• Arkiv

  • Kalender

    april 2013
    m ti o to f l s
    « Mar   Maj »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

2013-04-04 Moment 22, Svensk Myndighetsutövning i Demokratiska diktaturen Myndighets Sverige

Oavsett implementering av patientrörlighetsdirektivet i svensk lag under oktober 2013 så kommer inget att förändras för allmänheten/skattebetalarna, då utifrån att direktverkande EU-rättspraxis på området frirörlighet/gränsöverskridande vård redan nu gäller som svensk direktverkande lag som myndighetsutövarna är skyldiga att tillämpa utan undantag, men underlåter och undanhåller medborgarna i Sverige generellt och systematiskt.

 

Dessa myndighetsutövare som då gett namnet Svensk Myndighetsutövning i Demokratiska diktaturen Myndighets Sverige rättfärdigande – dessa har icke annat gjort än underlåtit och undanhållit skattebetalarna EU-rättigheten till fri rörlighet vid handläggning inom området gränsöverskridande vård – tvärtemot av Sveriges riksdag beslutat sedan tidigare.

 

Vi är väldigt många som fått uppleva detta, av oss ca 15-20 kända fall, där vi har full insikt i ärendena, det tillåts fortsätta och de sker generellt och systematiskt, i strid emot EU-rätten, Rättighetsstadgan och av Sveriges riksdag beslutat sedan tidigare.

 

Bl.a. tack vare att granskande journalister/redaktioner ännu icke kritiskt objektivt granskat vad som tillåtits pågå och pågår i Sverige, som skall vara en demokratis rättsstat, det är icke rimligt att detta skall fortgå utifrån att journalister har en mycket viktig uppgift i en demokratisk utveckling.

 

Några av oss som är drabbade, tack vare att detta tillåts fortsätta utan granskande journalister kritiskt granskat vad som pågår och pågått; Ulla Simmons, Jan Axelsson, Anders Lundgren, Irma Larsson, Berit Nygren, Jerry Persson, Helen Andersson, Inger Larsson och Ulf Bittner.

 

Läs hela skrivelsen via denna länk

 

Moment 22, Svensk Myndighetsutövning i Demokratiska diktaturen Myndighets Sverige 20130403

 

Du läser pressmeddelandet via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sveriges-regering-om-moment-22-svensk-myndighetsutoevning-i-demokratiska-diktaturen-myndighets-sverige-852348


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu