• Arkiv

2012-02-08 ISF – Inspektionen för socialförsäkringen och pressmeddelandet om dessa m.fl.

ISF – Inspektionen för socialförsäkringen har denna dag tillskrivits och du får del av denna skrivelse, reg. denna dag som Ärende 5/2012 av ISF.

Bl.a. kan omnämnas ur denna skrivelse följande

Du får nu del av vad som denna dag gått ut till Bästa vänner och media/journalister, se mailet nedan och läs det utifrån det som uppenbarligt är av intresse i ert uppdrag.

Speciellt den del som handlar om dagens DN Debatt artikel som är ”högintressant” utifrån vad som pågår och pågått övertid då speciellt inom handläggning av gränsöverskridande vård inom EU/EES var helst det har uppstått men särskilt intressant utifrån vad som övertid pågått inom Försäkringskassan!

Vi får nu se om media/journalister gör sitt jobb och tager ansvar. då utifrån att Försäkringskassans ledning och generaldirektör vägrar att besvara avgörande frågeställningar till allmänheten, undrar vad dessa vill dölja!

Du får tillgång till frågeställningarna i grunden via denna länk http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/2012/02/07/2012-02-07-vad-har-forsakringskassans-ledningsgrupp-och-generaldirektoren-att-dolja/

Du kan läsa mer via denna länk

http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/files/2012/02/Skrivelse-till-f%C3%B6rs%C3%A4kringskassans-generaldirekt%C3%B6r-och-ledningsstaben-av-2012-02-07-Dnr083932-2011-l%C3%A4mnat-av-Kerstin-Rosenblad010-1169843-ca-kl-0951-2012-02-08.pdf

Och via denna länk om hur din uppdragsgivare Sveriges Regering för exakt samma taktik och strategi

http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/2012/02/07/2012-02-07-skrivelse-till-sveriges-regering-med-fragestallningar-av-datum-2010-11-19-fortfarande-obesvarad-vad-har-sveriges-regering-att-dolja-for-sveriges-medborgare/

Du delges här vad som delges de som tittar in via denna länk;

 2012-02-07 Skrivelse till Sveriges Regering med frågeställningar av datum 2010-11-19, fortfarande obesvarad, vad har Sveriges Regering att dölja för Sveriges medborgare?

Posted on 7 februari, 2012 by eueeshealthcare

Frågeställningarna som fortfarande är obesvarade skulle via svar på frågorna garantera svenska medborgare fullständig rättssäkerhet vid handläggning av gränsöverskridande vård inom EU/EES, EU-rättigheten till fri rörlighet, ärenden vid handläggning inom dels Försäkringskassan, landstingen, förvaltningsdomstolarna m.fl., varför vägrar Sveriges Regering medborgarna fullständig rättssäkerhet dvs. besvara frågeställningarna?

Endast Sveriges Regering kan besvara frågeställningarna och således står hela svenska folket i beroendeställning till dess svaren men allmänheten förnekas av Sveriges Regering svaren på frågorna, varför?

Ligger det i allmänhetens intresse att journalist kritiskt granskar och gräver i detta, självklart, men varför har journalister och media icke gjort det och kommer de att göra det nu?

Journalistförbundet har en devis på sin hemsida, ”Journalistiken och journalisterna har också en viktig uppgift i den demokratiska processen”.

Kommer journalisterna och media nu att leva upp till devisen?

Du kan läsa hela skrivelsen till Sveriges Regering av 2010-11-19 via denna länken

Arbetsgruppen AMBU skrivelse till Sveriges Regering Socialdepatementet och komplettring till EU kommissionen20101119

Vänligen men bestämt ladda ner allt du fått del av och ombesörj så att det bevaras säkert utifrån denna kommunicering och begäran utifrån att det utgör sammantaget bevis för framtida bruk.

Försök också att intaga det som också delges i mailet här nedan som också skall i laga ordning reg.;

Sveriges motståndskraft mot korruption är dock inte så stark som många vill tro. Nyckel­institutioner kan inte garanterat stå emot korruption. I en omfattande alleuropeisk studie utförd av Transparency International – där tolv svenska institutioner undersökts på djupet – är det endast riksdagens ombudsmän (JO) som klarar granskningen och får full poäng. Sett ur ett europeiskt perspektiv får Sverige relativt höga poäng i studien. Men den pekar på klara brister inom den offentliga sektorn och våra politiska partier, två institutioner av central betydelse i den svenska demokratin. Detta är en allvarlig varningssignal.

Den DN Debatt artikel begäres härmed att alla inom er myndighet skall genomläsa mycket nogsamt, därtill all information i denna kommunicering och har du något emot detta vänligen via lag, stycke och paragraf delge mig detta!

 Grunden till denna kommunicering är utifrån EU-rättigheten till fri rörlighet s.k. gränsöverskridande vård inom EU/EES och då utifrån det vi inom arbetsgruppen AMBU sedan tidigare delgivit er i detta ämne då utifrån bl.a. Försäkringskassans ansvar som dessa mer eller mindre helt underlåtit sedan 1995!

 Denna kommunicering kommer att delges allmänheten just i syftet och andemeningen att detta är av allmänhetens intresse att få vetskap om!

 

Läs hela skrivelsen via denna länk

ISF 20120208

Läs pressmeddelandet  via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sveriges-regering-isf-inspektionen-foer-socialfoersaekringen-731016

 

 

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu