• Arkiv

2012-02-25 Journalistförbundets förbundsstyrelse tillskrives utifrån frågeställningar som berör allmänhetens intressen

Allmänheten har tröttnat på tystnaden i riksmedia utifrån det myndighetsförtryck som uppenbart pågår och pågått övertid i Sverige. Makten har uppenbart blivit till för makten och förloraren är allmänheten då utifrån gränsöverskridande vård problematiken inom Försäkringskassan m.fl. inblandade parter där sedan 1995 det är uppenbart att EU-olagligheter förekommer och förekommit generellt och systematiskt och makten har hittills förblivit mer eller mindre ogranskat på detta specifika område utifrån svenska medborgares EU-rättighet till fri rörlighet och då utifrån alla pressmeddelanden som riksmedia lämnat därhän!

 

Arbetsgruppen AMBU har varit behjälplig till många inom allmänheten och tillskriver nu denna dag Journalistförbundet och ber om deras kommentar å allmänhetens vägnar utifrån att media/journalister och Journalistförbundet medlemmar uppenbart har en devis som säger ”Journalistiken och journalisterna har också en viktig uppgift i den demokratiska processen.”, men uppenbart har makten förblivit ogranskat, kritisktiskt granskat och grävt i och rapporterat till allmänheten har icke gjorts utifrån alla fakta som delgivits via arbetsgruppen AMBU till media/journalister via pressmeddelanden och epost, frågan är varför och om detta skall fortsätta?

Om detta fortsätter är demokratin och rättssäkerheten i Sverige uppenbart hotad, vilken annan konklusion kan allmänheten dra?

 

Läs hela skrivelsen till Journalistförundet m.fl. via denna länk

Journalistförbundets förbundsstyrelse tillskrves med frågeställngar och allmänheten ser fram Journalistförbundets kommentarer 2012 02 25

You must be logged in to post a comment.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu