• Arkiv

SVERIGES REGERING — Sanningen om Ukrainakriget Tidigare rådgivare till USA:s försvarsminister förklarar sanningen om Ukrainakriget — SVERIGE GRANSKAS 2023 07 09

 

 

SVERIGES REGERING  –  Sanningen om Ukrainakriget  Tidigare rådgivare till USA:s försvarsminister förklarar sanningen om Ukrainakriget  –  SVERIGE GRANSKAS 2023 07 09

 

 

Sanningen om Ukrainakriget

2023-07-08 den här artikeln bör alla SVENSKA SKATTEBETALARE LÄSA, maskinöversättning, citat

 

 

Tidigare rådgivare till USA:s försvarsminister förklarar sanningen om Ukrainakriget

 

 

 

Varför har Amerika överdrivit sig i så många utländska krig? Är detta bra för USA? Varför slåss USA med Kina om Taiwan, med Ryssland om Ukraina? Och varför lägger USA in sig i oräkneliga andra nationers angelägenheter, samtidigt som de försummar sina egna medborgare hemma? Macgregor tar upp denna galenskap.

 

 

 

Se DEN HÄR 2019-intervjun där Oleksiy Arestovych, en senior rådgivare till Zelensky, nonchalant sa att de skulle provocera fram en rysk invasion som skulle leda till Ukrainas förödelse.

Detta får en att undra om inte Zelenskij medvetet saboterar sitt eget land på uppdrag av de större fiskarna som kontrollerar honom, med avsikten att ytterligare ekonomiskt föröda Västeuropa.

 

 

 

Med västeuropeiska politiker som till synes är fast beslutna att unisont sänka sina egna nationer i detta meningslösa krig är en sak säker:

 

 

 

massor av pengar tjänas i denna röra av ett fåtal utvalda, medan folket lider. När kriget är över kommer internationella banker att tjäna mer pengar på att återuppbygga den röra de skapade till att börja med!

 

 

 

Hur länge ska människor tillåta sina politiker att sabotera de länder som de säger sig företräda?

 

 

 

Som Douglas Macgregor avslutar är det dags att vi slutar finansiera dödsfall utomlands och fokuserar på livet hemma.

 

 

 

Ytterligare läsning: The Rise of Zelensky from Comedian to President of Ukraine – Buckle Up , The Exposé, 4 mars 2022

 

 

 

LÄS HELA ARTIKELN, SPRID TILL ALLA SKATTEBETALARE, SE VIDEON

https://expose-news.com/2023/07/08/former-advisor-to-the-us-secretary-of-defence-explains/

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu