• Arkiv

2018-10-18 Minister Annika Strandhäll utan personligt ansvar; Är du fullständigt korrupt eller är du bara naiv och imbecill? Används skattemedel på ett effektivt sätt för skattebetalarna och därmed era uppdragsgivare?

 

Utan personligt ansvar kan vad som helst hända i Sverige och med Sverige, det är uppenbart att minister Annika Strandhäll är utan personligt ansvar för vad denne ställer till med i dennes maktutövning och i MAKTEN ÖVER SKATTEMILJARDERNA!

 

 

Du läser idag om vansinnet inom skolmedicinen, där dagligen i Sverige massor av människor dödas och skadas av sk mediciner från den kriminella läkemedelsindustrin och detta sker och säkerställs genom sk skolmedicinska läkare och deras receptblock.

 

Ett FOLKMORD PÅGÅR I SVERIGE UT AV SVENSKA MEDBORGARE, du läser mera genom denna pdf fil

 

Till Er alla Goda Svenska Medborgar 20181018 x

 

 

Läs ytterligare mera om vansinnet inom MAFFIA FAMILJEN

 

MAFFIA FAMILJEN Om en Stat i Staten utan personligt ansvar x

 

LÄS YTTERLIGARE MERA OM AMALGAM VANSINNET

 

 Discover the hidden truth about your dental fillings

An epidemiological study from the National Institutes of Health found a link between several diseases and having more dental amalgams than average, and more than 4,000 scientific studies have found that the metal causes at least 30 chronic health conditions.

 

Some of the chronic illnesses linked to mercury include diabetes, fibromyalgia, hypothyroidism, migraines, depression, anxiety, ADD, Alzheimer’s, ALS, learning disabilities, Crohn’s disease, lupus, arthritis, and ALS.

LÄS ÄNNU MERA

Discover the hidden truth about your dental fillings – NaturalNews.com


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu