• Arkiv

2012-03-05 Högsta förvaltningsdomstolen får skrivelse där lagligheten återigen bestrides, i beslut som HFD beslutat EU-olagligt i, pressmeddelande har gått ut.

Skrivelsen är en inlaga, Bestrider lagligheten i beslutet i mål 7278-10 av beslutsdatum 2011-10-25, Jerry Persson.

Bl.a. kan du i denna inlaga läsa följande;

   Det är synnerligen högst mycket anmärkningsvärt, utifrån allmänhetens perspektiv, att justitierådet Karin Almgren(KA) är inblandad i EU-olaglig handläggning i flera mål, däribland detta mål som nu KA tillskrives utifrån(JP) och som har grund i EU-rättigheten till fri rörlighet s.k. gränsöverskridande vård inom EU/EES.

 Allmänheten konstaterar att motpart generellt är Försäkringskassan(gränsöverskridande vård inom EU/EES) och uppenbart är då fördelarna till Försäkringskassans fördel dvs. det kan icke ställas utom all rimlig tvivel att besluten är fattade i syfte att säkerställa att Försäkringskassans beslut(som uppenbart och bevisligen är EU-olagliga, tills motsatsen är bevisad och ställd utom all rimlig tvivel i objektiv opartisk domstolen, vilket ännu icke visat sig i svensk förvaltningsprocessdomstol(uppenbart bevisligen partiska domar till fördel för Försäkringskassan som strider emot EU-rätten), så ända upp till HFD i många beslut, så kallad systematiskt och generellt maktmissbruk).

 Du kan läsa hela inlagan via denna länk 

Bestrider lagligheten i beslut mot Jerry Persson i Högsta förvaltningsdomstolen 2012 03 05

Du kan läsa det EU-olagliga beslutet emot Jerry Persson via denna länk

Jerry Persson HFD domslut

Pressmeddelandet som gått ut kan du läsa via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sveriges-regering-och-sveriges-riksdag-hoegsta-foervaltningsdomstolen-obstruerar-emot-eu-raetten-738464

 

 

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu