• Arkiv

  • Kalender

    september 2024
    m ti o to f l s
    « Aug    
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  

Reiner Fuellmich — Förföljelsen av advokat Dr Reiner Fuellmich EN POLITISK FÅNGE — SVERIGE GRANSKAS 2024 09 04

 

 

Reiner Fuellmich — Förföljelsen av advokat  Dr Reiner Fuellmich EN POLITISK FÅNGE  — SVERIGE GRANSKAS 2024 09 04

 

Mycket viktig artikel, sprid vidare, publicerad av dr Robert W Malone, https://www.malone.news/p/the-persecution-of-dr-reiner-fuellmich ,  maskinöversättning, citat

 

 

 

Förföljelsen av Dr Reiner Fuellmich EN POLITISK FÅNGE

3 september 2024Sep 03, 2024
501501
7777
DelaShare

DR. REINER FUELLMICH – EN POLITISK FÅNGE

Skrivet av: Cynthia Salatino och Seba Terribilini


Den välkände advokaten Reiner Fuellmich sitter häktad under fruktansvärda förhållanden av skäl som inte har att göra med det han anklagas för.

Han hade modet att tala ut om sanningen och han betalar nu för det modet.

Han är utan tvivel en politisk fånge!

Vi måste sprida ordet om denna skandal för att sätta press på arrangörerna av dessa evenemang i Tyskland.

Jag ska ge dig en översikt över situationen, men låt mig till att börja med kort sammanfatta vem Dr Reiner Fuellmich är.


Reiner Fuellmich, 66, har varit rättegångsadvokat i Tyskland och Kalifornien i cirka 30 år och har alltid försvarat konsumenter och små och medelstora företag mot stora företag.

Han har vunnit stora mål mot Volkswagen (dieselfrågan), Kühne und Nagel och Deutsche Bank, som Fuellmich själv arbetat för, och som han definierar som ”en av de största kriminella organisationerna”.

Under nedstängningarna 2020 befann sig Fuellmich och hans fru i sin ranch i Kalifornien, men eftersom situationen tycktes vara ganska konstig bestämde de sig för att återvända till Tyskland för att ta reda på vad som verkligen pågick.

Han erkände snart covid-brotten mot mänskligheten och den 10 juli skapade han tillsammans med tre andra advokater, Viviane Fischer, Antonia Fischer (ingen relation) och Justus Hoffmann ”CORONA UNDERSÖKNINGSKOMMITTÉN” i Berlin, vars syfte var att belysa handlingar från regeringar, institutioner, det medicinska samfundet, etc. i samband med C-19-pandemin.

De viktigaste frågorna som Fuellmich sökte svar på var:

· hur farligt är detta virus?

· hur tillförlitligt är PCR-testet ”återvunnet” av Drosden?

· vilken skada orsakas världens ekonomi av nedstängningarna?

Fuellmich genomförde en stor serie intervjuer (cirka 400) och konsulterade nästan 150 vetenskapsmän och experter från hela världen inom alla områden, som:

· Nobelpristagaren Dr. Luc Montagnier,

· Den berömda amerikanska kardiologen och epidemiologen Dr. Peter McCullough

· Dr. Mike Yeadon (ex vicepresident för Pfizer)

· Dr. Judy Mikovits (vetenskapsman)

· Dr. Robert Malone (amerikansk biokemist och pionjär inom mRNA-teknologin)

· Rättsmedicinsk patolog Dr Roger Hodkinson

· Den tyske rättsmedicinaren Dr Arne Burkhardt (som tillsammans med en grupp patologer utförde obduktioner av vaccinerade personer)

· Dr. Astrid Stückelberger (vetenskapsman och forskare)

· Dr Simone Gold (grundare, America’s Frontline Doctors)

· Dr. Antonietta Gatti (vetenskapsman)

· Dr Mattias Desmet (psykolog)

och många andra.

Han konsulterade också finansiella experter, historiker, undersökande journalister och författare, som:

· Ernst Wolff (skribent, journalist och finansexpert)

· James Corbett (författare och undersökande journalist)

· Matthew Ehret (författare och journalist)

· David Icke (författare och journalist)

· Naomi Wolf (journalist, författare och amerikansk politisk konsult)

Fuellmich intervjuade också andra mycket inflytelserika personer, som:

· Vera Sharav (förintelseöverlevare och människorättsaktivist)

· Catherine Austin Fitts (tidigare amerikansk biträdande minister för bostads- och stadsutveckling och finansexpert)

· Calin Georgesco (tidigare högt uppsatt medlem av FN)

· Monsignor Carlo Maria Viganò (ärkebiskop)

· Pascal Najadi (tidigare schweizisk bankir och nuvarande filmproducent som fördömde Helvetic-förbundets president Alain Berset)

och många, många andra.

Hans undersökningar ledde till slutsatserna att COVID-”nödsituationen” aldrig handlade om folkhälsa, eftersom det inte fanns någon pandemi. Om något kan man tala om en ”PCR-testpandemi”.

Det var just tack vare dessa tester, som genererade mer än 95 % falska positiva resultat, som det var möjligt att öka antalet COVID-”fall”.

Enligt Fuellmich var detta den grundläggande punkten på vilken anklagelser om avsiktliga förseelser från regeringarna i de flesta nationer världen över kunde baseras på.

Dessutom har alla regeringar agerat och agerar mot sina medborgares intressen och är uppenbarligen under kontroll av de stora, multinationella företag och icke-statliga organisationer som Fuellmich hädanefter kallade ” Mr. Global ”.

Mr. Global har begått och begår fortfarande, utan en skugga av tvivel, det största brottet mot mänskligheten.

Det är viktigt att nämna att de flesta intervjuer som Reiner Fuellmich och Viviane Fischer gjorde inspelade i Berlin via Zoom.

Justus Hoffmann och Antonia Fischer deltog dock bara i början.

Sommaren 2022 lämnade Fuellmich Berlin och tillbringade flera veckor i USA där han gav sig ut på talturnén ”Crimes against Humanity” tillsammans med Dr. Judy Mikovits, Dr. Richard Fleming och Patrick Wood.

Hans frånvaro från Berlin ledde till viss oenighet bland medlemmarna i ”Corona Investigative Committee”. Hösten 2022 avsatte Viviane Fischer, som tillsammans med Fuellmich var den mest aktiva ledamoten i kommittén, Fuellmich från kommittén utan förvarning. Denna åtgärd gjordes i form av ett Zoom-möte och gjordes på ett bedrägligt sätt. Hon berättade för Fuellmich att Zoom-mötet, som redan var planerat, inte längre skulle äga rum.

Istället hölls det inplanerade Zoom-mötet och i det mötet informerade hon deltagarna om att det fanns några oegentligheter som behövde klargöras och att Corona-utredningskommittén skulle fortsätta utan Reiner Fuellmich.

Fuellmich fick veta detta först efteråt.

Efter en tid startade han sedan sitt eget nya projekt: ICIC (International Crimes Investigative Committee).

BAKGRUND

Innan han avsattes från Corona-kommittén, medveten om det överhängande hotet om beslagtagande av Corona-utredningskommitténs bankkonton av den tyska regeringen, och rädslan för att inte längre kunna använda de medel som samlats in genom privata donationer för att fortsätta kommitténs mycket viktiga arbete , beslutade Reiner Fuellmich och Viviane Fischer att skydda donationerna genom att köpa guld för värdet en miljon Euro.

De tog också var sitt personliga lån för att säkra medlen: €700 000 (Fuellmich) och €100 000 (Viviane Fischer). Dessa låneavtal gjordes skriftligen genom undertecknade avtal.

Viviane Fischer återbetalade lånet i avbetalning, med början i mitten av augusti 2022 och slutade i oktober 2022.

Under samma period förhandlade Reiner Fuellmich om försäljningen av sitt hem i Göttingen, som förväntades sälja för 1 350 000 €. En del av denna summa skulle användas för att återbetala lånet.

REINER FUELLMICH GJORDE DET FRÅN BÖRJAN KLART ATT ÅTERBETALNING AV LÅNET SKULLE SKE OMEDELBART EFTER SLUTFÖRANDET AV FÖRSÄLJNINGEN AV HANS FASTIGHET!

Under tiden, men sedan Reiner Fuellmichs bankkonton hade frysts, delegerade han Marcel Templin (advokat, partner till Justus Hoffmann och Antonia Fischer) att leda och övervaka, bland annat, (1) ett grupptalanprojekt som Fuellmich hade arbetat med; och (2) försäljningen av Fuellmichs hem.

Reiner Fuellmichs hem såldes verkligen och pengarna från försäljningen hamnade på Marcel Templins bankkonto, vilket hindrade Reiner Fuellmich från att betala tillbaka lånet på €700 000. Detta gav Antonia Fischer, Justus Hoffman och Marcel Templin möjligheten att anklaga honom för att ha förskingrat medel från Corona-utredningskommittén.

FUELLMICH:S ”UTVISNING” FRÅN MEXIKO

Reiner Fuellmich hade rest till England för att intervjua en före detta brittisk underrättelsetjänstagent.

När han återvände till USA nekades han inresa, utan tvekan på grund av att hans aktiviteter avslöjade den sanna karaktären av COVID-nödåtgärderna. 

Fuellmich och hans fru nekades inresa i USA och åkte till Mexiko där de stannade i några månader medan de försökte lösa de många problem som hade uppstått.

Eftersom de hade tappat bort sina pass ansökte de om nya och blev instruerade av den tyska ambassaden att åka till Tijuana för att hämta de nya passen.

Eftersom ambassaden var stängd för ombyggnad, fick Fuellmich och hans fru höra att de skulle gå direkt till flygplatsen för att hämta sina nya pass.

Väl på flygplatsen tog den mexikanska polisen Reiner Fuellmich i förvar med ursäkten att han inte hade ett giltigt pass/visum. Han sattes sedan på ett flyg (betald av den tyska regeringen!) till Frankfurt, där han arresterades och fick veta att en europeisk arresteringsorder väntade på honom.

Konstigt nog släpptes hans fru – som påstås ha haft samma problem med sina resedokument – ​​efter att ha tillbringat natten i fängelse och fick stanna i Mexiko, där hon är än i dag.

När det slutade fanns det INGEN internationell arresteringsorder, ELLER någon formell utlämningsprocess på plats. Det betyder att Fuellmich fördes bort under falska förevändningar. 

En vecka efter att han greps i Frankfurt, transporterades Fuellmich till det högsta säkerhetsfängelset i Rosdorf, där han fortfarande är häktad än idag.

Alla yrkanden om att få honom frigiven mot borgen avslogs.

Under de senaste 11 månaderna eller så har det redan varit 28 utfrågningar, och i var och en av dessa har några häpnadsväckande och förbryllande fakta kommit ut om vad som pågår.

Av de första 18 anklagelserna mot Fuellmich återstår bara en: den angående de personliga lånen. Domaren, Carsten Schindler, beslutade att han INTE ANSER att de är personliga lån, trots skrivna och undertecknade kontrakt.

Domare Schindler anser faktiskt att dessa lån är fiktiva lån och den 3 maj meddelade han att fakta redan var klara för honom; att Reiner Fuellmich hade handlat i ond tro och förskingrat dessa medel.

Han uppgav också att han till varje pris hade för avsikt att döma Fuellmich och att det inte fanns något behov av att höra några andra vittnen för försvaret.

Hans slutsatser bygger nästan uteslutande på Viviane Fischers inkonsekventa vittnesmål.

Det är viktigt att notera att fram till den punkten var de vittnen som fick vittna nästan uteslutande åklagarens.

Men nyckelvittnet, nämligen Marcel Templin –en av Fuellmichs anklagare!– på vars bankkonto pengarna från försäljningen av Fuellmichs bostad hamnade – KADES INTE ATT VITTA!

Försvaret, chockat över dessa uttalanden från domare Schlinder, begärde att förfarandet skulle vilandeförklaras och fick tid fram till den 10 juni att föra fram ytterligare bevis och vittnen.

En annan mycket viktig sak att nämna är att en av Fuellmichs försvarsadvokater, Dr Christof Miseré, hade kommit i besittning av en akt från den tyska underrättelsetjänsten, där det tydligt står att Fuellmich måste stoppas till varje pris och i alla möjliga sätt, och att detta måste åstadkommas genom att ”INFILTRERA MÄNNISKOR MOT HANS NÄRMASTE SAMARBETE” !

Det var också deras uttalade mål att döma Fuellmich för att förhindra honom från att söka offentliga/politiska uppdrag i framtiden.

Denna akt, som gavs till Miseré av en whistleblower, visar att Reiner Fuellmich redan var under särskild övervakning så långt tillbaka som 2021.

Såväl åklagarna som domaren tror uppenbarligen inte att denna akt är verklig.

Det bör också nämnas att det finns en hel rad bevis (e-postmeddelanden, skrivna av den unge åklagaren John) som talar om det ”smutsiga jobb” som gjorts bakom Fuellmichs rygg av hans anklagare.

”Rättens uttalanden låter som en prefabricerad deklaration av en enhet som liknar Stasi (tidigare Västtysklands hemliga polis), utan någon juridisk dogmatisk grund.

Det mest rättsligt patetiska förfarandet under de senaste 30 åren”

Uttalande av Christof Miserè, Reiner Fuellmichs advokat daterat den 18 maj 2024

Av en slump att samma åklagare John senare förflyttades från Hannover till Göttingen, sedan den dåvarande åklagaren i Göttingen, som hade blivit ombedd att utreda Fuellmich, TYDLIGT HADE UPPGIFT ATT DET FINNS Otillräckligt underlag för att utreda REINER FUELLMICH!

BROTT AV MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER I FÄNGELSE

SKANDALÖSA HÄNDELSER HAR PÅ I ROSDORF-FÄNGELSEN från maj 2024 till dags dato.

Den 5 maj var det Reiner Fuellmichs födelsedag och för att förmedla sitt stöd till honom anordnades ett firande (auktoriserat) till hans ära, precis framför fängelsets ingång.

Supportrar och deltagare fick veta att Fuellmich skulle ha sin dagliga timme med utomhusaktiviteter mellan 13:30 och 14:30. Vid den tiden spelade gruppen av supportrar musik och sjöng för att Fuellmich skulle höra dem från gården och bli uppmärksammad av deras närvaro.

En röst som ropade ”frihet” hördes från gården, och Fuellmichs anhängare var överlyckliga.

Det var först följande måndag som det blev känt att Fuellmich, omedelbart efter förhandlingen föregående fredag, hade nekats sin timmes utomhusaktivitet och fördes till en annan fängelsecell och sattes i isoleringscell.

Han tillbringade hela helgen i isolering och förbjöds att kontakta sina advokater, vilket helt klart strider mot tysk lag och mänskliga rättigheter för fångar.   

Han förbjöds också att kontakta sin fru.

Detta straff motiverades av ett påstått (anonymt) ”tips” om att Reiner spelade in ljudmeddelanden som skulle skickas utanför fängelset.

Hans fängelsecell genomsöktes från topp till botten, med hjälp av hundar, på jakt efter en mobiltelefon eller en brännare!

Det bör noteras att Fuellmich hade tillstånd från domaren att spela in telefonmeddelanden redan i november 2023!

Här är ett kort meddelande från Dr Reiner Fuellmich, daterat den 10 maj, om vad som hände på helgen då hans födelsedag:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/1357 (videolänken finns i Telegram)


Personlig anteckning:

Om det i början av förfarandet fortfarande fanns hopp om att denna rättegång skulle genomföras rättvist och rättvist, försvann det hoppet för gott den 3 maj!

Här är ett annat kort uttalande från Dr. Reiner Fuellmich, daterat den 28 maj, angående situationen för rättegången:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/1393 (videolänken finns i Telegram)

(Videolänken finns i Telegram och jag har inte ett sätt att spara dem i ett annat format)

ANDRA RELEVANTA HÄNDELSER

Från den 10 juni eskorteras Reiner Fuellmich av beväpnade säkerhetstjänstemän i pansarfordon från fängelset till domstolen och tillbaka.

Förutom handbojor fästa i ett bälte, sätts han även i fotledsbojor och uppmanas att bära en skottsäker väst (den senare avböjer han att bära).

Det begärdes också aggressivt av honom att ge ett blodprov, för ett påstått fall av tuberkulos i fängelset. 

Fuellmich vägrade bestämt att injiceras med nål eller att genomgå någon medicinsk procedur för något syfte. 

Vid denna tidpunkt lämnade försvaret in en invändning mot domare Schindler och bad att han skulle tas bort från målet och ersättas, med tanke på hans uppenbara partiskhet.

Som väntat avslogs motionen.

Den 11 juni sattes Reiner Fuellmich återigen i isoleringscell, där han är kvar än i dag.

Han får inte ha någon kontakt med medfångar. Den angivna anledningen till denna åtgärd var att Fuellmich, i samtalet med denna medfånge, gav dem juridiska tips, något som hans fängslade inte kunde tolerera.

Han tvingas äta ensam, tillbringar sin lediga tid utomhus (1 timme/dag) i total ensamhet, får inte använda gymnastiksalen och kan bara använda telefonen när de andra intagna har återvänt till sina celler.

Här är ett annat uttalande från Dr. Reiner Fuellmich, daterat den 12 juni, angående det senaste om förfarandet mot honom såväl som om aktuella världshändelser:

https://t.me/bitteltv/26837 (videolänken finns i Telegram)

Här är ett kort uttalande från Dr. Reiner Fuellmich, daterat den 29 juni, om hans nuvarande situation:

https://t.me/bitteltv/26984 (videolänken finns i Telegram)

Den 20 juni trodde man att domare Schindler och domarpanelen hade planerat att avsluta rättegången, men deras försök att göra det omintetgjordes av den avsiktliga frånvaron av Fuellmichs försvarsadvokater.

Den 10 juli utsåg domare Schindler, med tanke på det misslyckade försöket att avsluta rättegången tre veckor tidigare, Reiner Fuellmich ytterligare en offentlig försvarare, Tobias Pohl.

Försvarsadvokat Katja Wörmer lämnade in en ny ansökan om översyn av Fuellmichs häktning och krävde ett omedelbart stopp av förfarandet och frigivning av Reiner Fuellmich.

Den 19 juli beslutade domare Schindler att framtida utfrågningar, snarare än att genomföras muntligt, måste genomföras i skriftlig form, vilket därmed bryter mot de grundläggande principerna om öppenhet i offentliga rättsliga förfaranden.

Försvaret, som hävdade denna motion orättvis och olaglig, lämnade återigen in en motion mot hela domarpanelen.

Försvarets begäran om att höra de vittnen som nämns i det ursprungliga åtalet och stämningen, att förhöra åklagaren och att förhöra ytterligare vittnen avslogs också av domstolen.

Domstolen motiverade denna vägran med att ytterligare vittnesmål från vittnen var irrelevanta för klargörandet av fakta eller av domen.

Personlig anteckning:  

ÄR MENINGEN REDAN BESTÄMD???

Här är ett uttalande från Dr Reiner Fuellmich, daterat den 24 juli, med ett tydligt budskap:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/1518 (videolänken finns i Telegram)

Den 31 juli lämnade Reiner Fuellmich in en ny invändningsmotion mot domaren och hela domarpanelen på grund av att förfarandet ihärdigt hölls i ”skriftligt” istället för muntligt format.

Efter nästan tre månader släpptes slutligen två försvarsvittnen.

Här är ett uttalande från Dr. Reiner Fuellmich, daterat den 5 augusti, om den pågående processen och aktuella världshändelser:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/1537 (videolänken finns i Telegram)

Den 6 augusti gjordes en ny begäran om att sätta Viviane Fischer i vittnesbåset, men domstolen avslog denna begäran.

Försvaret, efter att ha begärt att motiveringarna till avslag på de framlagda yrkandena skulle göras kända, fick av domstolen veta att dessa motiveringar skulle göras kända vid tidpunkten för domen, vilket gör det omöjligt för försvaret att ta itu med dessa motiv. rättegången pågår fortfarande.   

Detta förfarande är orättvist och olagligt.

Reiner Fuellmich lämnade återigen in en invändningsmotion mot hela domarpanelen angående ordern att genomföra förfarandet i ”skriftlig” form istället för muntligt.

Här är ett uttalande från Dr Reiner Fuellmich, daterat den 19 augusti, om aktuella världshändelser och situationen i Göttingen:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/1548 (videolänken finns i Telegram)

Den 23 augusti fick Prof. Dr. Martin Schwab (advokat, rådgivare för Corona-kommittén) vittna. Han bekräftade att de personliga lånen verkligen backades upp av giltiga låneavtal, och att Reiner Fuellmich också redan från början hade meddelat att medlen sattes in i hans fastigheter i det enda syftet att hålla dem säkra. 

Dessutom bekräftade Schwab att Fuellmich alltid hade haft för avsikt att lämna tillbaka dessa pengar till Corona-kommittén så snart hans bostad sålts.

”PÅ GRUND AV DETTA VITTNESBYT BÖR ADVOKTEN REINER FUELLMICH FRÅGAS OMEDELBART”. – Försvarsadvokat Dr. Christof Miseré.

Den 28 augusti anslöt sig ytterligare en advokat till försvarsteamet: advokat Edgar Siemund, expert på bolagsrätt.

Oväntat, med rättegången fortfarande på gång och bevis för försvaret som ännu inte har presenterats, instruerade domaren åklagaren att göra sitt avslutande uttalande.

Åklagaren har begärt ett skyldigt straff, med 3 år och 9 månaders fängelse för Fuellmich.  

Den 30 augusti hördes slutligen ytterligare två försvarsvittnen.

Det första vittnesmålet visade att:

· Viviane Fischer och Reiner Fuellmich ville båda säkra medlen från donationerna;

· Viviane Fischer visste att gruppen av anklagare ville stämma både sig själv och Fuellmich, varför hon snabbt betalade tillbaka sin del av lånet, tre veckor innan den stundande rättegången.

· Viviane Fischer visste att Fuellmichs pengar skulle investeras i hans fastigheter.

· Viviane Fischer hade aldrig några tvivel om att Fuellmich skulle betala tillbaka €700 000 till Corona-kommittén.

Det andra vittnet, en advokat som arbetat på Fuellmichs advokatbyrå i många år, bekräftade att:

· Reiner Fuellmich hade redan tänkt sälja sin fastighet i Göttingen och att pengarna som genererades från försäljningen skulle användas för att betala tillbaka lånet;

· Fuellmich hade för avsikt att fortsätta arbeta på sin advokatbyrå även efter försäljningen av fastigheten.

Personlig anteckning:

Insinuationerna om att Fuellmich ville sälja allt för att fly till Mexiko med pengarna är ogrundade och fullkomligt löjliga!

SLUTSATS

· Utvisningen av Reiner Fuellmich från Mexiko var förklädd som en laglig utlämning. Det var det inte;

· Fuellmich har suttit i isolering sedan den 11 juni, för en anklagelse som motsvarar ett tjänstefel.

· Alla rättegångsyrkanden som försvaret lägger fram, med få undantag, avslås fortlöpande och motiveringen till dessa avslag kommer inte att offentliggöras förrän vid tidpunkten för domen.

· Ett förfarande som förs i skriftlig form är ett brott mot principen om insyn i en offentlig rättegång och mot den tilltalades rätt att bli hörd.

· Alla invändningar mot domaren och hela domarpanelen avslås fortlöpande.

·      REINER FUELLMICH HAR SITT I FÖRETAGSANSVAR I NÄSTAN 11 MÅNADER. Den maximala längden på häktning i Tyskland är 6 månader!


Personlig anteckning:

Om inte ett rent hinder för rättvisan, så bevittnar vi inget mindre än en inkvisition!!!

En detaljerad förklaring av Dr. Reiner Fuellmich från den 1 september 2024 om det pågående förfarandet, uppdelat i fyra uttalanden.

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/1585

AVSLUTNINGSKOMMENTAR: Reiners mammas död

Vi fick det tråkiga beskedet att Reiner Fuellmichs mamma gick bort i går morse, den 2 september 2024.

Fuellmich hade tidigare informerats om att hans äldre mamma var sjuk och sängliggande och att det bara var en tidsfråga innan hon gick bort.

Han hade gjort en skriftlig begäran till fängelset om att han skulle föras till sin mammas säng i Bremen så att han kunde träffa henne en sista gång.

Fängelset var villigt att bevilja honom denna begäran, under förutsättning att han skulle behöva besöka henne i handbojor och bojor, åtföljd av beväpnade kriminalvårdsvakter. Reiner var ovillig att utsätta sin mamma för ytterligare lidande under deras sista stunder tillsammans och accepterade inte dessa villkor. Även till priset av att aldrig träffa sin mor igen, var han inte villig att utsätta henne för den ytterligare ångesten av att se sin son i bojor.

Man kan bara föreställa sig hans sorg, inte bara över att ha förlorat sin mamma, utan för att inte ha fått besöka henne och krama henne en sista gång. Det är inte känt om han kommer att få närvara vid hennes begravningsgudstjänst.

Allt vi kan göra är att sända honom våra tröstande tankar och böner.

Försvaret lämnade in en motion om att avbryta förhandlingen planerad till den 3 september. Rätten sköt upp förhandlingen till den 6 september och beviljade Reiner exakt tre dagars dödsfall.



Vem är Robert Malone är en läsarstödd publikation. För att få nya inlägg och stödja mitt arbete, överväg att bli en gratis eller betald prenumerant.


<Robert> Jag ber folk att vänligen korsposta på Substack och dela den här artikeln på sociala medier. Vi måste uppmärksamma allmänheten på vad som händer i Tyskland. Det som har hänt Reiner Fuellmich är en skandal och får inte tillåtas fortsätta.

Tack för att du läser Vem är Robert Malone! Det här inlägget är offentligt så dela det gärna.

Dela

Eftersom denna fråga i bästa fall har ägnats mycket marginell uppmärksamhet av media (se figur!), anser vi att tiden är väl försenad att föra ut detta hinder för rättvisan – en modern inkvisition i en känguru. domstol – av en oskyldig man som uppenbarligen är ett ”problem” för Mr. Global, som Reiner själv skulle kalla de makthavare som påverkar kränkningarna som görs av den tyska domstolen

-Cynthia Salatino och Seba Terribilini

Om någon vill skriva till Reiner skulle han bli oerhört glad över att få brev från hans älskade USA. Här är adressen:

JVA Rosdorf
Dr. Reiner Fuellmich
Am Grossen Sieke, 8

37124 ROSDORF (Tyskland)

Slut citat

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu