• Arkiv

2011-12-13 Till Sveriges Regering och Sveriges riksdag Hur rättssäkert är Sverige generellt när försäkringskassan och vissa förvaltningsdomstolar tillåts detta utan att Sveriges Regering och Sveriges Riksdag reagerar och agerar för att värna rättssäkerheten? EU-kommissionen i Stockholm för kännedom och åtgärd.

Sveriges Regering och Sveriges Riksdag

Alla ministrar och alla riksdagsledamöter

Stockholm

Kopia för kännedom och åtgärd

EU-kommissionen, Stockholm

Pierre Schellekens

Ana Minda

Denna skrivelse skall i laga ordning registreras av registrator, dnr begäres med vändande e-post till [email protected] som bekräftelse på att Sveriges Regering och EU-kommissionen emottagit denne skrivelse.

2011-12-13

Bästa tillskrivna

Denna dag delges ni åter om hur rättssäkerheten icke fungerar på ett specifikt område dels inom myndigheten Försäkringskassan och dels inom vissa förvaltningsdomstolar, det är synnerligen mycket allvarligt!

Hur rättssäkert är Sverige generellt när försäkringskassan och vissa förvaltningsdomstolar tillåts detta utan att Sveriges Regering och Sveriges Riksdag reagerar och agerar för att värna rättssäkerheten?

Denna dag har press/nyhets meddelande återigen skickats ut och ni har möjligheten att agera utifrån att kritiskt granska och därtill ”gräva” i denna rättsröta, uppenbart så existerar icke rättssäkerheten alls generellt på detta specifika område.

Du kan läsa via press/nyhetsmeddelande;

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/om-foersaekringskassan-och-att-brott-begaas-inom-foersaekringskassan-och-vissa-foervaltningsdomstolar-714760

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/om-foersaekringskassan-och-att-brott-begaas-inom-foersaekringskassan-och-vissa-foervaltningsdomstolar-714760

 Bifogas även som bifogad fil, press/nyhetsmeddelandet.

 Vi vanliga medborgare( undertecknad och många medmänniskor inom undertecknads nätverk) som får del av allt ni presterar till vardags,  undrar utifrån sammantaget vad ni får/fått del av och nu även delgivits denna dag, vad kan vara viktigare än att kritiskt granska  dessa rättssäkerhets frågor och förekommande brott inom dels Försäkringskassan/vissa förvaltningsdomstolar av anställda där och maktkorruption, kan icke ställas utom all rimlig tvivel!

Varför delger ni inte allmänheten om dessa viktiga frågor undrar väldigt många? Varför väcks icke allmän debatt i Sveriges riksdag utifrån vad ni får/fått kännedom om övertid? Är ni partiska och tiger och samtycker? Är ni själva delaktiga och ansvariga för det som avslöjas?

Många svenska medborgare undrar, berättigat, om ni är delaktiga i att detta förekommer/får förekomma trots att ni fått information om detta kontinuerligt av undertecknad via e-post?

Hittills har ingen av er kraftfullt agerat, konstaterar endast då, logiskt, att något är synnerligen fel när ni som folkvalda i Sveriges Regering och Sveriges Riksdag alla sammantaget tiger och icke agerar och reagerar! Följande fråga är då berättigad är ni alla handlingsförlamade eller ingår ni i den fullständiga maktkorruptionen?

Vi får se om ni nu reagerar och agerar för att delge allmänheten om hur rättssäkerheten verkligen icke fungerar inom Sverige och dessa viktiga myndigheter/vissa förvaltningsdomstolar.

Ser fram emot och begär härmed att ni återkopplar och delger er uppfattning om varför ni hittills tigit om detta som sammantaget delgivits er.

Ni kan få del av ännu mer fakta via denna länk http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/

Dessutom följande;

Ni kan också via dessa länkar läsa om bl.a. Högsta förvaltningsdomstolen och hur det går till där;

Sveriges Regering och Sveriges Riksdag informeras

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/files/2011/12/Sveriges-Regering-och-Sveriges-Riksdag.-2011-12-09-pdf.pdf

Direkt länk till JK anmälan av Högsta förvaltningsdomstolen

http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/files/2011/12/1-Ulf-Bittner-till-JK-anm%C3%A4lan-utifr%C3%A5n-HA-IL-och-UB-m%C3%A5l-i-HFD.-20-sidor-av-2011-12-09.pdf

Mvh från en tidig morgonstund på Lanzarote på Lucia dagen

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/

Sweden

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

 

Cellphone on Lanzarote 0034 681 18 23 00

SKYPE nr voulf56

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu