• Arkiv

2012-02-08 Försäkringskassan och om påminnelse att besvara skrivelse av 2011-12-19 Pressmeddelande har gått ut om även detta.

Igår kväll fick Försäkringskassan ytterligare en påminnelse, befogad sådan utifrån vilka resurser FK har, direkt riktad till generaldirektören Dan Eliasson och ledningsstaben!

Vid kontroll denna förmiddag är skrivelsen emottagen av huvudkontoret och även av Dan Eliasson.

Skrivelsen är nu också diarieförd i laga ordning med dnr

Dnr 083932-2011: lämnat av Kerstin Rosenblad,010-1169843, ca kl 09:51 2012-02-08.

Du får här nu del av bl.a. följande ur skrivelsen;

info till Försäkringskassan om följden/konsekvensen att vägra allmänheten svar på enkla frågeställningar

Försäkringskassan

Huvudkontoret

Generaldirektören & Ledningsgruppen

[email protected]

Stockholm

Denna skrivelse skall i laga ordning diarieföras av registrator, dnr begäres med vändande e-post till [email protected] som bekräftelse på att tillskrivna emottagit denna skrivelse.

All kommunicering skall ske via e-post till [email protected]

2012-02-07

 Bästa Försäkringskassans ledningsgrupp och generaldirektören

Via er försorg fälls bedragare i domstol, vilket är helt rätt och rimligt, som lurat Försäkringskassan via bedrägerier!

Det är bra att det finns resurser till detta ändamål för vi ska vara rädd om vår socialförsäkring.

Men det som bevisligen verkligen förekommer, som är EU-olagligt och därtill då brottsligt utifrån Brottsbalken, det knäpper ni till om som ”att stänga in det” helt och fast för att allmänheten icke skall få insikt i er myndighetsutövning via era interna vägledningar, som ni är ytterst ansvariga för, då utifrån fri rörlighet och gränsöverskridande vård inom EU/EES.

Er skyldighet att fullt ut tillämpa EU-rättspraxis går tillbaka till 1995(därtill har ni en kader av jurister som borde kunnat läsa innantill) och ni har i den delen vid gränsöverskridande vård handläggning bevisligen visat på ett bedrägligt brottsligt myndighetsutövande myndighetsförtryck som är EU-olagligt.

 FK har ingen möjlighet till egna tolkningar utifrån att den enda part som har tolkningsföreträdet är EU-domstolen och Fk har endast att fullt ut tillämpa EU-rättspraxis vid gränsöverskridande vård då Sverige ingen lag har för detta ändamål när svenska medborgare söker sig inom EU/EES för bättre och snabbare vård!

Ni har att besvara skrivelser som tillställts er och förr eller senare kommer ni alla att ställas till svars, precis som det är gentemot de bedragare som rannsakats och bedrägligt utnyttjat systemet!

Ser fram att ni nu mycket skyndsamt besvarar de skrivelser som även nu media och journalister är upplysta om är obesvarade, de precis som undertecknad måste undra vad ni har att dölja, eller hur?

Se mailet här nedan så förstår ni alla bättre, mailet till bästa vänner och media/journalister som delger om bl.a. pressmeddelande som gått ut denna kväll.

Titta gärna till via denna länk så får ni ytterligare information http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/

Denna skrivelse kommer att publiceras där under morgondagen.

Du kan via denna länk läsa hela skrivelsen inklusive det mail ”nedan” som generaldirektören och ledningsstaben fått del av på Försäkringskassan

Skrivelse till försäkringskassans generaldirektör och ledningsstaben av 2012-02-07 Dnr083932-2011 lämnat av Kerstin Rosenblad,010-1169843, ca kl 0951 2012-02-08

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu