• Arkiv

2012-02-10 Skrivelse till Journalisten.se m.fl. och pressmeddelande utifrån denna skrivelse

Du får idag del av skrivelse till Journalisten.se m.fl.

Ur denna kan bl.a. följande omnämnas;

 Hur kommer det sig och varför vägrar Sveriges Regering, Försäkringskassan och Landstinget Västernorrland besvara frågeställningar som är avgörande för generellt all svenska medborgares EU-rättighet till fri rörlighet? Vad händer om en journalist ställer dessa avgörande frågorna och även frågar om varför dessa vägrat besvara frågeställningarna till allmänheten?

 Hur kommer det sig och varför fatta DO beslut, på ca 48 timmar, om att inte ta upp anmälan mot Försäkringskassan, som generellt berör, utan genus perspektiv(alltså både män och kvinnor) hela svenska folket utifrån att FK kränkt och diskriminerat generellt svenska medborgare generellt och systematiskt övertid, se bifogad  grund anmälan till DO.

Du hittar även skrivelsen till Sveriges Regering av datum 2012-11-19, om du gräver och kritiskt granskar.

 Även då obesvarade skrivelser till försäkringskassans ledningsstab och general direktör, också obesvarad

Även då till Landstinget Västernorrlands ledningsstab som är obesvarad och icke lokalmedia uppenbart prioriterar som att vara i allmänhetens intresse, trots att det innefattar frågor som uppenbart berör rättssäker rättstillämpning för generellt alla landstingsskattebetalare i Västernorrland och därtill alla övriga landstingsskattebetalare i Sverige, mycket märkligt!

 Däremot har journalisten Klas Leffler gjort ett mycket bra jobb med att nylig granskat Landstinget Västernorrlands landstingsdirektör men  att det prioriterats utifrån vad som omnämnts är mycket märkligt, just utifrån generellt allmänhetens intresse i hela Sverige utifrån svaren på frågeställningarna till ledningsstaben som fortfarande är obesvarade!

 Hur går prioriteringar och bort prioriteringar till inom journalistvärlden och vem bestämmer vad som skall prioriteras och varför?

 Är det av allmänhetens intresse när förvaltningsrätten i Härnösand bevisligen frångår skyldigheten att tillämpa utifrån Rättighetsstadgan vad som i den dessa är skyldiga att tillämpa?

 Ja många frågor som är obesvarade och svaren i artikel serie blir förmodligen årets ”scoop” och guldspade vinnare, frågan är om det finns någon journalist i Sverige som besitter ansvaret att göra det som allmänheten förväntar sig av media/journalister?

 Dvs. kritiskt granska och gräva i och objektivt rapportera till allmänheten om vad som uppebart och bevisligen är synnerligen av allmänhetens intresse, generellt dessutom utifrån att det är i botten frågan om rättssäker rättstillämpning inom Försäkringskassan, DO, vissa förvaltningsdomstolar, HFD generellt och systematiskt förfarande är bevisat till HFD, Landstinget Västernorrland och den listan och kopplingarna till Sveriges Regering och Sveriges riksdag, som sitter med armarna i kors och titar på, dvs. är delaktiga i detta maktmissbruk/maktkorruption! Det är EU-olagligt och resten får då ni själva räkna ut!

 Du kan via denna länk läsa hela skrivelsen till Journalisten.se m.fl.

Journalisten.se m.fl 20120210

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu