• Arkiv

2018-10-29 MEDICINER DÖDAR av Sven-Erik ”Svara Doktorn” NORDIN

 

Att staten Sverige och däri Vård Sverige(alla landsting/regioner) och deras anställda sk läkare skriver ut massor av mediciner det är allmänt väl känt.

 

Att skolmedicinska MEDICINER OCKSÅ SKADAR OCH DÖDAR VÄLDIGT MÅNGA MÄNNISKOR KANSKE ÄR MINDRE KÄNT, dessa skolmedicinska mediciner skrivs ut av de sk skolmedicinska läkarna, som uppenbart går hand i hand med den kriminella läkemedelsindustrin BIG PHARMA

 

Skolmedicinen är etablerad och därtill i Sverige det enda alternativet inom det skattefinansierade VÅRD SVERIGE som också kan omnämnas som det VÄLFÄRDSINDUSTRIELLA VÅRDKOMPLEXET där skattebetalarna/svenska medborgarna och därmed uppdragsgivarna  skadas och dödas dagligen, men då kallas det för i Sverige fel diagnosticering, fel behandling och fel medicinering.

 

UTAN PERSONLIGT ANSVAR tillåts detta vansinne pågå dag ut och dag in i Sverige, alltså ett Vård Sverige med rätt att döda och skada uppdragsgivarna/skattebetalarna och därtill då vårdkonsumenterna, kan det bli vansinnigare än så?

 

MEDICINER DÖDAR

I artikeln av Sven-Erik ”Svara Doktorn” Nordin går att läsa bl.a. följande, citat

 

Den som är bekväm med engelska kan på följande länk ta del av information som tyder på att Big Pharma tar livet av långt fler människor är hela amerikanska försvarsmakten – och att de amerikanska sjukförsäkringarna är ett effektivt sätt att vid sjukdom bli utsatt för alla tillgängliga medicinska insatser, med ofta tragiskt resultat!

 

En viktig mening i inslaget:

 

“What’s the biggest killer of Americans? It’s not illicit drugs, cigarettes, or even terrorism, as the establishment would have you believe. It’s modern medicine, which kills upwards of 786,000 Americans annually.

(Vad är det som dödar flest amerikaner? Det är inte illegala droger, cigarretter eller ens terrorism, som etablissemanget vill få dig att tro. Det är i stället ”modern medicin”, som tar livet av minst 786 000 amerikaner varje år)

 

 Sven-Erik Nordin mer känd som bloggaren SVARA DOKTORN har delgett i en artikel  ”MEDICINER DÖDAR” som alla svenska medborgare bör läsa mycket nogsamt, du finner denna artikel via länken här nedan

 

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6659377/posting/mediciner-d%C3%B6dar

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu