• Arkiv

2018-10-29 Svenska folket/svenska medborgare är fortfarande utan säker sanering av amalgam/kvicksilver

 

Att väldigt många svenska medborgare har och haft amalgam/kvicksilver i sina tänder som tandlagningsmaterial, det är uppenbart att så är det.

 

 

Detta vansinne i Sverige, som pågått över tid, har säkerställt att svenska medborgare blivit kvicksilverförgiftade(mer eller mindre), men såklart fått andra diagnoser.

 

Alltså andra diagnoser som såklart gynnar den kriminella läkemedelsindustrins sk MEDICINER.

 

Vansinnet säkerställs såklart av sk skolmedicinska läkare, som gladeligen säkerställer andra diagnoser än kvicksilverförgiftning, för det får ju effekten att receptblocket kan användas väldigt många gånger för att skriva ut sk mediciner som symptom lindrar.

 

Bl.a. då psykofarmaka, lugnade mediciner och förmodligen också statiner(en enorm ekonomisk framgång för Big Pharma den kriminella läkemedelsindustrin).

 

 

Du kan läsa mera om vansinnet AMALGAM/kvicksilver här, citat

 

Professor P.O.Glantz oredligheter

 

Bakgrunden till denna sida är en kvicksilverförgiftningskatastrof av stora mått som kommer att finnas i historieböckerna för all framtid.

 

En avgörande anledning till att denna giftkatastrof har inträffat, är den lyckade historieförfalskning, dupering, oredlighet, bristande forskningsetik, avsiktliga vilseledning och det forskningsfusk som professor P.O.Glantz ägnat sig åt.

 

 Du läser mera via denna länk

https://www.kvicksilveramalgam.se/

 

 

Du läsa ytterligare mera om KVICKSILVERFÖRGIFTNING här nedan

 

 

En förkortad Sammanställning och Beskrivning av kronisk kvicksilverförgiftning

 

Kvicksilverförgiftning och C vitamin infusioner och Socialstyrelsens svek vem gynnades av det den kriminella läkemedelsindustrin! x


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu