• Arkiv

Region Västernorrland — Ytterligare PÅMINNELSE 24RS7150 Bedrägeriverksamheten fortsätter inom Region Västernorrland 2024 07 25 — SVERIGE GRANSKAS

 

 

Region Västernorrland — Ytterligare PÅMINNELSE 24RS7150 Bedrägeriverksamheten fortsätter inom Region Västernorrland 2024 07 25  — SVERIGE GRANSKAS 

 

 

Från: [email protected] <[email protected]>
Skickat: den 25 juli 2024 17:24

Till: ‘fb.region.västernorrland’ <[email protected]>; ‘Birgit Johansson’ <[email protected]>; ‘Glenn Nordlund’ <[email protected]>; ‘Elina Backlund Arab’ <[email protected]>; ‘Anna Proos Strandh’ <[email protected]>; ‘Sara Nylund’ <[email protected]>; ‘Kjell Bergkvist’ <[email protected]>; ‘Jan Olov Häggström’ <[email protected]>

 

Kopia: ‘Krister Bjermert’ <[email protected]>; ‘Hanna Wahlund’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Anne Opel’ <[email protected]>; ‘Jenny Edling’ <[email protected]>; ‘Eva Klingefors’ <[email protected]>; ‘Björn Hammarskjöld’ <[email protected]>; ‘Maria Strandberg’ <[email protected]>; ‘Madeleine Blix’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘YRSA’ <[email protected]>

 

Ämne: Ytterligare PÅMINNELSE 24RS7150 Bedrägeriverksamheten fortsätter inom Region Västernorrland 2024 07 25
Prioritet: Hög

 

 

Denna delgivning till den självstyrande under lagarna Region Västernorrland är officiellt publicerad här

 

 

Region Västernorrland, den självstyrande under lagarna Region Västernorrland

2024-07-25 YTTERLIGARE PÅMINNELSE Arbetsgivaren / politiken äger sakfrågan

Ytterligare PÅMINNELSE 24RS7150 Bedrägeriverksamheten fortsätter

 

Var finns lagstödet för att avvisa remiss?  Var finns lagstödet för att underlåta och undanhålla remiss från ÖNH till specialist tandvården, se INTYG tandvårdslag 8 a

Regionfullmäktiges ordf. Birgit Johansson

Regionfullmäktiges vice ordf. Kjell Bergkvist

Regionfullmäktiges vice ordf. Sara Nylund

Regionfullmäktiges vice ordf. Anna Strandh

 Regionstyrelsens ordf. Glenn Nordlund

Hälso- och sjukvårdsnämndens ordf. Elina Backlund Arab

Regionfullmäktige ledamot Jan-Olov Häggström, fd. regionfullmäktiges ordf.

 

Kopia för kännedom

Tf Hälso- och sjukvårdsdirektör Hanna Wahlund

Stabschef

REGION VÄSTERNORRLAND

Hälso- och sjukvården

Tfn: 072-539 56 40

[email protected]

Hälso- och sjukvårdsdirektör

Maria Strandberg

[email protected]

0611-802 72

Verksamhetschef  för Öron/Näsa/Hals(ÖNH) Regionsjukhuset Sundsvall

Anne Opel

[email protected]

060-18 29 66

Verksamhetschef för Käkkirurgen Region Sjukhuset Sundsvall

Jenny Edling

[email protected]

telefon 0611 – 803 98

 

Ewa Klingefors, samordningsdirektör 

Telefonnummer: 0611-842 60
Mobilnummer: 073-069 86 64
E-postadress: [email protected]

 

Annri V Thimstrand, tandvårdsdirektör

Telefonnummer: 060-18 25 52
E-postadress: [email protected]

 

Verksamhetschef regionledningsförvaltningen kansli

Krister Bjermert

Eva Klingefors, områdesdirektör RLF området för stöd och samordning

0611- 842 60  073-069 86 64

Denna delgivning till Region Västernorrland ska i laga ordning registreras av registrator, begär fullständiga kontaktuppgifter på handläggaren av ärendet och därtill dagboksblad med vändande epost till [email protected]

Sekretessprövning; ingen sekretess, sekretessen upphävs av sakägaren Ulf Bittner

All kommunicering i ärendet ska ske initialt via epost till [email protected]

 

2024-07-25

Till de delgivna denna delgivning Arbetsgivaren / politiken

Ytterligare PÅMINNELSE 24RS7150 Sv: PÅMINNELSE Arbetsgivaren / politiken äger sakfrågan Var finns lagstödet för att avvisa remiss?

 

Ytterligare PÅMINNELSE och bevis

 

Ytterligare bevis i epost av den 24 juli 2024 15:33 om grund mailet av den 19 juli 2024 14:21 och PÅMINNELSEN av den 24 juli 2024 12:32, se mailet här nedan från den anställde Monasofi Wallinder

tf. verksamhetschef

 

REGION VÄSTERNORRLAND

Regionadministration

Område Stöd och samordning

Region Västernorrland

 

076- 1319060

[email protected]

 

som delger följande citat

 

Hej Ulf!

 

Jag har tagit del av din skrivelse och dess innehåll. Utifrån det du förmedlar så förstår jag att du har en bristande tilltro till att Region Västernorrland följer lagar och regler.

Att utifrån lagar och regler skapa styrdokument för följsamhet är mycket viktigt och en process som är ständigt pågående.

Varje tillfälle som kan innebära en brist tas på största allvar. Dina tankar och åsikter har därför lyfts för samtal om eventuell förändring i vårt arbetssätt.

 

Till sist vill jag informera dig om att du som medborgare alltid har möjlighet att vända dig till Justitieombudsmannen (JO) om du anser dig ha blivit felaktigt behandlad av oss som myndighet.

 

Slut citat

 

VEM ÄR HANDLÄGGAREN I ÄRENDET SOM ÄGS AV ARBETSGIVAREN / POLITIKEN

Vilket lagstöd finnes för att registraturens tf verksamhetschef Monasofi Wallinder undanhåller och underlåter i dennes tjänsteutövning begärda uppgifter om vem inom politiken/ arbetsgivaren, som är motparten i detta ärende utifrån arbetsgivare ansvaret över de anställda, vem är handläggaren av ärendet och dennes fullständiga kontaktuppgifter?

 

Noteras särskilt; i varje delgivning till arbetsgivaren/ politiken i det självstyrande under lagarna Region Västernorrland är delgivet klart och tydlig, citat

 

 

Denna delgivning till Region Västernorrland ska i laga ordning registreras av registrator, begär fullständiga kontaktuppgifter på handläggaren av ärendet och därtill dagboksblad med vändande epost till [email protected]

Sekretessprövning; ingen sekretess, sekretessen upphävs av sakägaren Ulf Bittner

 

Slut citat

 

UTAN LAGSTÖD BEDRÄGERI VERKSAMHET UTIFRÅN EKONOMISKA INCITAMENT

OBS i tre mail har registraturen utan lagstöd, bevisligen utan lagstöd, underlåtit och undanhållit vem som är handläggaren av ärendet och dennes fullständiga kontaktuppgifter, då hos arbetsgivaren/politiken som äger arbetsgivare ansvaret.

 

Alltså anställda kan inte handlägga ärendet eftersom ärendet i sakfrågorna är delgivna arbetsgivaren/ politiken som äger arbetsgivare ansvaret över de anställda, då utifrån att mycket allvarliga BEDRÄGERI brottsmisstankar med mera har påvisats och bevisats i de anställdas led, således har anställda systematiskt och generellt underlåtit och undanhållit att kommuniceras till undertecknad, nu senas också av tf verksamhetschef Monasofi Wallinder i mail av den 24 juli 2024 15:33, se mailtråden här nedan, om vem som är handläggare och dennes fullständiga kontakt uppgifter hos arbetsgivaren/ politiken av ärendet adresserat till arbetsgivaren/ politiken som äger arbetsgivare ansvaret i den självstyrande under lagarna Region Västernorrland.

 

BEGÄR ATT FÅ I VÄNDANDE EPOST TILL UNDERTECKNAD FULLSTÄNDIGT NAMN & FULLSTÄNDIGA KONTAKT UPPGIFTER PÅ HANDLÄGGAREN HOS ARBETSGIVAREN / POLITIKEN AV DETTA ÄRENDE ADRESSERAT ÖVER TID TILL ARBETSGIVAREN/ POLITIKEN SOM ÄGER ARBETSGIVARE ANSVARET ÖVER DE ANSTÄLLDA SOM NAMNGIVITS UTIFRÅN SAKFRÅGAN I ÄRENDET & DÄRTILL UTIFRÅN ALLVARLIGA BEDRÄGERI BROTTSMISSTANKAR UTIFRÅN EKONOMISKA INCITAMENT.

 

Att den anställde tf verksamhetschefen för registraturen Monasofi Wallinder i en textmassa utan lagstöd bedriver fokusförflyttning och fullständigt godtycke och personligen fabulerar och  dessutom också undanhåller och underlåter vad svensk grundlag ger vid handen om Offentlighetsprincipen är härmed bevisat och därtill är uppenbart att den anställde inte kan läsa innantill om vad som synnerligen mycket tydligt är begärt i alla mailen om vad som begärts av registraturen i alla mailen.

 

Därtill undanhålls begärt fullständigt rättssäker dagboksblad av den tf verksamhetschefen för registraturen Annsofi Wallinder och detta då utan något som helst stöd i lag, ATT LAG SKA FÖLJAS existerar således bevisligen inte hos den anställde tf verksamhetschefen för registraturen Annsofi Wallinder i den självstyrande under lagarna Region Västernorrland Alltså vilket får effekten av att utifrån ekonomiska incitament(skattefinansierad verksamhet utifrån att lag ska följas) ytterliga mera synnerlig allvarlig kriminell brottslig BERÄGERI VERKSAMHET finansieras med skattemedel.

 

Har arbetsgivaren/politiken annan uppfattning äger desamma BEVISBÖRDAN att bevisa det motsatta mycket skyndsamt dock senast 2024-07-29 kl. 17:00.

 

 

Citat

Offentlighetsprincipen

Offentlighetsprincipen är central i den svenska rättsordningen. Den innebär att allmänheten, ofta enskilda individer och företrädare för media, har rätt till insyn i och tillgång till information om statens och kommunernas verksamhet.

Offentlighetsprincipen kommer till uttryck på olika sätt i Sveriges grundlagar, exempelvis genom rätten till yttrandefrihet, meddelarfriheten för tjänstemän och genom allmänna handlingars offentlighet.

 

Källa till ovan citerat

https://www.regeringen.se/sa-styrs-sverige/grundlagar-och-demokratiskt-deltagande/offentlighetsprincipen/

 

 

 

Den anställde Monasofi Wallinder är således delaktig i och medskyldig till bedrägeriverksamheten inom Region Västernorrland gentemot allmänheten, anställda ska kunna läsa innantill och anställda ska säkerställa fullständig rättssäkerhet, egna godtycken och skönsmässiga i textmassor utan stöd i lag är per definition grundlagsbrott utifrån bl.a. svensk grundlag Regeringsformen med mera delgivet om i denna delgivning.

 

 

Dvs. att åtfölja lag opartiskt, sakligt och objektivt och säkerställa rättsordningen ingår i fullständig rättssäker handläggning och det innefattar inte fokusförflyttning och rent pladder i textmassor från den anställde ovan omnämnd, det är synnerligen kränkande och upplevs som ett HOT & HAT mot demokratin och rättsordningen det som den anställde presterat och levererat i mail av den 24 juli 2024 15:33

 

 

LAG SKA ÅTFÖLJAS ÄVEN AV REGISTRATUREN INOM DEN SJÄLVSTYRANDE UNDER LAGARNA REGION VÄSTERNORRLAND

 

Att registraturen över tid inte säkerställt att lag ska åtföljas är bevisat över tid till arbetsgivaren/ politiken som äger sakfrågan och ska handlägga alla bedrägeribrottsmisstankarna utifrån ekonomiska incitament, skattefinansierad verksamhet som ska TJÄNA & BETJÄNA skattebetalarna och väljarna, era uppdragsgivare!

 

 

Har arbetsgivaren/ politiken som äger sakfrågorna annan uppfattning äger arbetsgivaren/ politiken BEVISBÖRDAN att bevisa det motsatta mycket skyndsamt dock senast 2024-07-29 kl. 17:00.

 

Påminner återigen om samhällsansvaret;

 

BROTTSBALKEN GER VID HANDEN

BROTTSBALKEN

Enligt Brottsbalken ska sådana synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar, systematiska och generella, som politiken har att TJÄNA & BETJÄNA, mot allmänheten/ skattebetalarna/ era uppdragsgivare utifrån ekonomiska incitament, uppsåt finnes, anmälas till rättsvårdande myndighet polis och åklagare, se BROTTSBALKEN 23 kap. 6 §.

 

6 §   Den som underlåter att i tid anmäla eller annars avslöja ett förestående eller pågående brott ska, i de fall det är särskilt föreskrivet, dömas för underlåtenhet att avslöja brottet enligt vad som är föreskrivet för den som medverkat endast i mindre mån till sådant brott. Högre straff än fängelse i två år får dock inte dömas ut. I de fall det är särskilt föreskrivet ska för underlåtenhet att avslöja brott även den dömas som inte haft uppsåt till men borde ha insett att brottet var förestående eller pågick.

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/brottsbalk-1962700_sfs-1962-700/#K23

 

Påminner återigen om att de anställda inom det självstyrande under lagarna  Region Västernorrland och arbetsgivaren/ politiken som äger arbetsgivare ansvaret över de anställda också är delaktiga i och medskyldiga till det största och värsta BEDRÄGERIET i svensk historia nämligen det planerade kriminella utifrån gigantiska enorma ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET som fått DÖDLIG EFFEKT för mänskligheten och nationen Sveriges folk.

 

Detta då tillsammans med främmande makt anstiftaren WHO TERROR AGENDA, WHO som är finansierat av privata intresse till ca 80 % , en terror agenda med det kriminella planerade icke vetenskapliga och icke tillförlitliga PCR TEST BEDRÄGERIET i akt mening och syfte att försätta skattebetalarna/väljarna och allmänheten inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland i SKRÄCK & RÄDSLA i akt, mening och planerat syfte för att bana vägen för de sk ”vaccinerna” som marknadsförts PLANERAT KRIMINELLT som vanliga vaccin, vilket dessa toxiska experimentella biovapen injektionerna inte är.

 

PCR TEST BEDRÄGERIET HAR KOSTAT SKATTEBETALARNA MINST 36 MILJARDER enligt ass professor Björn Hammarskjöld.  ”Det här är folkmord” – SVERIGE GRANSKAS 2024 07 07

Offentligt publicerat här med bilagorna

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/07/pcr-test-bedrageriet-har-kostat-skattebetalarna-minst-36-miljarder-och-har-fatt-dodlig-effekt-det-har-ar-folkmord-sverige-granskas-2024-07-07/

 

 

Den förmodligen främste i världen inom sitt spetsspecialist sakkunnighetsområde i världen professor i internationell rätt Francis Boyle delger

COVID 19-injektioner och mRNA-nanopartikel injektioner är biologiska massförstörelsevapen enligt juridikprofessor i internationell rätt Francis Boyle som skrev 1989 års lag om biologiska vapen och antiterrorism
https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/10/covid-19-injektioner-och-mrna-nanopartikel-injektioner-ar-biologiska-massforstorelsevapen-enligt-juridikprofessor-i-internationell-ratt-francis-boyle-som-skrev-1989-ars-lag-om-biologiska-vapen-och-ant/

 

 

Du/ni läser ytterligare mera fakta och bevis i mailtråden här nedan

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://swebbtube.se/c/knapptryckarna_channel/videos

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på TWITTER

https://twitter.com/SverigeGranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på RUMBLE

https://rumble.com/c/c-3348662

 

Sverige

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

Från: Monasofi Wallinder <[email protected]>
Skickat: den 24 juli 2024 15:33
Till: [email protected]
Ämne: Dnr: 24RS7150 Sv: PÅMINNELSE Arbetsgivaren / politiken äger sakfrågan Var finns lagstödet för att avvisa remiss? Var finns lagstödet för att underlåta och undanhålla remiss från ÖNH till specialist tandvården, se INTYG tandvårdslag 8 a

 

Hej Ulf!

 

Jag har tagit del av din skrivelse och dess innehåll. Utifrån det du förmedlar så förstår jag att du har en bristande tilltro till att Region Västernorrland följer lagar och regler.

Att utifrån lagar och regler skapa styrdokument för följsamhet är mycket viktigt och en process som är ständigt pågående.

Varje tillfälle som kan innebära en brist tas på största allvar. Dina tankar och åsikter har därför lyfts för samtal om eventuell förändring i vårt arbetssätt.

 

Till sist vill jag informera dig om att du som medborgare alltid har möjlighet att vända dig till Justitieombudsmannen (JO) om du anser dig ha blivit felaktigt behandlad av oss som myndighet.

 

 

Vänliga hälsningar

 

 

Monasofi Wallinder

tf. verksamhetschef

 

REGION VÄSTERNORRLAND

Regionadministration

Område Stöd och samordning

Region Västernorrland

 

076- 1319060

[email protected]


Från: [email protected] <[email protected]>
Skickat: den 24 juli 2024 12:32
Till: fb.region.västernorrland <[email protected]>; Birgit Johansson <[email protected]>; Glenn Nordlund <[email protected]>; Elina Backlund Arab <[email protected]>; Anna Proos Strandh <[email protected]>; Sara Nylund <[email protected]>; Kjell Bergkvist <[email protected]>; Krister Bjermert <[email protected]>; Jan Olov Häggström <[email protected]>
Kopia: Hanna Wahlund <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; Anne Opel <[email protected]>; Jenny Edling <[email protected]>; Eva Klingefors <[email protected]>; ‘Björn Hammarskjöld’ <[email protected]>; Maria Strandberg <[email protected]>; Madeleine Blix <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; ‘YRSA’ <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; ‘YRSA’ <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; ‘Torbjörn’ <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; ‘Registrator Riksdagsförvaltningen’ <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; ‘Talmannen’ <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; [email protected] <[email protected]>; ‘Katerina Janouch’ <[email protected]>; ‘Willgert Mikael’ <[email protected]>; ‘Matikainen Lennart’ <[email protected]>; Eva Klingefors <[email protected]>; Annri Thimstrand <[email protected]>; Monasofi Wallinder <[email protected]>
Ämne: PÅMINNELSE Arbetsgivaren / politiken äger sakfrågan Var finns lagstödet för att avvisa remiss? Var finns lagstödet för att underlåta och undanhålla remiss från ÖNH till specialist tandvården, se INTYG tandvårdslag 8 a

 

Denna delgivning till arbetsgivaren/ politiken i Region Västernorrland är officiellt publicerad här

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/24/region-vasternorrland-arbetsgivaren-politiken-delges-delgivning-och-paminnelse-om-bedrageri-verksamhet-utan-stod-i-lag-sverige-granskas-2024-07-24/

 

Region Västernorrland, den självstyrande under lagarna Region Västernorrland

PÅMINNELSE Arbetsgivaren / politiken äger sakfrågan

 

Var finns lagstödet för att avvisa remiss?  Var finns lagstödet för att underlåta och undanhålla remiss från ÖNH till specialist tandvården, se INTYG tandvårdslag 8 a

Regionfullmäktiges ordf. Birgit Johansson

Regionfullmäktiges vice ordf. Kjell Bergkvist

Regionfullmäktiges vice ordf. Sara Nylund

Regionfullmäktiges vice ordf. Anna Strandh

 Regionstyrelsens ordf. Glenn Nordlund

Hälso- och sjukvårdsnämndens ordf. Elina Backlund Arab

Regionfullmäktige ledamot Jan-Olov Häggström, fd. regionfullmäktiges ordf.

 

Kopia för kännedom

Tf Hälso- och sjukvårdsdirektör Hanna Wahlund

Stabschef

REGION VÄSTERNORRLAND

Hälso- och sjukvården

Tfn: 072-539 56 40

[email protected]

Hälso- och sjukvårdsdirektör

Maria Strandberg

[email protected]

0611-802 72

Verksamhetschef  för Öron/Näsa/Hals(ÖNH) Regionsjukhuset Sundsvall

Anne Opel

[email protected]

060-18 29 66

Verksamhetschef för Käkkirurgen Region Sjukhuset Sundsvall

Jenny Edling

[email protected]

telefon 0611 – 803 98

 

Ewa Klingefors, samordningsdirektör 

Telefonnummer: 0611-842 60
Mobilnummer: 073-069 86 64
E-postadress: [email protected]

 

Annri V Thimstrand, tandvårdsdirektör

Telefonnummer: 060-18 25 52
E-postadress: [email protected]

 

Verksamhetschef regionledningsförvaltningen kansli

Krister Bjermert

Eva Klingefors, områdesdirektör RLF området för stöd och samordning

0611- 842 60  073-069 86 64

Denna delgivning till Region Västernorrland ska i laga ordning registreras av registrator, begär fullständiga kontaktuppgifter på handläggaren av ärendet och därtill dagboksblad med vändande epost till [email protected]

Sekretessprövning; ingen sekretess, sekretessen upphävs av sakägaren Ulf Bittner

All kommunicering i ärendet ska ske initialt via epost till [email protected]

 

2024-07-24

Till de delgivna denna delgivning Arbetsgivaren / politiken

 

Att lag ska åtföljas är uppenbart grunden och förutsättningen för att den självstyrande under lagarna Region Västernorrland i den så kallade rättsstaten Sverige kan bedriva skattefinansierad verksamhet, då utifrån att i uppdraget ingår som fokus  i uppdraget att lag ska åtföljas och att skattebetalarna ska tjänas och betjänas, skattemedel ska användas på ett effektivt sätt för skattebetalarna i kärnverksamheten utifrån ett samhällsansvar gentemot era uppdragsgivare skattebetalarna och väljarna.

BEVIS på det motsatta har delgivits Arbetsgivaren/ politiken gång efter annan utan åtgärd från arbetsgivaren/ politiken, ytterligare bevis som delges dessa delaktiga i och medskyldiga till att kvalificerade bedrägeri verksamhet utifrån ekonomiska incitament( uppsåt finnes) sker systematiskt och generellt mot allmänheten, skattebetalarna och väljarna, era uppdragsgivare, som politiken/ arbetsgivaren, som äger arbetsgivare ansvaret, ska tjäna och betjäna under lagarna i det självstyrande under lagarna Region Västernorrland, uppenbart erkänt sakförhållande som icke går att bestrida.

Delger punktvis ytterligare bevis;

 

1.

Den 19 juli 2024 14:21 ingavs delgivning till Arbetsgivaren/ politiken, se mailet nedan, och se bekräftat mottaget, citat

Från: fb.region.västernorrland <[email protected]>
Skickat: den 19 juli 2024 14:22
Till: [email protected]
Ämne: Autosvar: Ditt meddelande har kommit till Region Västernorrlands diarium.

 

Ditt meddelande har kommit till Region Västernorrlands diarium. Meddelandet öppnas under dagen eller nästkommande vardag vid helgdag.

Därefter fördelas det till handläggare/enhet/vårdenhet.

Med vänlig hälsning

Registrator

Slut citat.

 

BEVIS

Ännu denna dag 2024-07-24 har inget dagboksblad/ diarie förteckning med dnr  och fullständiga kontakt uppgifter på vem handläggaren är hos arbetsgivaren/ politiken, vilket får effekten att återigen bevisat att lag inte åtföljes av den självstyrande under lagarna Region Västernorrland, ytterst ansvarig för denna bedrägeri verksamhet utifrån ekonomiska incitament är således arbetsgivaren / politiken, som äger arbetsgivare ansvaret/ politiken som är arbetsgivaren, ARBETSGIVAREN som beskyddar denna planerade kriminella verksamhet i den anställdas led.

Har arbetsgivaren/ politiken annan uppfattning äger dessa BEVISBÖRDAN att bevisa det motsatta mycket skyndsamt, dock senast 2024-07-29 kl. 17:00.

LAG SKA ÅTFÖLJAS, vilket lagstöd finnes för att denna systematiska och generella bedrägeri verksamhet tillåtes fortsätta mot allmänheten, skattebetalarna och väljarna, och KRIMINELLT BESKYDDAS av arbetsgivaren/ politiken, ska såklart i denna bedrägeri verksamhet tydliggöras av arbetsgivaren/ politiken i deras beskyddar verksamhet av bedrägeri verksamheten inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland, vilket är ur rättssäkerts aspekten av synnerligen mycket stort allmänt intresse för skattebetalarna och väljarna.

 

2.

BEVIS

Citat

Diarium – dagens post

Alla myndigheter i Sverige är skyldiga att samla och ordna de allmänna handlingar som finns hos myndigheten. Det sker vanligtvis genom registrering i ett diarium.

En handling kan vara ett pappersdokument, ett e-postmeddelande, en ljudupptagning eller liknande. Handlingarna kan vara offentliga eller sekretessbelagda.

Här publiceras en postlista över merparten av de handlingar som har inkommit eller upprättats i Region Västernorrland.

Under tiden 1juni – 31 augusti så kommer dagens post inte att publiceras. Anledningen är begränsat antal registratorer vid regionens diarium. 

Vid förfrågningar gällande inkomna handlingar kontakta: [email protected]

Vid förfrågningar gällande beslut om uppehåll med publicering kontakta: [email protected]

Slut citat

Källa till ovan bevisat och citerat den självstyrande under lagarna Region Västernorrlands egna bedrägeri verksamhets hemsida

https://www.rvn.se/sv/Demokrati-och-insyn/Diarium—dagens-post/

 

Frågor som är synnerligen befogade till arbetsgivaren/ politiken

 

VAR FINNS LAGSTÖDET FÖR UTAN LAGSTÖD PLANERAD KRIMINELL BEDRÄGERIVERKSAMHET AV DEN ANSTÄLLDE MONASOFI WALLINDER, FULLSTÄNDIGT GODTYCKE UTAN STÖD I SVENSK GRUNDLAG REGERINGSFORMEN?

Utifrån ovan citerat och bevisat ska arbetsgivaren/ politiken bevisa var lagstödet finnes för vad som bevisligen bedrägligt och planerat kriminellt utifrån ekonomiska incitament påstås utan lagstöd  fullständigt godtyckligt i strid mot svensk grundlag Regeringsformen av den anställde Monasofi Wallinder

Var finns lagstödet för att registraturen systematiskt och generellt undanhåller och underlåter att delge mottagaren/allmänheten, skattebetalarna och väljarna ,vem som i laga ordning registrerat inkomna handlingar till registraturen / diarium med dennes fullständiga namn?( frågan är hittills obesvarad trots att den gång efter annan ställts till den självstyrande under lagarna Region Västernorrland)

 

BROTTSBALKEN GER VID HANDEN

BROTTSBALKEN

Enligt Brottsbalken ska sådana synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar, systematiska och generella, som politiken har att TJÄNA & BETJÄNA, mot allmänheten/ skattebetalarna/ era uppdragsgivare utifrån ekonomiska incitament, uppsåt finnes, anmälas till rättsvårdande myndighet polis och åklagare, se BROTTSBALKEN 23 kap. 6 §.

6 §   Den som underlåter att i tid anmäla eller annars avslöja ett förestående eller pågående brott ska, i de fall det är särskilt föreskrivet, dömas för underlåtenhet att avslöja brottet enligt vad som är föreskrivet för den som medverkat endast i mindre mån till sådant brott. Högre straff än fängelse i två år får dock inte dömas ut. I de fall det är särskilt föreskrivet ska för underlåtenhet att avslöja brott även den dömas som inte haft uppsåt till men borde ha insett att brottet var förestående eller pågick.

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/brottsbalk-1962700_sfs-1962-700/#K23

 

BEVIS

SAMHÄLLSANSVAR

Har arbetsgivaren/ politiken, som äger arbetsgivare ansvaret över de anställda annan uppfattning än vad som delgives i denna delgivning till arbetsgivaren/ politikern äger arbetsgivaren / politiken i den självstyrande under lagarna Region Västernorrland BEVISBÖRDAN att bevisa det motsatta mycket skyndsamt dock senast 2024-07-29 kl. 17:00.

 

NOTERAS SÄRSKILT

Arbetsgivaren/ politiken är sedan tidigare flera gånger informerade, upplysta och delgivna om  delaktighet i och medskyldiga till det planerade kriminella utifrån gigantiska enorma ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET.

som bevisligen fått DÖDLIG effekt för mänskligheten och nationen Sveriges. Alltså den självstyrande under lagarna Region Västernorrland och där arbetsgivaren/ politiken är tills motsatsen är bevisad —  BEVISBÖRDAN att bevisa det motsatta ägs av arbetsgivaren —  är av arbetsgivaren/ politiken delaktiga i och medskyldiga till gigantiska BEGRÄGERIER utifrån ekonomiska incitament  som därtill fått effekten av att vara ett HÖGFÖRRÄDERI mot skattebetalarna och väljarna inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland

 

Anstiftaren av det planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig utgång för mänskligheten är den främmande makten WHO TERROR agenda, WHO är finansierat till 80 % av privata intressen, bevisbördan att bevisa det motsatta ägs av arbetsgivaren/ politiken om dessa har annan uppfattning, dock senast 2024-07-29 kl. 17:00.

 

Således konstateras att den självstyrande under lagarna Region Västernorrland och arbetsgivaren/ politiken, som äger arbetsgivare ansvaret,  är delaktiga i och medskyldiga till att utan stöd i lag BESKYDDA terrorist verksamhet , HÖGFÖRRÄDERI ned mera och det kriminella planerade utifrån enorma gigantiska ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt på mänskligheten och nationen Sveriges folk, skattebetalare och väljare, BEVISBÖRDAN att bevisa det motsatta ägs av arbetsgivaren/ politiken mycket skyndsamt dock senast 2024-07-29 kl. 17:00.

 

Läs också om det värsta bedrägeriet i Sveriges historia mot skattebetalarna

Det stora bedrägeriet: utan PCR-testerna ingen pandemi — av  Margareta Skantze / Alla modRNA-injektioner med LNP måste stoppas och förbjudas nu av Björn Hammarskjöld / PCR TEST BEDRÄGERIET HAR KOSTAT SKATTEBETALARNA MINST 36 MILJARDER enligt ass professor Björn Hammarskjöld.  ”Det här är folkmord” 

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/18/paminnelse-delgivning-fran-sverige-granskas-till-socialutskottet-och-justitieutskottet-i-sveriges-riksdag-och-till-riksdagsledamot-elsa-widding-partilos-oberoende-sveriges-riksdag-2024-07-18/

 

 

 

Läs också mycket viktig publicerad artikel av 2024-07-23 om världsskandalen i Tyskland

Corona: Regeringen ville hålla detta hemligt för tyskarna

https://bakomkulisserna.biz/2024/07/23/corona-regeringen-ville-halla-detta-hemligt-for-tyskarna/

 

 

2024-07-22

En ny världsomspännande studie visar att det inte förekom några fler dödsfall på grund av covid och att det fanns 16,9 miljoner vaccinrelaterade dödsfall fram till slutet av 2022  

https://bakomkulisserna.biz/2024/07/22/mycket-viktig-studie-169-miljoner-vaccinrelaterade-dodsfall-fram-till-slutet-av-2022/

 

 

Mycket viktig publicerad artikel, läs hela, av datum 2024-07-22

Kom ihåg att Sars Cov-”viruset” är ett syntetiskt biologiskt massförstörelsevapen och att alla komponenter i mikrochip- och elektronikutvecklingen har syntetiserats genom sekvensen.

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/22/kom-ihag-att-sars-cov-viruset-ar-ett-syntetiskt-biologiskt-massforstorelsevapen-sverige-granskas-2024-07-22/

 

 

Den förmodligen främste i världen inom sitt spetsspecialist sakkunnighetsområde i världen professor i internationell rätt Francis Boyle delger

COVID 19-injektioner och mRNA-nanopartikel injektioner är biologiska massförstörelsevapen enligt juridikprofessor i internationell rätt Francis Boyle som skrev 1989 års lag om biologiska vapen och antiterrorism
https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/10/covid-19-injektioner-och-mrna-nanopartikel-injektioner-ar-biologiska-massforstorelsevapen-enligt-juridikprofessor-i-internationell-ratt-francis-boyle-som-skrev-1989-ars-lag-om-biologiska-vapen-och-ant/

 

 

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://swebbtube.se/c/knapptryckarna_channel/videos

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på TWITTER

https://twitter.com/SverigeGranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på RUMBLE

https://rumble.com/c/c-3348662

 

Sverige

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

Från: [email protected] <[email protected]>
Skickat: den 19 juli 2024 14:21
Till: ’fb.region.västernorrland’ <[email protected]>; ‘Birgit Johansson’ <[email protected]>; ‘Glenn Nordlund’ <[email protected]>; ‘Elina Backlund Arab’ <[email protected]>; ‘Anna Proos Strandh’ <[email protected]>; ‘Sara Nylund’ <[email protected]>; ‘Kjell Bergkvist’ <[email protected]>; ‘Krister Bjermert’ <[email protected]>; ‘Jan Olov Häggström’ <[email protected]>
Kopia: ’Hanna Wahlund’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Anne Opel’ <[email protected]>; ‘Jenny Edling’ <[email protected]>; ‘Eva Klingefors’ <[email protected]>; ‘Björn Hammarskjöld’ <[email protected]>; ‘Maria Strandberg’ <[email protected]>; ‘Madeleine Blix’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘YRSA’ <[email protected]>
Ämne: Arbetsgivaren / politiken äger sakfrågan Var finns lagstödet för att avvisa remiss? Var finns lagstödet för att underlåta och undanhålla remiss från ÖNH till specialist tandvården, se INTYG tandvårdslag 8 a
Prioritet: Hög

 

Till den självstyrande under lagarna Region Västernorrland

BEVIS I DENNA DELGIVNING TILL ARBETSGIVAREN / POLITIKEN; 

LAG ÅTFÖLJES ICKE AV HÄLSO- OCH SJUKVÅRDSDIREKTÖR MARIA STRANDBERG, lag åtföljes icke av tf hälso- och sjukvårdsdirektör Hanna Wahlund och lag åtföljes icke av verksamhetschef Jenny Edling, bevisbördan att bevisa det motsatta mycket skyndsamt ägs av ARBETSGIVAREN/ POLITIKEN, dock senats 2024-07-24 kl. 17:00

Arbetsgivaren / politiken äger sakfrågan Var finns lagstödet för att avvisa remiss?  Var finns lagstödet för att underlåta och undanhålla remiss från ÖNH till specialist tandvården, se INTYG tandvårdslag 8 a

DELGIVNING TILL ARBETSGIVAREN/ POLITIKEN ENLIGT NEDAN, SOM ÄGER ÄRENDET UTIFRÅN VAD SOM ÄR BEVISAT DENNA DAG OCH TIDIGARE I ÄRENDET

Regionfullmäktiges ordf. Birgit Johansson

Regionfullmäktiges vice ordf. Kjell Bergkvist

Regionfullmäktiges vice ordf. Sara Nylund

Regionfullmäktiges vice ordf. Anna Strandh

 

Regionstyrelsens ordf. Glenn Nordlund

Hälso- och sjukvårdsnämndens ordf. Elina Backlund Arab

Regionfullmäktige ledamot Jan-Olov Häggström, fd. regionfullmäktiges ordf.

 

Kopia för kännedom

Tf Hälso- och sjukvårdsdirektör Hanna Wahlund

Stabschef

REGION VÄSTERNORRLAND

Hälso- och sjukvården

Tfn: 072-539 56 40

[email protected]

Hälso- och sjukvårdsdirektör

Maria Strandberg

[email protected]

0611-802 72

Verksamhetschef  för Öron/Näsa/Hals(ÖNH) Regionsjukhuset Sundsvall

Anne Opel

[email protected]

060-18 29 66

Verksamhetschef för Käkkirurgen Region Sjukhuset Sundsvall

Jenny Edling

[email protected]

telefon 0611 – 803 98

Verksamhetschef regionledningsförvaltningen kansli

Krister Bjermert

Eva Klingefors, områdesdirektör RLF området för stöd och samordning

0611- 842 60  073-069 86 64

Denna delgivning till Region Västernorrland ska i laga ordning registreras av registrator, begär fullständiga kontaktuppgifter på handläggaren av ärendet och därtill dagboksblad med vändande epost till [email protected]

Sekretessprövning; ingen sekretess, sekretessen upphävs av sakägaren Ulf Bittner

All kommunicering i ärendet ska ske initialt via epost till [email protected]

 

2024-07-19

 

Ytterligare mera bevis utifrån grunden/sakfrågan i detta långbänksärende delges arbetsgivaren/ politiken som äger arbetsgivare ansvaret och sakfrågan, som begäres ska besvaras av ARBETSGIVAREN / POLITIKEN;

 

 

Var finns lagstödet för att underlåta och undanhålla remiss från ÖNH till specialist tandvården, se INTYG tandvårdslag 8 a

 

Var finns lagstödet för att avvisa remiss?

 

 

FULLSTÄNDIG ORÄTTSSÄKERHET DVS. PLANERAD KRIMINELL BEDRÄGERI VERKSAMHET

Detta svar från Hanna Wahlund, tf hälso-och sjukvårdsdirektör här nedan den 19 juli 2024 11:35, saknar stöd i lag och är därmed att betraktas som nullitet, se exempelvis förvaltningslagens 5 § och vidare i svensk grundlag Regeringsformen 1 kap. 1 § 3 st., 9 §, 2 kap. 12 § , 19§, se därtill i svensk grundlag Regeringsformen 12 kap. 10 § och sedan vidare till Rättighetsstadgan i Lissabonfördraget, alltså Rättighetsstadgan, som är direktverkande EU-lag överstående all svensk lag. Rättighetsbärarna äger rättigheterna som dessa är rättighetsbärare av, därav omvänd BEVISBÖRDA, inskränkaren den självstyrande under lagarna Region Västernorrland äger bevis bördan att bevisa det motsatta i detta långbänksärende mycket skyndsamt, dock senast 2024-07-24 kl. 17:00.

 

 

 

FOKUSFÖRFLYTTNING UTAN STÖD I LAG

Fokusförflyttning från Hanna Wahlund tf hälso- och sjukvårdsdirektör bevisar ytterligare mera, med mailet nedan av den 19 juli 2024 11:35, planerad kriminell olaglig bedrägeri verksamhet utifrån ekonomiska incitament, skattefinansierad av era uppdragsgivare skattebetalarna och era väljare, som ni ska tjäna och betjäna, ert uppdrag inom politiken utifrån att politiken ÄGER ARBETSGIVARE ANSVARET, ert uppdrag som ARBETSGIVARE över de anställda,, som den självstyrande under lagarna Region Västernorrland har att fullständigt rättssäkert opartisk, sakligt och objektivt  säkerställa att anställda ska åtfölja lag

 

 

EKONOMISKA INCITAMENT I DEN PLANERADE KRIMINELLA BEDRÄGERIVERSKAMHETEN

I detta ärendet är BEVISAT att kriminell planerad bedrägeri verksamhet sker generellt och systematiskt gentemot allmänheten era uppdragsgivare skattebetalarna och väljarna utifrån ekonomiska incitament i de anställdas led, Hanna Wahlund tf hälso- och sjukvårds direktör, Maria Strandberg ordinarie hälso- och sjukvårds direktör  och verksamhetschef Jenny Edling, och detta är således ett uppdrag som ARBETSGIVAREN har att anmäla till rättsvårdande myndighet / åklagarmyndighet utifrån Brottsbalken 23 6 §, bevisbördan att bevisa det motsatta ägs av ARBETSGIVAREN / POLITKEN mycket skyndsamt, dock senast 2024-07-24 kl. 17:00

 

 

BROTTSBALKEN

Enligt Brottsbalken ska sådana synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar, systematiska och generella, som politiken har att TJÄNA & BETJÄNA, mot allmänheten/ skattebetalarna/ era uppdragsgivare utifrån ekonomiska incitament, uppsåt finnes, anmälas till rättsvårdande myndighet polis och åklagare, se BROTTSBALKEN 23 kap. 6 §.

 

6 §   Den som underlåter att i tid anmäla eller annars avslöja ett förestående eller pågående brott ska, i de fall det är särskilt föreskrivet, dömas för underlåtenhet att avslöja brottet enligt vad som är föreskrivet för den som medverkat endast i mindre mån till sådant brott. Högre straff än fängelse i två år får dock inte dömas ut. I de fall det är särskilt föreskrivet ska för underlåtenhet att avslöja brott även den dömas som inte haft uppsåt till men borde ha insett att brottet var förestående eller pågick.

 

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/brottsbalk-1962700_sfs-1962-700/#K23

 

 

Har arbetsgivaren / politiken som äger arbetsgivaransvaret över de anställda annan uppfattning så äger arbetsgivaren/ politiken BEVISBÖRDAN att bevisa det motsatta mycket skyndsamt, dock senast 2024-07-24 kl. 17:00.

 

 

PCR TEST BEDRÄGERIET ÄR EN DEL AV BEVISKEDJAN I DETTA ÄRENDE UTIFRÅN ALLMÄNT KÄND SEDAN TIDIGARE OCH FORTFARANDE PÅGÅENDE PLANERAD KRIMINELL SYSTEMATISK & GENERELL BEDRÄGERI VERKSAMHET MOT SKATTEBETALRANA & VÄLJARNA

 

Därtill påminnes arbetsgivaren/ politiken utifrån arbetsgivare ansvaret om vad som sedan tidigare är delgivet i delgivning till arbetsgivaren/ politiken  om att den självstyrande under lagarna Region Västernorrland är medskyldiga till och delaktiga i tidigare BEVISAT, och icke bestridit av den självstyrande under lagarna Region Västernorrland och där arbetsgivaren / politiken om det GIGANTISKA generella och systematiska planerade utifrån enorma gigantiska ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt för mänskligheten och nationen Sveriges folk, barn, skattebetalare, väljare och vårdkonsumenter. Som därtill utifrån att anstiftaren är främmande makt WHO TERROR AGENDAN som är anstiftaren av PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt för mänskligheten. Den främmande makten WHO som till ca 80 % är finansierat av privata intressen.

 

Därmed blir  och är således den självstyrande under lagarna Region Västernorrland medskyldiga till och delaktiga i detta GIGANTISKA BEDRÄGERI  & HÖGFÖRRÄDERI med mera mot skattebetalarna och väljarna inom den självstyrande under lagarna Region Västernorrland.

 

Läs mer i de bifogade PDF filerna i den delen om PCR bedrägeri… och Alla modRNA-injektioner….. och läs ytterligare mer i den delen här

 

PCR TEST BEDRÄGERIET HAR KOSTAT SKATTEBETALARNA MINST 36 MILJARDER enligt ass professor Björn Hammarskjöld.  ”Det här är folkmord” – SVERIGE GRANSKAS 2024 07 07

Offentligt publicerat här med bilagorna

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/07/pcr-test-bedrageriet-har-kostat-skattebetalarna-minst-36-miljarder-och-har-fatt-dodlig-effekt-det-har-ar-folkmord-sverige-granskas-2024-07-07/

 

 

Att PCR TEST BEDRÄGERIET FORTSÄTTER MOT SKATTEBETALARNA & VÄLJARNA INO VÄSTERNORRLAND ÄR SEDAN TIDIGARE BEVISAT TILL DEN SJÄLVSTYRANDE UNDER LAGARNA REGION VÄSTERNORRLAND MED BL.A. FÖLJANDE

 

DET INSPELADE SAMTALET MED REGION VÄSTERNORRLANDS TF HÄLSO- & SJUKVÅRDSDIREKTÖR ANDERS SYLVAN

https://rumble.com/v3ui61v-det-inspelade-samtalet-med-region-vsternorrlads-tf-hlso-and-sjukvrdsfirektr.html

 

 

Region Västernorrland smittskyddsläkare Maria Tempe

https://rumble.com/v3t3077-region-vsternorrland-smittskyddslkare-maria-tempe.html

 

 

OM HÖGFÖRRÄDERI BROTT & TERRORISTBROTTSLAGEN I SAMVERKAN MED  FRÄMMANDE MAKT WHO TERROR AGENDA & PCR TEST BEDRÄGERIET, UTAN PCR TEST BEDRÄGERIET INGEN PANDEMI

 

Se vidare i den delen om bl.a. Högförräderi brott i Brottsbalken 19 kap. 1 § och Terroristbrottslag (2022:666).

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/brottsbalk-1962700_sfs-1962-700/#K23

 

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/terroristbrottslag-2022666_sfs-2022-666/

 

 

ALLMÄNT KÄNT SEDAN 2020-07-21 AV ALLA MAKT- OCH MYNDIGHETSMISSBRUKARNA

 

Det är hög tid att bryta tystnaden kring det som måste ses som det största medicinska och politiska bedrägeriet i mänsklighetens historia.

 

Det är allmänt känt om det planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET bl.a. omnämnt av riksdagsledamot Elsa Widding i debatt[1] i Sveriges riksdag, alltså vad som är allmänt känt sedan 2020-07-21 i Folkhälsomyndighetens egna vägledningar till Sveriges 21 Regioner, citat

 

”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda denna test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

 

Debate in Swedish parliament. All confidence in the WHO is lost.

https://www.youtube.com/watch?v=aJnfqHFvlGM

 

 

Du/ni kan också läsa innan till, på sida 16 i första stycket i riksdagsprotokollet, citat

Det var det jag sa. Tillbaka till Folkhälsomyndigheten, som helt instämmer. De skriver att PCR-testerna inte var lämpade för att detektera smittspridning. Det var min poäng. De skriver att PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus inte kan skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret, och därför kan man inte använda dessa tester för att avgöra om någon är smittsam eller inte.

 

Det är Folkhälsomyndigheten som säger det, inte jag. Vad hände då? Ingenting. Politikerna brydde sig helt enkelt inte; de bara fortsatte spela med. Nu är det väldigt viktigt att de ansvariga ställs till svars och att vi får reda ut vem som har gjort sig skyldig till vad i det här landet.

 

Jag fick så sent som i går höra att det har skickats in en anmälan till Åklagarmyndigheten. Vad jag förstår är det statsrådet här som är anmäld och även den tidigare socialministern, om jag har fattat saken rätt. Jag har inte läst anmälan ännu, men jag ska göra

 

Slut citat, läs mera i riksdagens protokoll

 

 

SVERIGES RIKSDAG PROTOKOLL 31 MAJ DEBATT ELSA WIDDING OCH JAKOB FORSSMED 2024 05 31

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2024/06/SVERIGES-RIKSDAG-PROTOKOLL-31-MAJ-DEBATT-ELSA-WIDDING-OCH-JAKOB-FORSSMED-2024-05-31.pdf

 

 

 

 

PÅVISAT & BEVISAT

Alltså påvisat och bevisat är att den självstyrande under lagarna Region Västernorrland och där ARBETSGIVAREN / POLITIKEN nu äger ett enormt SAMHÄLLSANSVAR att bevisa det motsatta som delgivits i denna delgivning om arbetsgivaren/ politiken som äger, äger arbetsgivare ansvaret och därtill äger ansvaret att opartiskt, sakligt, objektivt och fullständig rättssäker att alla inom den självstyrande under lagarna Regionvästernorrland ska åtfölja lag och därtill att alla som bevisligen inte åtfölja lag ska anmälas och rannsakas av rättsvårdande myndighet, polis och åklagarmyndighet, och därtill rättssäkert rannsakas inför domstol, ty bevisen för detta är överväldigande!

 

Har arbetsgivaren/ politiken som delgives denna delgivning annan uppfattning äger arbetsgivaren/ politiken BEVISBÖRDAN att bevisa det motsatta mycket skyndsamt dock senast 2024-07-24

 

Om frågor uppstår eller något är oklart vänligen återkoppla

 

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

[http://eueeshealthcare.%20bloggproffs.se/]http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://swebbtube.se/c/knapptryckarna_channel/videos

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på TWITTER

https://twitter.com/SverigeGranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på RUMBLE

https://rumble.com/c/c-3348662

 

Sverige

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

Från: Hanna Wahlund <[email protected]>
Skickat: den 19 juli 2024 11:35
Till: [email protected]
Kopia: fb.diarium <[email protected]>
Ämne: Ärendet 24HSN3251

 

Hej Ulf!

 

Som ett kompletterande svar gällande din fråga och ärendet 24HSN3251 samt det svar som lämnades tisdagen 2024-07-16

 

När det gäller frågor om din vård så har jag uppfattat enligt tidigare korrespondens att du hänvisats till att ta kontakt med allmäntandläkare. Kontakt gällande din vård hänvisas till Folktandvården Region Västernorrland – Allmäntandvård (rvn.se).

 

Angående laghänvisning kan det tilläggas att det i 3 a § tandvårdslagen framkommer att vården och behandlingen så långt som möjligt ska utformas och genomföras i samråd med patienten. Innebörden är densamma som i patientlagen (jmf 5 kap. 1 § patientlag) och hälso- och sjukvårdslagen (HSL). I proposition 1984/85:79 anges ”HSL:s bestämmelser om att vården och behandlingen skall så långt det är möjligt utformas och genomföras i samråd med patienten bör utan ändring gälla även tandvården.” Innebörden förtydligas med att patienten dock inte själv kan få bestämma vilken vård som ska ges och patientens medverkan kan aldrig innebära att kraven på att vården och behandlingen ska ske i enlighet med vetenskap och beprövad erfarenhet eftersätts (se prop. 1981/82:97 s. 50). Det kan exempelvis innebära att patienten blir hänvisad till den vårdinstans som professionen bedömer lämpligast, vilket även hälso- och sjukvårdsdirektören beskrivit.

 

 

Hälsningar Hanna

 

 

Hanna Wahlund

Stabschef

 

REGION VÄSTERNORRLAND

Hälso- och sjukvården

Tfn: 072-539 56 40

[email protected]

 

 

 

 


 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu