• Arkiv

2012-02-24 Arbetsgruppen AMBU är behjälpliga till många svenska medborgare(allmänheten) som är utsatta för myndighetsförtrycket i Sverige via bl.a. myndigheten Försäkringskassan, då utifrån EU-rättigheten till gränsöverskridande vård inom EU/EES. Om mötet med ISF-Inspektionen för socialförsäkringen av datum 2011-10-17.

Efter att nu i ca 4 år följt och forskat i EU-rättigheten till fri rörlighet s.k. gränsöverskridande vård inom EU/EES, från grunden via prövning och omprövning inom Försäkringskassan vidare in i förvaltningsdomstolarna ända upp till Högsta förvaltningsdomstolen i väldigt många svenska unionsmedborgares öden konstateras att myndighetsförtrycket av svenska medborgare uppenbart bevisligen på detta område är totalt!

EU-rättigheten till fri rörlighet fråntages generellt och systematiskt svenska medborgare/unionsmedborgare med EU-olagliga medel dels inom Försäkringskassan vid prövning och omprövning och dels inom förvaltningsdomstolar ända upp till Högsta förvaltningsdomstolen.

Sveriges Regering och Sveriges Riksdag är kontinuerligt informerade men vägrar hittills att bistå medborgarna med rättssäkerhetsproblematiken som uppenbarligen då är EU-olaglig handläggning och därtill då är brottslig verksamhet enligt svensk lag och detta känner Sveriges Regering och Sveriges riksdag till men har hittills blundat, således är dess att från allmänhetens perspektiv sett att betraktas som  medskyldiga.

Uppenbart är att de inblandade aktörerna gör tvärtemot vad Sveriges riksdag beslutat och då har Sveriges riksdag ett ansvar att följa upp dessa beslut utifrån att det inte är i ett enskilt fall utan det är generellt och systematiskt förfarande som skett övertid och därmed är synnerligen mycket allvarligt rättssäkerhetsproblem och ett hot mot generellt alla svenska medborgares rättssäkerhet om detta tillåts fortsätta!

Skrivelser till riksdagens alla ledamöter har gått via epost  men ingen agerar och skrivelser till Sveriges Regering, alla ministrar, har gått via epost för även deras kännedom men ingen agerar där heller, varför?

ISF-Inspektionen för socialförsäkringen

ISF är detaljerat informerade om hur Försäkringskassan bedriver denna EU-olagliga handläggning av arbetsgruppen AMBU i oktober 2011, på inbjudan av ISF. Men ISF har, vid kontroll denna dag och under gårdagen, icke ännu gjort något annat än att diskutera problematiken internt dvs. inget beslut är ännu fattat vilket är synnerligen mycket anmärkningsvärt!

När uppenbart EU-olagligheter förekommer inom myndigheten Försäkringskassan och ISF är informerade sedan ca 4 månader tillbaka, om dessa EU-olagligheter, i tiden och icke ännu gjort något åt detta då anser allmänheten att detta är synnerligen mycket allvarligt!

Assar Fager representerade arbetsgruppen AMBU vid mötet som ägde rum 2011-10-17 med bl.a. Brita Kaltenbrunner Bernitz, Mer om mötet kan fås via samtal till Assar Fager 090-67042.

Frågan är varför ISF icke agerat och reagerat utifrån att det icke går att ställa utom all rimlig tvivel att brottslig verksamhet har bedrivits övertid inom myndigheten Försäkringskassan vid handläggning av gränsöverskridande vård inom EU/EES vid dels prövning och dels omprövning? EU-olaglig handläggning blir per automatik uppenbart brottslig verksamhet enligt svensk lag tills motsatsen är bevisad och ställd utom all rimlig tvivel.

Skrivelse från ISF

Hej!

Inspektionen för socialförsäkringen (ISF) har mottig din skrivelse som inkom till Brita Kaltenbrunner Bernitz den 25 oktober 2011. Du begär att ISF ska diarieföra din skivelse, inspektionen diarieför dock inte skrivelser från enskilda. Istället hålls dessa ordnade i enlighet med 4 och 5 kap. offentlighets- och sekretesslagen (2009:400).

Din skrivelse har löpnummer 65.

ISF kommer snarast möjligt att besvara din skrivelse.

Med vänliga hälsningar

Toni Nastev

Jurist, Enheten för sjukförmåner

ISF, Inspektionen för socialförsäkringen

________________________________________

Postadress: Box 202, 101  24 Stockholm

Besöksadress: Fleminggatan 7

Telefon: 08-58 00 15 51

Fax: 08-58 00 15 90

e-post: [email protected]

Registrator: [email protected]

Org.nr: 202100-6248

www.inspsf.se

 

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu