiv

2012-01-31Utifrån handläggning av gränsöverskridande vård inom EU/EES. Försäkringskassan bevisligen vägrar tillämpa EU-rättspraxis och bedriver således i sin myndighetsutövning EU-olaglig handläggning vid prövning och omprövning av beslut. Detta sker då utifrån Försäkringskassans interna vägledningar som uppenbart är EU-olagliga sedan mycket lång tid tillbaka! Försäkringskassan vägledningar är ytterst FK:s ledning ansvariga för! Således konstateras att brott begås inom Försäkringskassan(tills motsatsen är bevisad kan detta icke ställas utom all rimlig tvivel). När kommer media/journalister kritiskt granska och gräva i det och objektivt rapportera till allmänheten utifrån att det är av allmänhetens intresse att få vetskap om!

Till Förvaltningsrätten i Umeå är i inskickat en inlaga, 2012-01-30, som bevisar utifrån EU-rättspraxis att Försäkringskassan beslut vid prövning och omprövning är EU-olagliga och därtill bygger på uppenbart falskt intygande/osant intygande(tills motsatsen är bevisad och ställd utom all rimlig tvivel).

Bevisen är entydiga utifrån EU-rättspraxis och till nackdel för Försäkringskassan, men till fördel för inlagans patient/svenska medborgare/svenska unionsmedborgare, som nekats på EU-olaglig grund att få ersättning får vård, så kallad gränsöverskridande vård inom EU/EES,  av Försäkringskassan. Bättre vård som emottagits i annat EU-medlemsland. 

Denna EU-rätt till fri rörlighet fastslogs även i Jelinek-domen år 2004 av Regeringsrätten. Men uppenbart och bevisligen(tills motsatsen är bevisad och ställd utom all rimlig tvivel) så har Försäkringskassan gjort allt de möjligtvis kan för att förhindra denna EU-rättighet till fri rörlighet, generellt för alla svenska unionsmedborgare övertid!

Om det kan du läsa mera om på denna sidan du nu besöker.

Läs hela inlagan till Förvaltningsrätten i Umeå via denna länk

Till Förvaltningsrätten i Umeå 2012-01-30

 

 

 

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu