• Arkiv

  • Kalender

    september 2024
    m ti o to f l s
    « Aug    
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  

Myndighetschef Katarina Johansson Welin, Åklagarmyndigheten i Sverige 2024 09 10

 

Myndighetschef Katarina Johansson Welin, Åklagarmyndigheten i Sverige 2024 09 10

 

Från: [email protected] <[email protected]>
Skickat: den 10 september 2024 00:52

Till:[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>

Kopia: ‘YRSA’ <[email protected]>; ‘Ute Krüger’ <[email protected]>; ‘t’ <[email protected]>; ‘Emil Borg’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Ulf Bittner’ <[email protected]>

Ämne: Myndighetschef Katarina Johansson Welin, Åklagarmyndigheten i Sverige 2024 09 10
Prioritet: Hög

 

Bekräftat mottaget av Åklagarmyndigheten i Sverige,

Från: Reg Huvudkontoret <[email protected]>

Skickat: den 10 september 2024 00:53
Till: [email protected]
Ämne: Noreply – Detta meddelande går inte att svara på

Detta meddelande går inte att svara på

Åklagarmyndighetens huvudkontor har tagit emot ditt meddelande.

Vi läser inkommande e-post varje helgfri arbetsdag och kommer att behandla ditt ärende eller din fråga så snart som möjligt. Om ditt meddelande inte rör Åklagarmyndighetens verksamhet får du normalt inte något svar. Detsamma gäller om ditt meddelande är en kopia av e-post till annan mottagare, som skickats för kännedom till Åklagarmyndigheten.

Om allmänna handlingar

All post som inkommer till Åklagarmyndigheten blir allmän handling. Det innebär bland annat att allmänheten och massmedier normalt har rätt att ta del av innehållet i ditt meddelande.

Om personuppgiftsbehandling

I och med att e-posten inkommit till Åklagarmyndigheten blir dina personuppgifter föremål för behandling enligt gällande dataskyddslagstiftning.

Mer information om allmänna handlingar och personuppgiftsbehandling finns på Åklagarmyndighetens hemsida, se https://www.aklagare.se/om-oss/uppdrag-och-mal/hantering-av-personuppgifter-i-aklagarmyndigheten/

Information om Åklagarmyndigheten Huvudkontoret finns på www.aklagare.se

Med vänlig hälsning

Registrator

Huvudkontoret

Box 5553 | 114 85 Stockholm

Östermalmsgatan 87 C
Tel 010-562 50 37 | Växel 010-562 50 00 | Fax 010-562 52 99

www.aklagare.se

…………………………………………….

 Bilagor till denna åklagaranmälan finner du här nedan

Socialdepartmentet 2024 09 06

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2024/09/Socialdepartmentet-2024-09-06.pdf

 

Det stora bedrägeriet: utan PCR-testerna ingen pandemi  av Margareta Skantze 240808  — SVERIGE GRANSKAS 2024 08 08

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/08/08/det-stora-bedrageriet-utan-pcr-testerna-ingen-pandemi-av-margareta-skantze-240808-sverige-granskas-2024-08-08/

 

 

 

Myndighetschef Katarina Johansson Welin, Åklagarmyndigheten i Sverige 2024 09 10

[email protected]

Chefssekreterare Paula Ljunggren

[email protected]

Denna åklagaranmälan med synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar ska i laga ordning registreras av registrator, begär fullständiga kontaktuppgifter på handläggaren utsedd av ytterst ansvarige myndighetschef Katarina Johansson Welin och diarieblad/ dagboksblad till alla anmälarnas epost adresser, som återfinns i slutet av denna åklagaranmälan till myndighetschefen.

Sekretessprövning; ingen sekretess då anmälan/ delgivningen om synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar är av mycket stort allmänt rättssäkerhetsintresse för nationen Sveriges folk, barn och skattebetalare

All kommunicering i ärendet ska ske till alla anmälares epost adresser, sekretessen upphävd av varje enskild anmälare

2024-09-10

Till den ytterst ansvarige myndighetschefen Katarina Johansson Welin, Åklagarmyndigheten i Sverige, vi begär/ anmälarna begär att denna åklagaranmälan fördelas av er till lämplig/ lämpliga åklagare som fullständigt opartiskt, sakligt objektivt och rättssäkert handlägger av denna åklagaranmälan.

Alltså åklagaranmälan som är av ytterst känslig natur utifrån de brottsmisstänkta och synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankarna mot dessa inom det makt- och myndighetsutövande ”etablissemanget” i Sverige har tillsammans med anstiftaren den främmande makten WHO och deras gemensamma terror/ bioterror agenda mot nationen Sveriges folk, barn och skattebetalare som fått dödlig effekt.

Regeringar runt om i världen förnekar ofta att brott mot mänskligheten har inträffat på deras territorium och ignorerar därmed deras folks lidande. Tusentals desperata offer kämpar fortfarande för att få efterlängtad rättvisa, gottgörelse och erkännande, Sverige är inget undantag, vilket denna Åklagaranmälan kommer delge om till Åklagarmyndigheten i Sverige.

 

Toppen av ett isberg; PCR test bedrägeriet har kostat skattebetalarna minst 37 miljarder

Bevis av 2020-07-21, avgörande grundbevis.

Redan 2020-07-21 var det allmänt känt att i Folkhälsomyndighetens Vägledningar till Sveriges alla 21 Regioner delgav denna spetsspecialist sakkunnighets myndighet/ Folkhälsomyndigheten följande, citat

”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda denna test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

Slut citat, läs mer om källa till detta bevis i den bifogade PDF filen PCR bedrägeri 2024-08-08 av Margareta Skantze.

Noteras särskilt av myndighetschef Katarina Johansson Welin, Åklagarmyndigheten i Sverige, att detta solida bevis undanhölls och underläts att komma allmänheten till del, vilket också framgår av Sveriges regeringsbeslut om att tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) säkerställa gigantiska ekonomiska incitament, minst 37 miljarder, till alla Sveriges 21 Regioner, för att bedriva och fullfölja detta gigantiska utifrån enorma ekonomiska incitament PCR test bedrägeriet som fått dödlig effekt mot nationen Sveriges folk, barn och skattebetalare.

Således ett planerat kriminellt gigantiskt bedrägeri tillsammans med anstiftaren den främmande makten WHO, som till ca 80 % är finansierat av privata ekonomiska intressen, och en terroragenda som är i strid med svensk grundlag Regeringsformen och som synes faller in under synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar utifrån bl.a. Terroristbrottslag (2022:666).

Eftersom anstiftaren den främmande makten WHO är den part som effektuerat och anstiftat detta gigantiska utifrån enorma ekonomiska incitament – minst 37 miljarder, toppen av ett isberg – och bedrägeriet pågår fortfarande i skattefinansierad verksamhet, så blir således också befogade brottsmisstankar om högförräderi aktuella i denna åklagaranmälan – citat

FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN

 Igår 2024-08-20 ringdes Folkhälsomyndighetens avdelningschef Sara Byfors, som ingår i Ledningsgruppen under Generaldirektör Olivia Wigzell, vikarierande generaldirektör.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/om-folkhalsomyndigheten/organisation/gd-och-ledningsgrupp/

 Sara Byfors fick frågor om vilken testmetod som används för att konstatera Mpox virus (tidigare apkoppor) och svaret blev PCR TEST, då lästes det upp för Sara Byfors vad som redan 2020-07-21 i Folkhälsomyndighetens egna Vägledningar delgetts offentligt nämligen citat

”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda denna test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

Slut citat

Då reagerade och agerade Sara Byfors mycket snabbt med att vi kommer inget längre i detta samtal och slängde på luren, om detta kan Ulf Bittner och Emil Borg — SVERIGE GRANSKAS — bägge uppringare i detta samtal, tre parts samtal, vittna om under ed i domstol, om så behövs.

Alltså samma planerade kriminella med anstiftaren den främmande makten WHO TERROR agenda SKRÄCK & RÄDSLA psyop/ biokrig med det planerade kriminella utifrån gigantiska ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERI som fått dödlig effekt för mänskligheten är planerat en gång till.

Du finner och kan ladda ner Folkhälsomyndighetens Vägledningar av 2020-07-21 via denna länk

https://www.jottacloud.com/s/27168a5b0cc034940b890f08c8131c96505/thumbs

Du kan också ladda ner en 1 sidig variant via denna länk

https://www.jottacloud.com/s/271d8ad849263f0413385778ce8133c38b2/thumbs

Slut citat, källa till ovan citerat https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/08/21/delgivning-till-swebbtv-och-ovrig-svensk-media-med-flera-bl-a-maktmissbrukande-och-samhallsfarliga-politiker-makt-och-myndighetsinstanser-i-sverige-sverige-granskas-2024-08-21/

 

 

Högförräderi, citat

I Sverige styrs straffet av 19 kapitlet 1 § brottsbalken:

Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år.

Slut citat, källa till ovan citerat https://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%B6gf%C3%B6rr%C3%A4deri

 

Anmälarna uppmärksammar myndighetschefen Katarina Johansson Welin, Åklagarmyndigheten i Sverige, om att före valet 2022 och efter valet 2022, dvs. två Regeringar och två riksdagar, alla riksdagsledamöter, och Socialdepartementet, med väldigt många flera, har sedan tidigare informerats och upplyst om detta gigantiska enorma planerade kriminella PCR test bedrägeriet som fått dödlig effekt för nationen Sveriges folk, barn och skattebetalare och mänskligheten, utan åtgärd från något av de politiska partierna i Sveriges riksdag.

Bevisen i den delen är fullt ut följbara i av Socialdepartementets registrator i laga ordning registrerat från 2020 fram till dags datum, se den senaste i den delen beviset i bifogade PDF filen Socialdepartementet 2024-09-06.

BEVIS

PCR test bedrägeriet är allmänt känt också utifrån i SVT sänd interpellationsdebatt av datum 2024-05-31, citat

Vad vet vi sedan 31 maj 2024

Jo att riksdagsledamot Elsa Widding i interpellationsdebatt mot socialminister Jacob Forssmed delgett om vad som Sveriges regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten, SKR, Sveriges alla 21 Regioner (med flera) mycket väl känner till utifrån det MAGISKA DATUMET 2020-07-21 nämligen;

 Socialminister Jacob Forssmed och svenska folket har delgivits offentligt i SVT om att Folkhälsomyndigheten i deras egna Vägledningar delgett till alla 21 Sveriges Regioner 2020-07-21

”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda denna test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

 I interpellationsdebatt med riksdagsledamot Elsa Widding i SVERIGES RISKDAG 2024-05-31 https://www.youtube.com/watch?v=aJnfqHFvlGM , finns dokumenterat här

SVERIGES RIKSDAG PROTOKOLL 31 MAJ DEBATT ELSA WIDDING OCH JAKOB FORSSMED 2024 05 31, sidan 16 

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2024/06/SVERIGES-RIKSDAG-PROTOKOLL-31-MAJ-DEBATT-ELSA-WIDDING-OCH-JAKOB-FORSSMED-2024-05-31.pdf

 

Varför har socialminister Jacob Forssmed och Socialdepartementet UNDERLÅTIT att alls agera utifrån dessa fakta och bevis om detta gigantiska kriminella planerade PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt och som kostat skattebetalarna minst 37 MILJARDER och fortfarande pågår?

 Varför har socialminister Jacob Forssmed och riksdagsledamot Elsa Widding inte anmält till rättsvårdande myndighet polis och åklagarmyndighet detta av dem kända gigantiska planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt för mänskligheten? Det har snart gått 3 månader!

 Varför har riksdagsledamot Elsa Widding inte anmält till konstitutionsutskottet(KU) fd socialminister Lena Hallengren och nuvarande socialminister Jacob Forssmed? Bägge ministrarna är uppenbart delaktiga i och medskyldiga till att detta PCR TEST BEDRÅGERIET som fått dödlig effekt fortfarande pågår i Sverige mot skattebetalarna, barnen, väljarna och vårdkonsumenterna.

Riksdagsledamot Elsa Widding delgav också i direktsänd SVT, interpellations debatten här ovan omnämnd, följande som är av särskilt intresse för allmänheten i Sverige nämligen

Nu är det väldigt viktigt att de ansvariga ställs till svars och att vi får reda ut vem som har gjort sig skyldig till vad i det här landet.

Alltså bara att läsa innantill i här ovan bifogat, sidan 16 i riksdagsprotokollet för 31 maj 2024.

Det är mycket märkligt och anmärkningsvärt, eftersom Sveriges regering, Sveriges riksdag, före valet 2022 och efter valet 2022, och deras medlöpare i det planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt, känner till det MAGISKA DATUMET 2020-07-21 där och då det magiska viktiga för nationen Sveriges folk, barn, skattebetalare, väljarna och vårdkonsumenterna bevisligen kan bevisa alla tillsammans(om dessa får vetskap av media om det) vad som då fastställde i Folkhälsomyndighetens egna Vägledningar nämligen

”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda denna test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

Slut citat

Källa till ovan citerat

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/08/26/forstar-du-inneborden-och-effekten-av-bifogade-filen-av-margareta-skantze-kom-ihag-det-magiska-datumet-2020-07-21-sverige-granskas-2024-08-26/

 

Bevis, citat

ALLT BÖRJADE MED DET PLANERADE KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET SOM FÅTT DÖDLIG EFFEKT Informerat samtycke står det om i svensk Patientlag 3 & 4 kap

Informerat samtycke är ett etiskt begrepp som är kodifierat i lagen Men i Sverige vet vi hur det blev med det.

 Tre grundläggande kriterier behövs för kliniskt informerat samtycke : vårdkonsumenten måste vara kompetent, tillräckligt informerad och inte tvingad. Det var inte och är inte möjligt för någon mottagare av dessa PCR tester och vacciner fakta och bevis underlåts och undanhålls nationen Sveriges folk och barn! det finns bra lagar som etablissemanget fullständigt struntat i, och dessa är av skattebetalarna alla finansierade, skattebetalarna som är deras uppdragsgivare, skattebetalarna som dessa ska tjäna och betjäna

Slut citat

Källa till ovan citerat

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/08/26/forstar-du-inneborden-och-effekten-av-bifogade-filen-av-margareta-skantze-kom-ihag-det-magiska-datumet-2020-07-21-sverige-granskas-2024-08-26/

 

Har ytterst ansvarig myndighetschef Katarina Johansson Welin, Åklagarmyndigheten i Sverige, frågor, eller om något är oklart eller är svårt att förstå, vänd er i förtroende till alla anmälares epost adresser med dessa mycket skyndsamt.

Anmälarnas uppfattning är att dessa bevis räcker för Åklagarmyndigheten i Sverige att öppna förundersökning mycket skyndsamt med prioritet, synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar är härmed delgivna till ytters ansvarig myndighetschef Katarina Johansson Welin, Åklagarmyndigheten i Sverige, anmälarna emotser mycket skyndsam återkoppling till envars epost adresser.

I NATIONEN SVERIGES INTRESSE; Anmälan kommer publicerat denna åklagaranmälan officiellt för att säkerställa rättssäker transparens/ öppenhet då detta är i nationen Sveriges folks, barns och skattebetalarnas allmänna intresse, i nationen och Svea Rikes intresse, i rikets intresse, ty all makt utgår från folket i Sverige.

 

Yrsa Häggström

Mobiltelefon 0726-99 28 08

Epost [email protected]

 

Ute Krüger, läkare

[email protected]

 

Aida Begovic 

Palmvägen 1

352 73 Växjö

a[email protected]

 

 

Trond Wilhelmsen

Graneviksvägen 136
685 91 Torsby
E-post:
[email protected]
Tel. 0560 – 12617

 

Emil Borg

Epost [email protected]

0720-03 04 24

 

Thomas Gjutarenäfve

Flottbrovägen 20

14654 Tullinge

Epost [email protected]

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://swebbtube.se/c/knapptryckarna_channel/videos

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på TWITTER

https://twitter.com/SverigeGranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på RUMBLE

https://rumble.com/c/c-3348662

 

Sverige

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu