• Arkiv

Covid-injektionerna har orsakat en farlig och dödlig allians mellan grafen, mRNA och nanoteknologi — SVERIGE GRANSKAS 2023 07- 02

 

 

 

Noteras särskilt; COVID-”VACCINERNA” är biovapen i ett biovapen krig mot mänskligheten och nationen Sveriges Folk, Barn, och skattebetalarna

 

 

 

 

Covid-”vacciner” har orsakat en farlig och dödlig allians mellan grafen, mRNA och nanoteknologi

 

Denna artikel är en maskinöversättning, citerar delar ur artikeln, LÄS HELA, sprid vidare i alla dina nätverk. citat

 

 

 

Covid-”vacciner” har orsakat en farlig och dödlig allians mellan grafen, mRNA och nanoteknologi

 

 

I nanoteknikens skuggiga rike har en häpnadsväckande allians vuxit fram, en som har potentialen att forma vår framtid på ett ofattbart sätt.

I hjärtat av denna förening ligger den smygande närvaron av lipidnanopartiklar, små bärare utformade för att transportera genetiskt material djupt in i våra celler.

Men bakom deras till synes ofarliga fasad döljer sig en dystopisk verklighet, där gränserna för mänsklig kontroll och manipulation suddas ut.

För efter lanseringen av Covid-19-injektionerna har en skrämmande allians mellan grafen-nanobotar, mRNA-teknik och nanoteknik uppstått, vilket kastar en olycksbådande skugga över vår kollektiva framtid.

 

 

 

Det är vår plikt att avslöja de dystopiska, skadliga och farliga konsekvenser som väntar oss i detta förrädiska landskap.

Genom att titta bakom innovationens bedrägliga slöja avslöjar vi de mörka avsikter och potentiella risker som lurar i djupet av företagsagendor och makthungriga institutioner.

 

 

En av huvudproblemen kring lipidnanopartiklar är deras potential att inducera skadliga immunsvar i kroppen. Lipidsammansättningen och strukturen hos dessa nanopartiklar kan utlösa inflammatoriska reaktioner och aktivering av immunsystemet, vilket leder till negativa effekter.

Studier har visat att vissa lipidformuleringar som används i dessa nanopartiklar kan orsaka vävnadsskador, inflammation och till och med systemiska reaktioner hos vissa individer. Dessa fynd väcker frågor om de långsiktiga effekterna av lipidnanopartiklar på människors hälsa.

Två av lipiderna i Pfizer Covid-19-vacciner är ALC-0159 och ALC-315, vilket bekräftas av utvärderingsrapporten för Pfizer Covid-19-vaccinet publicerat av Europeiska läkemedelsmyndigheten .

Men båda dessa lipider bär tillverkarens varningar som säger att de aldrig får användas på människor eller djur.

Som du själv kan se är det en liten skrift längst ner på produktbilagan här och här .

 

 

 

Slut citat

 

LÄS MERA OCH SPRID VIDARE TILL ALLA

https://expose-news.com/2023/07/02/covid-vaccines-deadly-alliance-graphene-mrna-and-nanotech/

 

 

 

 

Läs ännu mer

 

 

SVERIGE GRANSKAS 2023 07 02: Covid 19 Biologiska vapen ”Nanoteknik som möjliggör” och planerar många fler nanoteknologiska injektioner 

 https://bakomkulisserna.biz/2023/07/02/sverige-granskas-2023-07-02-covid-19-biologiska-vapen-nanoteknik-som-mojliggor-och-planerar-manga-fler-nanoteknologiska-injektioner/

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu