• Arkiv

2012-02-21 Journalisten och chefredaktören Christer Bark publicerar via www.sjukhuslakaren.se artikelserie som berör gränsöverskridande vård, men i vilket syfte publiceras denna artikel serie?

Sjukhuslakaren.se och journalisten/chefredaktören Christer Bark är på ”alerten” och publicerar en artikelserie som berör området gränsöverskridande vård inom EU/EES, men frågan är om Christer Bark har en ”dold agenda” utifrån vad som denne presterar och levererar i denna artikelserie?

Är syftet att skydda Försäkringskassans rättsliga övergrepp gentemot svenska folket övertid då utifrån att Försäkringskassan har övertid bevisligen förhindrat den fria rörligheten generellt och systematiskt tillsammans med flera aktörer,  bl.a. landstingen och förvaltningsdomstolarna( ända upp till Högsta förvaltningsdomstolen)?

Uppenbart har detta systematiskt och generellt skett att dessa parter förhindrat den fria rörligheten vid s.k. gränsöverskridande vård inom EU/EES för svenska medborgare sedan 1995 dvs. alla parterna har medverkat till att skydda den inhemska svenska vårdmarknaden för att konkurrensutsättas av bättre vårdgivare inom EU/EES .

Du kan läsa mera om Christer Bark och dennes artikelserie via denna länk 

Till berörda utifrån artikel serie i Sjukhusläkaren se 20120221

 

 

 

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu