• Arkiv

2012-01-21 Press/nyhets meddelande av denna dag och information om detta till berörda m.fl.

För att ytterligare förstärkta ”budskapet”, utöver press/nyhetsmeddelande, har till Sveriges Regering, alla ministrar, DO Agneta Broberg, EU-kommissionen m.fl.  bl.a. följande gått ut via e-post denna dag(epost kommer också skickas till Sveriges Riksdag om samma ”budskap”);

Bästa vänner och Diskrimineringsombudsmannen Agneta Broberg därtill Sveriges Regering, alla ministrar och EU-kommissionen

 Info till bästa  vänner m.fl. om diskriminering/kränkande särbehandling och mobbning mot allmänheten av DO, vilken trovärdighet har då DO?

Kopia för kännedom och åtgärd

Sveriges Regering

Alla ministrar

Stockholm

 EU-kommissionen, Stockholms kontoret

Pierre Schellekens

Ana Minda

Denna info/skrivelse tillställes också DO som myndighet från undertecknad och Sveriges Regering, alla ministrar och EU-kommissionen, och skall i laga ordning diariföras av registrator, dnr begäres med vändande e-post till [email protected] som bekräftelse på att DO och Sveriges Regering, alla ministrar och EU-kommissionen emottagit denna skrivelse.

 Det är en ”svart dag” i historien utifrån följande och rättssäkerhetsaspekten å demokratin i Sverige.

 Denna dag har press/nyhetsmeddelande gått ut om följande;

 Sveriges Regering Skrivelse till DO inklusive inspelning av telefonmöte

Utifrån trovärdigheten för DO Agneta Broberg som myndighetens högste chef, synnerligen av största vikt att allmänheten icke uppfattar, på något sätt, att DO är och står bakom att personal som är anställd av DO har ”suverän rätt” att kränka/diskriminera allmänheten, som bevisligen skett! Utifrån att diskrimineringen/kränkningen kommer direkt från en anställd hos DO.

Diskrimineringsombudsmannen Agneta Broberg är en kompetent myndighetschef. Hur kommer denna kompetens nu att visa sig?

 Uppenbart sedan tidigare händelse har en högt uppsatt chef på DO kränkt/diskriminerat medborgare vid samtal som är via bandinspelning delgiven DO Agneta Broberg.

 Mobbningen av den kränkte är en upplevelse som den kränkte upplevt som mycket kränkande och diskriminerande, upplevelsen är grund för kränkning/mobbning/diskriminering!

 Det synnerligen mycket allvaliga i denna diskriminering/kränkning/mobbning är att det sker av högt uppsatt tjänsteman på DO! Trovärdigheten för DO som myndighet är då ifrågasatt!

 Citat ur skrivelsen av denna dag till DO Agneta Broberg

 Begär också av DO ett separat beslut av DO, mycket väl motiverat, utifrån den diskriminering/kränkning som er anställde George Svéd presterat och levererat gentemot u t utifrån den bandinspelning som DO åtnjutit att lyssna på i sin helhet och därtill fått skrivelse ingiven om.

 OBS u t besitter 3 olika funktionsnedsättningar och var icke på något sätt ”försvarslös” men att DO anställd kränker/diskriminerar u t, den upplevelsen står u t för utifrån att upplevelsen uppenbart av u t uppfattas som synnerligen mycket kränkande/diskriminerande.

 Därtill och då särskilt här skall tagas hänsyn till utifrån att diskrimineringen/kränkningen kommer direkt från en anställd hos Diskrimineringsombudsmannen. Det skall invägas i den bedömningen som DO Agneta Broberg är skyldig att göra.

 Du kan läsa hela skrivelsen och höra bandinspelningen, telefonmöte med DO 2012-01-20, via denna länk http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/2012/01/21/2012-01-21-skrivelse-till-diskrimineringsombudsmannendo/

 Du kan via denna länk få del av samtalet med DO anställde som ”mobbar”/kränker/diskriminerar

http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/2012/01/05/2012-01-05-diskrimineringsombudsmannendo-och-gar-myndigheter-alls-att-lita-pa-i-sverige/

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/

Arbetsgruppen AMBU värnar om svenska unionsmedborgares EU-rättigheter och du kan läsa mera via denna länken    http://eueeshealthcare.mpbloggar.se/

………………..

 Länkarna till press/nyhetsmeddelande har du här nedan

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sveriges-regering-skrivelse-till-do-inklusive-inspelning-av-telefonmoete-725601

http://www.mynewsdesk.com/se/view/news/sveriges-regering-skrivelse-till-do-inklusive-inspelning-av-telefonmoete-34653

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu