• Arkiv

  • Kalender

    september 2024
    m ti o to f l s
    « Aug    
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  

Det stora bedrägeriet: utan PCR-testerna ingen pandemi av Margareta Skantze 240909 –SVERIGE GRANSKAS 2024 09 12

 

 

Det stora bedrägeriet: utan PCR-testerna ingen pandemi av Margareta Skantze 240909 –SVERIGE GRANSKAS 2024 09 12

 

Margareta Skantze har uppdaterat 2024-09-09 om PCR TEST BEDRÄGERIET som Dödlig effekt för mänskligheten och nationen Sveriges folk, barn och skattebetalare, du läser här nedan, citat

 

Det stora bedrägeriet: utan PCR-testerna ingen pandemi

 

PCR-testerna

Den 11 mars 2020 deklarerade WHO att utbrottet av SARS-CoV-2 (Covid-19) var en global pandemi. WHO:s definition av begreppet pandemi är att det rör sig om en extremt smittsam sjukdom med internationell spridning. Tidigare fanns ytterligare ett kriterium, nämligen att sjukdomen förorsakade stor dödlighet. Men detta ströks i samband med svininfluensan år 2009. Enligt den nya definitionen kan således en vanlig säsongsinfluensa betecknas som en pandemi, under förutsättning att den är mycket smittsam.

För att bevisa smitta med Covid-19 används PCR-tester. PCR (Polymerase Chain Reaction) innebär att man förökar insamlat genetiskt material för att kunna mäta det. Metoden skapades av den nobelprisbelönade kemisten Kary Mullis. Han har dock i flera intervjuer påpekat att metoden är avsedd för forskningsarbete och är oanvändbar för att konstatera pågående infektion. Om man förökar det undersökta materialet över 25 cykler kan man ”upptäcka vad som helst hos vem som helst” eftersom testet inte gör någon åtskillnad mellan döda och infektiösa viruspartiklar.

Trots Kary Mullis uttalande antogs PCR-testerna i januari 2020 av WHO som ”gold standard” för att konstatera smitta med Covid-19. Testerna körs dessutom i nivåer långt över 25 cykler, vilket ger 97 % falskt positiva svar.

 

Corman-Drosten-rapporten

Det vetenskapliga underlaget för WHO:s rekommendation av PCR-tester som ”gold standard” för att påvisa infektion med Covid-19 finns i den så kallade Corman-Drosten-rapporten. Den publicerades av Europeiska smittskyddsmyndigheten (ECDC) den 22 januari 2020 i den veckovis utkommande nättidskriften Eurosurveillance. Det skedde alltså bara någon månad efter det första rapporterade fallet i Kina.

Rapporten lämnades in bara en dag före publiceringen, vilket innebär att den inte hunnit genomgå någon ”peer-review” (faktagranskning av andra experter inom samma forskningsområde). På initiativ av en internationell kommitté bestående av tjugotvå välrenommerade forskare gjordes en sådan faktagranskning i efterhand. De fann tio allvarliga och avgörande misstag, så allvarliga att de kallade rapporten för ”vetenskapligt nonsens”. De påpekade också att Eurosurveillance underlåtit att uppge att flera av dem som stod bakom Corman-Drosten-rapporten hade egna finansiella intressen i PCR-testerna.

De tjugotvå forskarna vände sig till redaktionskommittén för Eurosurveillance med kravet att rapporten skulle dras tillbaka. Denna begäran avslogs. I redaktionskommittén ingick tre svenska forskare: Johan Giesecke från Karolinska Institutet, Magnus Boman från KTH och Karl Ekdahl från ECDC.

 

Folkhälsomyndighetens avståndstagande från PCR-testerna

Det är tack vare PCR-testerna som till synes helt friska människor kan förklaras som bärare av sjukdomen. Det behövs bara en pinne i näsan, inga symptom, inga läkarbesök, inga övriga undersökningar. Denna bluff genomskådades tidigt av FHM i Sverige.

 

Den 21 juli 2020 skickade FHM en vägledning (artikelnummer 20110) till Sveriges regioner enligt önskemål om konsensus på nationell nivå angående kriterier för bedömning av smittfrihet vid covid-19. Den uppdaterades ett halvår senare, den 30 november 2020.

Inledningsvis fastslår FHM följande:

”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda denna test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

Skrivelsen är undertecknad av Anders Tegnell, dåvarande avdelningschef för folkhälsoanalys och datautveckling. Ansvarig projektledare var Jerker Jonsson. Arbetsgruppen bestod av fjorton personer från hela landet, läkare och forskare med kompetens inom smittskydd, klinisk mikrobiologi och infektion, samt en jurist.

 

Minst 37 miljarder svenska skattekronor bekostade PCR-testerna

Tvärtemot FHM:s tydligt uttalade avståndstagande beslutade Sveriges regering att med skattemedel understödja storskalig testning med PCR-tester. Regeringen kom överens med den ideella föreningen Sveriges kommuner och regioner (SKR) att ersätta regionerna ekonomiskt för varje genomförd PCR-test. Under år 2020 och 2021 erhöll regionerna 1 500 SEK för varje utförd test. Den 1 januari 2022 sänktes bidraget till 1 100 SEK per test och den 1 januari 2023 drog regeringen in ersättningen.

Trots att FHM vid två tillfällen uttryckligen avrått från användandet av PCR-testerna som bevis för smitta hänvisade regeringens representanter vid de ymnigt förekommande presskonferenser som sändes i SVT ständigt till att de förlitade sig på FHM och att alla restriktioner och åtgärder skedde på grundval av FHM:s expertis. Detta var således en rent lögnaktig uppgift.

Antalet PCR-tester som utförts sedan 1 mars 2020 är enligt FHM:s individstatistik i storleksordningen 27 miljoner. Dessa tester har kostat de svenska skattebetalarna omkring 37 miljarder kronor.  I slutnotan måste också inräknas kostnader som utförts sedan regeringens bidrag upphörde. Ett exempel på detta är det nygrundade ABC-lab som satsade på analys av PCR-tester och gjorde en miljardvinst med Folkhälsomyndigheten och regionerna som främsta kunder.

Detta gigantiska slöseri med skattemedel är desto mer anmärkningsvärt eftersom det inte grundar sig på något beslut som fattats av riksdagen.

 

Tystnaden från media

Det är helt tyst i svensk etablerad media om PCR-testerna, trots att all denna information finns enkelt tillgänglig på nätet (se referenslista nedan). Särskilt märklig är tystnaden från det skattefinansierade Public Service, som har i uppdrag att leverera saklig och opartisk journalistik. Tystnaden omfattar inte bara det som sker i Sverige utan också internationellt. Här är två exempel på intressanta nyheter avseende PCR-testerna.

Vid flera rättegångar i Europa har man konstaterat samma sak som FHM i Sverige, nämligen att PCR-testerna inte kan visa om en person är smittad av SARS CoV-2.  En sådan dom föll vid en högre juridisk instans i Lissabon den 11 november 2020. Följden blev att den portugisiska regeringen skrev ner antalet dödsfall förorsakade av SARS CoV-2 från 17 000 till 152, eftersom resten enbart konstaterats med hjälp av PCR-tester.

En annan intressant nyhet är det beslut som fattades i juli 2021 av den amerikanska folkhälsomyndigheten CDC att återkalla sitt tidigare nödgodkännande av PCR-testerna.

Det är hög tid att bryta tystnaden kring det som måste ses som det största medicinska och politiska bedrägeriet i mänsklighetens historia.

 

Margareta Skantze

Producent vid Sveriges Radio under tjugo år, numera samhällsengagerad pensionär

Referenser

WHO:s förändring av begreppet pandemi:

https://www.bmj.com/rapid-response/2011/11/02/who-changed-definition-influenza-pandemic

 

Svininfluensan 2009

https://www.krisinformation.se/detta-kan-handa/handelser-och-storningar/2009/influensa-ah1n1-svininfluensan

 

Intervju med Kary Mullis om PCR-testerna

https://swebbtube.se/w/skVKCsrEJV3dkNNR3STsp7

 

FHM:s Vägledning om kriterier för bedömning av smittfrihet vid covid-19

https://www.jottacloud.com/s/27168a5b0cc034940b890f08c8131c96505/thumbs

Sammanfattning 1 sida

https://www.jottacloud.com/s/271d8ad849263f0413385778ce8133c38b2/thumbs

 

Corman-Drosten rapporten

https://doi.org/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045

 

De 22 forskarnas granskningsrapport

https://www.researchgate.net/publication/346483715_External_peer_review_of_the_RTPCR_test_to_detect_SARS-CoV-2_reveals_10_major_scientific_flaws_at_the_molecular_and_methodological_level_consequences_for_false_positive_results

 

Begäran att rapporten ska dras tillbaka från Eurosurveillance

http://enformtk.u-aizu.ac.jp/cormandrostenreview.com/index.html%3Fp=41.html

 

Överenskommelsen mellan SKR och regeringen angående bidrag för PCR-testning

https://skr.se/skr/tjanster/pressrum/nyheter/nyheterarkiverade/arkiveradenyheter/nyaoverenskommelseromvaccineringochtestning.60391.html

 

Beräkning av skattesubventionerna för PCR-testerna

https://kostkunskap.blogg.se/2022/january/regeringsblasningen-eller-vad-kostar-ett-rtrt-pcr-test.html

 

ABC-Labs miljardvinst

https://www.breakit.se/artikel/34124/de-cashar-ut-pa-coronatest-spracker-miljardvallen-och-delar-utstorvinster-till-agarna

 

Emma Spaak, chef för hälso- och sjukvård SKL, hänvisar i intervju med SVT till ”FHM:s rekommendationer” som motiv för den stora satsningen på PCR-testning. https://sverigesradio.se/artikel/sa-manga-miljarder-kostar-pcr-testerna-sverige

 

Domslutet från hovrätten i Lissabon angående PCR-testerna

https://drive.google.com/file/d/1t1b01H0Jd4hsMU7V1vy70yr8s3jlBedr/view

https://seemorerocks.substack.com/p/pcr-test-legally-ruled-useless-to

https://academic.oup.com/cid/article/72/11/e921/5912603?login=false

 

CDC återkallar sitt nödgodkännande för PCR-testerna

https://www.gospanews.net/en/2021/07/25/breaking-us-cdc-retires-pcr-test-due-to-it-may-cant-distinguished-covid-from-influenza-viruses-pandemic-emergency-distorted

 

 

Margareta Skantze      

Knösövägen 116

  371 64  LYCKEBY          

Mobil: 0705-567 809                

Mail: [email protected]

 

Slut citat

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu