• Arkiv

  • Kalender

    juni 2014
    m ti o to f l s
    « Maj   Okt »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  

2014-06-05 FRI RÖRLIGHET/Gränsöverskridande vård, till vilket pris ? Pågår ett legitimerat folkmord i Sverige?

 

”Peter Gøtzsche berättar vidare att dödsfall från mediciner vida överstiger vad dödsfallen från sjukdomar orsakar”

 

Försäkringskassan och förvaltningsdomstolarna tillsammans med landstingen har som synes över tid gjort allt för att förhindra att svenska medborgare undanhålls och förhindras/underlåts fri rörlighet på området bättre/effektivare gränsöverskridande vård inom EU/EES, då utanför Sverige.

 

Vård i vård Sveriges regi orsakar 7-8 människors död varje dag

Att det är allmänt känt att i Sverige dör varje dag 7-8 svenska medborgare i vård Sveriges regi(landstingsvård/skolmedicinsk vård) pga. fel och brister inom vård Sverige och dessutom skadas ca 100 000 människor i och av att ha kontakt med vård Sverige.

 

Vem är ansvarig för detta? Finns det någon ansvarig alls för att 7-8 människoliv dagligen går till spillo i vård Sveriges regi, dessutom ostraffat?

Kan svenska folket ställa upp på att detta tillåts fortgå ostraffat?

Ansvarig minister har att taga ansvar för att detta tillåts alls fortsätta inom vård Sverige, och dessutom då under förutsättning att detta sker ostraffat, som synes ett folkmord som ingen är ansvarig för, eller?

 

Befogad fråga; PÅGÅR ETT ”LEGITIMERAT” FOLKMORD INOM VÅRD SVERIGE?

Pågår  inom vård Sverige/skolmedicinen ett folkmord?  ”Peter Gøtzsche berättar vidare att dödsfall från mediciner vida överstiger vad dödsfallen från sjukdomar orsakar”

 

Pågår inom vård Sverige/skolmedicinen ett folkmord av ÄLDRE?

Att ta ansvar för liv och hälsa blir mer och mer av nödvändighet, äldre medicineras med läkemedel och konsekvensen blir som i fallet Gulli(googla på fallet Gulli så förstår du mer), anhöriga bör ha ”stenkoll” på vad läkare skriver ut för ”mediciner och läkemedel” till de äldre, fallet Gulli är bevis nog för det resonemanget.

 

 

SVENSKA LÄKARE FORTSÄTTER SOM SYNES OSTRAFFAT

Trots att fallet Gulli uppmärksammades i riksmedia så fortsätter svenska läkare att i vård och omsorg utsätta människor för kemiska cocktailars, äldre människor inget undantag(kanske tvärtom de exponeras kraftigt för detta), där ingen tager ansvaret för konsekvenserna, och som synes är de äldre är utsatt för vård och omsorg som synes vara en fara för deras liv och hälsa.

 

 

7-8 DÖR DAGLIGEN I VÅRD OCH OMSORG I VÅRD SVERIGE/SKOLMEDICINEN men ingen är ansvarig för att detta tillåts fortsätta

Det är allvarligt att läkare har sådan makt, att 7-8 människor dör varje dag inom vård Sverige pga. att detta ”system” tillåts fortsätta sin verksamhet, utan att någon alls är ansvarig för att 7-8 människor dör i systemet varje dag pga. av så allvarliga brister inom vård Sverige(landstingsvården/skolmedicinen). Dessutom ca 100 000 människor skadas allvarligt inom vård Sverige varje år.

 

 

Är Läkemedelsindustrin det verkliga hotet mot hälsan, vem skriver ut dessa läkemedel?

 

 

SJUKA SJUKVÅRDEN BEHÖVER; ” Sjukvården behöver en haverikommission”

 

http://medicinskaccess.se/wordpress/2014/02/24/sjukvarden-behover-en-haverikommission/

 

 

 

ANSVAR HOS SVENSKA LÄKARE?

Behöver läkarnas ansvar ”diagnosticeras” så att dessa som synes kan få ”vård och behandling”? Alltså för att detta vansinne icke kan tillåtas fortsätta.

 

 

SKOLMEDICINEN/VÅRD SVERIGE

Läkemedelsindustrin och läkarna tillsammans, ett ”vinnande EKONOMISKT koncept”, ty utan läkarna kan inga ”produkter” från läkemedelsindustrin komma folket alls till del, skolmedicinen har här att ”diagnosticera” detta ”klockrena” samarbete som synes ostraffat leder till ett som synes folkmord i bl.a. Sverige.

 

 

 Du kan läsa mera om Receptbelagda mediciner är nu den tredje ledande dödsorsaken efter …..

 

”Peter Gøtzsche berättar vidare att dödsfall från mediciner vida överstiger vad dödsfallen från

sjukdomar orsakar”

Läs mera via dessa länkar

 

http://ge.tt/1qGbt5Y1/v/0?c

 

http://newsvoice.se/2014/06/04/boken-etablissemanget-inte-vill-att-du-ska-lasa-organiserad-brottslighet-inom-big-pharma/

 

 

 

PUBLIC SERVICE SVERIGES RADIO OCH SVERIGES TELEVISION

 

Till Public Service och granskande journalister i Sverige har det förmedlats via e-post skrivelse om det som bl.a. omnämns här ovan och dessutom än mera, som du kan läsa via denna länk; du kan bl.a. läsa om följande;

 

Public Service journalisterna inom SVT och SVR har ett mycket stort ansvar att värna och skydda en demokratisk utveckling med att objektivt och opartiskt granska vad som nu delges.

 

Betänk att utan läkares medverkan kan icke läkemedel skrivas ut, eller?

 

Betänk att läkemedelsindustrin är i beroendeställning till att läkare skriver ut deras ”läkemedel/mediciner”, eller?

 

Betänk att det du får del av här nedan så är det ändå ekonomiskt lönsamt att fortsätta verksamheten, eller?

 

 FÖLJ PENGARNA BÄSTA JOURNALISTER OCH MEDIA, LYFT UPP I DEBATTEN FÖRE VALET, ELLER SKALL DESSA FÅ FORTSÄTTA DETTA UTAN ATT NI KRITISKT GRANSKAR?

 I EN DEMOKRATISK UTVECKLING FINNES ETT MYCKET STORT ANSVAR ATT DET FINNES GRANSKANDE JOURNALISTER, ELLER?

 FINNES DESSA KRITISKT GRANSKANDE JOURNALISTER I SVERIGE, ELLER ÄR DESSA TYSTADE AV EKONOMISKA MAKTEN?

 FOLKMORDET SOM TILLÅTS FORTSÄTTA, OSTRAFFAT, INGEN ÄR ANSVARIG, ELLER?

 VARFÖR HÄNDER DÅ INGET?

 SKOLMEDICINEN/LANDSTINGSVÅRDEN HAR MONOPOL PÅ ATT DAGLIGEN OMBESÖRJA SÅ ATT 7-8 MÄNNISKOR DÖR INOM VÅRDEN/SKOLMEDICINEN PGA BRISTERNA INOM VÅRD SVERIGE/LANDSTINGSVÅRDEN, OSTRAFFAT, VEM BÄR ANSVARET FÖR DET?

 FINNES YTTERST ANSVARIG MINISTER, HAR DENNE YTTERST ANSVAR FÖR ATT DETTA SOM SYNES FOLKMORD I SVERIGE TILLÅTS FORTSÄTTA?

 

”Då vi nästan inte kunnat läsa något i media i Sverige om läkemedelsindustrins bedrägerier och astronomiska böter kan man undra: Har det hänt och är det verifierbara fakta, eller är det bara konspirationsteorier? Svaret finns lätt tillgängligt för den som vill veta och kan tänka själv.”

 

 

”Som en sammanfattning över läkemedelsbolagens kriminalitet i USA visar en rapport från Public Citizen att läkemedelsbolagen 2010 övertagit förstaplatsen i bedrägeritoppen från vapen-/försvarsindustrin och att bolagen under åren 1990-2010 fått betala 19,8 miljarder dollar (130 miljarder kronor) för sin illegala verksamhet [12]. Med en uppdatering av rapporten, utifrån ovanstående uppgifter och andra rättsfall sedan 2010 [13], kan vi nu se att läkemedelsbolagen sedan 1990 fått betala runt 29 miljarder dollar, eller 189 000 000 000 kronor i böter.”

 

 

Du läser mera via denna länk

Som en sammanfatting över läkemedelbolagens kriminiatlitet

 

Pressmeddelandet läser du via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/paagaar-ett-legitimerat-folkmord-inom-vaard-sverige-1004553

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu