• Arkiv

COVID 19-injektioner och mRNA-nanopartikel injektioner är biologiska massförstörelsevapen enligt juridikprofessor i internationell rätt Francis Boyle som skrev 1989 års lag om biologiska vapen och antiterrorism

 

 

COVID 19-injektioner och mRNA-nanopartikel injektioner är biologiska massförstörelsevapen enligt juridikprofessor i internationell rätt Francis Boyle som skrev 1989 års lag om biologiska vapen och antiterrorism

 

 

Maskinöversättning citat

 

COVID 19-injektioner och mRNA-nanopartikel injektioner är biologiska massförstörelsevapen enligt juridikprofessor i internationell rätt Francis Boyle som skrev 1989 års lag om biologiska vapen och antiterrorism

 

Francis Boyle: Åh, ja, jag tror att historien har visat att vi har rätt. Jag blåste först i visselpipan om detta den 24 januari 2020 i en världsomspännande varning till nyhetsmedia på internet, flera 100 källor om att det som skulle kallas covid-19 var ett offensivt biologiskt krigsvapen med funktionsvinster som hade läckt ut. ur Wuhan BSL-4. Vi måste förstå att Wuhan BSL-4 är Kinas Fort Detrick. Låt mig upprepa det. Wuhan BSL-4 är Kinas Fort Detrick. Och sedan dess tror jag att de flesta har kommit fram till denna slutsats.

 

 

Francis Boyle: Det är ingen skillnad på vad som händer i det första av allt, vi måste förstå att denna mRNA-teknik betalades för, utvecklades, finansierades och förutsågs av Pentagon. Låt mig upprepa det: betald, finansierad, tänkt av Pentagon och dess DARPA, Defense Advanced Research Program Agency. Det är därifrån det här kommer. Och om man tittar på tekniken bakom det jag kallar Frankenshots, så är det inte vacciner, de ger dig faktiskt en levande cell av covid-19, som är ett offensivt biologiskt krigsvapen med funktionsförstärkande egenskaper, för att göra det mer dödligt, mer smittsamt, och det har också hiv, föregångaren till aids, DNA genetiskt konstruerat i det. Det fastställdes av de indiska forskarna och bekräftades av Luc Montagnier, som vann Nobelpriset i fysiologi. Och det kom från Wuhan BSL-4 som åkte ner till Australien för att arbeta med det australiensiska hälsolaboratoriet där nere med DNA-genteknik av HIV.

 

Francis Boyle : Rätt. Och för att ge dig ett exempel på hur ont det här är, Stew, du vet, jag går igenom detta mer i detalj i min bok, men låt oss gå tillbaka till Nürnbergstadgan för åtal av de stora nazistiska krigsförbrytarna, brott mot mänskligheten, ett av de tre brotten där, och det definieras som citat, ”nämligen mord, utrotning och andra omänskliga handlingar som begås mot någon civilbefolkning”.

 

Det är precis vad som pågår här.

 

Detta är ett brott mot mänskligheten i Nürnberg och alla de individer jag nämnde idag, och du nämnde, borde åtalas för mord och konspiration för att begå mord av statliga lokala myndigheter. Jag hade redan ett 45-minuters samtal med Louisianas åklagare och gick igenom hans mordstadgar med honom. Och han höll med mig om min juridiska teori om fallet att detta i grunden är en politisk fråga, inte juridisk. Och jag hade också ett 35-minuters samtal med vice justitieministern i South Carolina och gick igenom hans mordstadga med honom. Han höll med mig om den juridiska teorin i detta fall, att alla dessa människor kunde åtalas för mord och konspiration att begå mord.

 

Det är i grunden en politisk fråga, Stew. Jag noterar här. Jag är politiskt oberoende. Jag dyker inte upp här för att stödja guvernör DeSantis. Han stod bakom mig på Harvard Law School, civilrättsutbildad, skarp guide, han bad Floridas högsta domstol att inträda i panelen, en stor jury att undersöka allt detta. Och jag läste referensvillkoren från Floridas högsta domstol. Och allt detta material, enligt min mening, måste gå till Floridas stora jury och få åtal mot alla dessa människor för mord och konspirationsåtagande. Min åsikt är att om vi får en enda anklagelse mot dessa människor för mord och konspiration att begå mord, kommer hela detta korthus att kollapsa.

 

 

Francis Boyle : Inte från åtal, Stew. Det är korrekt att dessa människor isolerade sig med tidigare lagstiftning från att bli stämd civilrättsligt för att betala skadestånd, men det finns ingen stadga någonstans som jag känner till som ger dessa människor immunitet från åtal för mord, konspiration att begå mord, förödelse, också min Biological Weapons Anti-terrorism Act, men problemet där är att den federala regeringen inte kommer att verkställa min stadga, eftersom den federala regeringen är upp till ögongloberna i ett Nürnbergbrott mot mänskligheten mot det amerikanska folket. Så vi måste förlita oss på statliga och lokala åklagare, distriktsåklagare, delstatsåklagare, åklagare, vilket är anledningen till samtalen där i Louisiana, och även South Carolina.

 

 

 

Läs mer 

 

https://josephsansone.substack.com/p/breaking-law-professor-that-wrote

 

https://josephsansone.substack.com/p/dr-boyles-transcript-filed-with-affidavit

 

https://josephsansone.substack.com/p/update-writ-of-mandamus-appeal-status?utm_source=cross-post&publication_id=1021940&post_id=146306047&utm_campaign=1103773&isFreemail=true&r=28bp0m&triedRedirect=true&utm_medium=email

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu