• Arkiv

2012-02-09 Skrivelse och pressmeddelande denna dag till Sveriges Regering Sveriges Riksdag och Högsta förvaltningsdomstolen m.fl.

Du får här del av en verklighet som är verklig och dessutom egentligen helt overklig men tyvärr sant och verkligt!

Du kan bl.a. läsa om följande i denna skrivelse, som också delges journalister och media denna dag;

Till alla riksdagsledamöter

Vill först påminna om följande;

prop. 1993/94:114, sidan 32, 4:e stycket, citat;

Av detta framgår i sin tur att svenska domstolar och myndigheter är skyldiga att tillämpa EG-rättsliga normer. De är sålunda skyldiga t.ex. att omedelbart – utan mellankommande nationell rättsbildning – tillämpa gemenskapsfördragen och av rådet utfärdade rättsakter i den mån dessa är direkt tillämpliga eller har direkt effekt samt att i fall av normkonflikt mellan en inhemsk rättsregel och en EG-rättslig regel tillämpa den EG-rättsliga före den inhemska.

Utifrån vad du nu delgivits ur ovanstående prop. som du mycket väl förstår innebörden av konstateras att Högsta förvaltningsdomstolen i Sverige icke förstår innebörden av det du nu förstått!

Mailet under detta mail är till HFD och för kännedom till andra berörda vilket framgår av mailet, läs det mycket nogsamt om du är folkvald och om du representerar folket som valt dig till riksdagen, dvs. svenska folket!

Frågan är nu till dig folkvalde vem bestämmer i Sverige, gäller de beslut som riksdagen har beslutat och gäller dessa också då i HFD, dvs. är dessa skyldiga att tillämpa fullt ut riksdagens beslut utan undantag?

Systematiskt och generellt har alla svenska medborgare/svenska unionsmedborgare mer eller mindre sedan 1995 diskriminerats och kränkts EU-rättigheten till fri rörlighet vid s.k. gränsöverskridande vård inom EU/EES, det går att leda i bevis till 100 % och ni har inget gjort åt detta för ni sitter med armarna i kors och låter det så vara, skäms på er!

Läs mailet till HFD Mats Melin så begriper du det också!

 

Här kan du få del av delar ur skrivelsen till Mats Melin Högsta Förvaltningsdomstolens chef;

Högsta förvaltningsdomstolen

Domstolschef Mats Melin

Stockholm

 Kopia för kännedom

Sveriges Regering

Alla ministrar

EU-kommissionen, Stockholms kontoret

Pierre Schellekens

Ana Minda

Denna skrivelse skall i laga ordning reg. av registrator, begär med vändande e-post till [email protected] dnr/reg.nr. som bekräftelse på att tillskrivna emottagit denna skrivelse.

2012-02-09

 Till Mats Melin

 Har sökt dig ett antal gånger via telefon men du har icke gå att nås, hittills.

Begär av dig att du i din myndighetsutövning som Högsta förvaltningsdomstolen högste chef avsätter tid för telefonsamtal från u t. Alltså där avsikten med telefonsamtalet är att intervjua/ställa frågor till dig Mats Melin då utifrån alla de mål som u t är involverad i hos Högsta förvaltningsdomstolen, involverad dels för egen personlig del och dels som ombud.

 För att få klarhet i vad som försigkommer och försigkommet utifrån rättssäker rättstillämpning av anställda inom Högsta förvaltningsdomstolen är det synnerligen mycket angeläget att samtalet med frågeställningar till dig, som ytterst ansvarig för verksamheten inom Högsta förvaltningsdomstolen, kommer att ske mycket skyndsamt. Allmänheten är i beroendeställning till HFD myndighetsutövning utifrån rättssäker rättstillämpning då utifrån EU-rätten och fri rörlighet vid s.k. gränsöverskridande vård inom EU/EES.

 Anställda inom Högsta förvaltningsdomstolen har fattat beslut som direkt strider emot direkt verkande lagrum och dessa mål och beslut där det försigkommet ligger högst på prioriteringen(dessa mål som u t är ombud för och berör u t personligen) i samtalet/intervjun/frågeställningarna till Mats Melin.

Det finns synnerligen starka skäl, bl.a.  brottsmisstankar(EU-olagliga beslut) kan icke ställas utom all rimlig tvivel, till att Mats Melin beviljar detta samtal utifrån att det är begärt av Mats Melin att till Statens Ansvarsnämnd anmäla vad som uppenbart och bevisligen sker och skett inom Högsta förvaltningsdomstolen.

 

Du kan läsa hela skrivelsen till alla berörda via denna länk

Sveriges riksdag , Sveriges Regering, Högsta förvaltningsdomstolen m.fl. och press meddelande 20120209

De filer som bifogats till Sveriges riksdag kan du läsa via dessa länkar

Prop. 070925

Till Förvaltningsrätten i Umeå 2012-01-30

Du kan läsa pressmeddelandet via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sveriges-regering-vart-aer-den-raettssaekra-raettstillaempningen-inom-myndigheten-foersaekringskassan-och-hoegsta-foervaltningsdomstolen-m-fl-731602

 

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu